Uncategorized

The Andes Records: Entering the Blueprint of Chile

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 31 maart 2022 geef ik een 2e Zoom over de ANDES, met dit keer de Chileense-blauwdruk codes. De Andes is onze innerlijke formule om de Bron te zijn van onze elementen-krachten. De Andes is ons vermogen om vanuit het oorspronkelijke hart voorbij alle programma’s van de matrix aanwezig te zijn. De APU in ons is de vrije zone, de werkelijke bewegingsvrijheid die door niks afgeremd kan worden. Tijdens deze Zoom gaan we verschillende gelaagdheden van het Andes-gebergte voelen vanuit het CHILI-veld. Of in het engels: Chile. 
Chili is een land van een ongekende natuurschoon en reikwijdte. Het is smal maar erg lang van Noord naar Zuid. En het bijzondere is dat het 1 van de weinige landen is met een hoofdstad die genoemd is naar een apostel. Dit betekent dat een zeer essentiele code binnen de matrix daar aanwezig is. Santiago is Sint Jacob.
Chili is 1 van de Andes-landen. Chili, met de sterrenblauwdruk in haar vlag, is de innerlijke alchemie waarbinnen bewuste kristallisering plaatsvindt. Het kristalliseringsproces van wezens is de innerlijke weg waarbinnen Bron zichzelf behoudt, en waarin je vanuit een oorspronkelijke route de werkelijke informatie kan ervaren van wie je bent. Chili is de ingang in Zuid-Amerika om de oorspronkelijke kronieken van kristallisering in te gaan. Dit betekent dat het geheugen, de ‘begin-trilling’ waar jouw kristalwezen is ontstaan hier aanwezig is. Chili is de opbouw van de zonneschijf, waarbinnen de mannelijke-en-vrouwelijke wezens, biologische wezens, weer toegang hebben tot het kristalliseringsproces, en daardoor ook de werkelijke, oorspronkelijke informatie van wat-is, waardoor je kunt leven voorbij ultra-geavanceerde afweer binnen je eigen projectie, maar ook voorbij de firewalls die in de dimensies op mensen wordt geprojecteerd. Hierin heb ik het over o.a. de Maan en de automatische algoritmes supercomputers. Chili is het behoud van jouw CHI, door te trillen voorbij afweer. Afweer is aanwezig omdat ons startpunt, ofwel onze oer-identiteit niet helder is. Afweersystemen die ontstaan vanuit het onderbreken van de oorspronkelijke CHI worden door o.a. de Maan in de neurotransmitters van het menselijke communicatie/geleidingssysteem gebracht, waardoor het werkelijke licht wordt afgeweerd. Afweer kan zo snel gaan als het geprogrammeerde licht. Chili is het geheugen hoe oorspronkelijke kristallisatieprocessen werken en hoe de Archontische krachten het kristallisatieproces van de mensheid hebben gehackt. Hoe werkt dit nu eigenlijk? Wat wordt er bedoeld met het hacken en framen van het kristallisatieproces. Welke impact heeft dat op ons bewustzijn? En hoe kan ons hele energieveld weer intact aanwezig zijn zodat mannelijk en vrouwelijk vrij kan bewegen voorbij afweer? Hoe kan de CHI werkelijk gemanaged worden vanuit de oorspronkelijke Kronieken van wie we zijn? Hoe kunnen de kristallijne lichtlichamen opgebouwd worden? Hoe draagt Chili het innerlijke onderscheid tussen gevoelens en emoties? Chili symboliseert een uniek bedradingssysteem en het is 1 van de landen die rechtstreeks toegang heeft tot de formule van de zonneschijven, net als Peru, Bolivia, Colombia en Mexico. Chili helpt ons inzicht te krijgen in de opbouw van zeer geavanceerde, zwarte Maan lichamen die ons bewustzijn eigenlijk hier in de trillingszones van de matrix houden. Ieder mens heeft een lunair body, wat een geavanceerd tracking systeem heeft. Hier wordt de mensheid getraceerd, gedecteerd in hoe het wordt gezien. Deze Maan-lichamen staan onder direct toezicht van de Guardians van de Zwarte Kubus.
Chili tilt ons op naar een 5-d trilling waarbinnen wij zelf weer de beheerder zijn van de feeling/kennis/wijsheid van wat kristalliseren betekent, en om te kunnen leven binnen de Bron van jouw kristallijne gevoeligheid. In deze trilling en beweging bouwen alle superkwaliteiten zich op. De kwaliteiten van jouw heelheidswezen, jouw sterrenwezen. Tijdens deze Zoom gaan we verschillende gelaagdheden en dieptes van onszelf belichten die samenlopen met de Chileense blauwdruk, de Andes en de functie van Zuid-Amerika op wereldlevel. 
We gaan een stukje van de sterrenkaart van Santiago openen. Waarom is het Sint Jakob programma over het hoofdmeridiaanpunt van Chili gelegd, samen met Maria? Wat gebeurt er wanneer de Andes en Patagonia codes in onszelf open gaan en de Chili blauwdruk tot leven komt? Er is veel om over te communiceren. Naast Santiago zullen we ook de Andes, Patagonia, Chileense vulkanen meenemen, , de Atacama Woestijn, Lauca National Park, en maken we een kort begin aan de blauwdruk van Paaseiland (Easter Island), waar in mei nog een uitgebreide Zoom over zal komen. 
Tijdens de Zoom zal er een unieke balans zijn tussen kennisuitwisseling, meditatie en voelen/ervaren. Tijdens de meditatie zullen we de oorspronkelijke alchemie van Chili ontsluiten. Jij mag terug naar het ontstaan van je kristallijne zelf en de oerkracht van het behoud. Het wordt een prachtige Zoom.Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdag 31 maart 2022. We beginnen om 19:00u en eindigt rond 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt tevens ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per persoon. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot de 31e. 
With love, Nanco Immanuel