The Andes Records: The Argentina Blueprint

Dag lieve mensen,
Op 25 maart 2022 geef ik een Zoom over het prachtige, bijzondere land ARGENTINA en het ANDES-gebergte. Argentina: Een land met een enorme reikwijdte, een zeer omvattend geheugen, een verrassende code, maar blijft qua aandacht toch een beetje in de luwte. Argentinië is qua oppervlakte het grootste spaanstalige land op deze planeet. En dat is een belangrijk gegeven, wanneer we de bewustzijnslijnen achter Spanje volgen. Wat wil er nu werkelijk gecommuniceerd worden? Qua beelden staat het land vooral bekend om Koningin Maxima, Paus Franciscus, en een paar van de beste voetballers aller tijden, maar wat is Argentinië nu eigenlijk? Waarom weten we op wereldniveau eigenlijk zo weinig over een land die 60x zo groot is als Nederland? Waarom levert juist dit land de Jezuieten paus om de Nieuwe Wereld Orde te stichten? Wat gebeurt er? En waarom dient het Argentijnse DNA gekoppeld te zijn aan het Nederlandse Koningshuis, wetende wat NL is qua frequentiezone? Hoe liggen de lijnen nu werkelijk? En waarom werden vele nazi’s, waaronder Adolf Hitler, naar Argentinië gebracht via geheime operaties na de 2e wereldoorlog?

Argentinië is ons vermogen om in alles de werkelijke schepping te zien. Het is het vermogen om ons erfgoed te behouden waarin wij kunnen leven vanuit directe creatie. Wij zijn aanwezig in een vermogen om in een veld te zien waarin wij weten waar iets voor is geschapen. Jij weet de oorspronkelijke Spirit van jou, jij kent het werkelijke wezen van deva’s, engelen, seksualiteit, planeten, planten, dieren, bloemen, geometrieën, sterren, buitenaardse civilisaties. Binnen de oorspronkeijke aanwezigheid van Bron-in-de-schepping heeft alles een eigen GEN. Een eigen behoud van oorsprong, een eigen waarde binnen de interconnectedness. Argentinië is ons vermogen om volledig te navigeren vanuit de organische schepping. Want degenen die zijn afgestemd op de werkelijke Bronnen van de scheppingen, heeft een diep respect voor al wat het leven is. Het is het vermogen om alles te erkennen in wat-is. Dit is de bakermat voor werkelijke harmonie op deze planeet. Argentinië is onze eenheid met de GEN-library. Het behouden van Source binnen je GEN. De lijn van oorsprong/van de inner Source Creator puur willen houden. De wens van een wezen om zijn/haar tempel schoon te houden is allesomvattend (Hoofdstad BUENOS AIRES betekent eigenlijk een schoon geweten hebben). Binnen het dualiteitsprincipe zijn er allerlei aftakkingen ontstaan waarin het organische is omgeslagen in een obsessief genetisch verhaal. De obsessie met bloedlijnen, controle over de creatie, het beinvloeden van genetics, het manipuleren van werkelijkheden, en vooral projecties over de werkelijke Geest van creaties. Waar is iets nu werkelijk voor? In onze eenheid met Bron hebben we een volledige feeling, inzicht en overzicht over wat iets is en waar het voor dient.
Argentinië is dus eigenlijk het oorspronkelijke geheugen van onze eenheid met de ziel der werelden, het vermogen om te kunnen leven in oorspronkelijke trillingen van scheppingen. Werkelijke alchemistische betekenissen. Argentinië is tevens in deze creatie dus de onvermijdelijke confrontatie tussen wat iets-werkelijk is, en wat we er van hebben gemaakt.
Argentinië is dus eigenlijk een infrastructuur van onze schone tempel. Een volledige schone tempel, een uitgekristalliseerd bewustzijn, een doorleefdheid, en het vermogen om te leven in wat-is binnen de relativiteit. Argentinië brengt ons in een reikwijdte in onszelf waarin we de werkelijke boodschap van de schepping weer kunnen traceren, rechtstreeks in contact!
Hierdoor is het mogelijk om terug te keren naar het werkelijke gen en de dualiteit van genetische bloedlijnen in jouw leven volledig te doorzien. Het helen van familie-issues, omdat je het oorsprong GEN weer kunt ervaren.
We gaan tijdens deze Zoom de oorsprong van Argentinië behandelen en tevens de schaduwroutes die zijn ingebouwd. Argentinië is een battle point, een schaakspel mbt oorsprong en projecties. Schoonheid en waanzin. En tegelijkertijd de creatie de creatie weer laten zijn in een innerlijke bibliotheek die recht doet aan wat is. Het is het oneindig groeien in jouw power of judgment en aanwezig zijn in the inner sacred.
Ik zal tijdens deze avond ook ingaan op de prachtige betekenis van het Andes gebergte. Wat zo’n ongekend bewustzijn is. De Andes als de werkelijke vrijheid waarbinnen al onze innerlijke elementen weer kunnen stromen.
Tijdens de Zoom zullen we in meditatie de Andes en Argentinië gaan ervaren. Ook zal ik o.a. de blauwdruk van Buenos Aires meenemen, Patagonia en de codes van Vuurland (Tierra del Fuego). Qua kennis-uitwisseling zullen we een mini-totaalplaatje scheppen van alle bovenstaande thema’s. Wie Argentinië kan voelen, zien en begrijpen, begrijpt ook de gebeurtenissen mbt Maxima Zorreguita, Spaanse Inquisitie, de Paus. Hitler etc.
Laten we de enorme reikwijdte van de Spirit binnenin onszelf ingaan.
Buenos Aires, moge we de werkelijke schoonheid van onze eigen creatie zien. Leven in de trilling van waar we voor zijn geschapen en daardoor aanwezig in de oorspronkelijke trilling van alle scheppingen, de Spirit der werelden. Dit is de grote heler van alle projecties en gen-manipulaties waarin we niet leven in ons volle levenspotentieel. Let’s live our divine purpose!
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op vrijdagavond 25 maart 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Live deelnemers krijgen standaard ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen deelnemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen met de benodigde informatie.
Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël