The Andromeda Universe: The Hidden Map of Rome

Dag mooie, lieve mensen,

Op 10 en 11 augustus 2022 geef ik een nieuw 2-voudig Zoom traject over het Andromedaanse bewustzijn en een kijkje achter het rasterwerk van de ROME-blauwdruk. Deze realiteiten zijn direct aan elkaar gelinkt.
Andromeda is één van de hoofdslagaders, één van de hoofdrolspelers in alles wat er binnen onze Melkweg en ons universum bevindt. Andromeda is de ‘waakhond’, de ‘energiemanager’, de oorspronkelijke blauwdrukhoeder waarin de doorstroming en stabiliteit aanwezig is van werkelijkheden waarin voelen-en-kennis één zijn, letterlijk als één geheel ervaren worden. Het is de werkelijke alchemistische kennis van wat we hier ‘zo boven-zo beneden’ zijn gaan noemen. Alleen gaat het nog een stapje verder. Alle universa klikken in essentie in elkaar, als een soort kosmische klok, waardoor iedere levensvorm vrij dient te zijn om gebruik te maken van de wetmatigheden van Bron, de ontwikkelingen van de vermogens van het hart, en de balans die aanwezig is in de synchronisatie van universa. Wanneer we een realiteit ervaren waarin alle universa ‘recht staan’, is er een volledige doorstroming. Een werkelijkheid waarin voelen-en-kennis één zijn. Hierin is er niet eens een impuls, of een gedachte om dit van elkaar te onderscheiden. Jij bent direct in jouw volle alignment van het oneindige NU.
Andromeda is de hoeder van een realiteit/van een resonantieveld waarin het bewustzijn trilt voorbij de verstoringen tussen voelen-en-kennis, hoofd-en-hart, voorbij compartimentalisatie en fragmentatie. Het is de wereld waarbinnen er geen onderscheidt wordt gemaakt, maar er wel kennis is over hoe het brein in verschillende dimensie is gehackt, en wat dat doet met de energiehuishouding. Oorspronkelijke Andromedaanse civilisaties hebben al vele eonen een unieke functie in de universele allianties om de stabiliteit te waarborgen in deze multi-universele balans.
De Andromeda Galaxy is ‘lang geleden’ ook betrokken geraakt bij de Galactische Oorlogen en is daar ook nog niet volledig uit. Dit heeft o.a. te maken met wat er nu nog gaande is in onze Galaxie, en o.a. op Planeet Aarde.
Tijdens deze Zoom gaan we een bewuste ontmoeting in met de Andromedaanse geschiedenis. We gaan in de Bibliotheek een ontmoeting in met de Ancient Ones van Andromeda (Dit zijn de scheppers van de Galaxy) en met het bewustzijn van de Sarin-civilisatie, die gespecialiseerd zijn in vele lagen van synchronisatie en samenwerking in de alliantie om de universele balans, de doorstromingen te herstellen. Zij zijn een soort boekhouders, die alles weten over de patronen van energie: Hoe het werkt en hoe manipulatie van energiebanen werkt.
Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust de ontstaanscodes/de oerfrequentie van het innerlijke Andromeda ervaren en (her)beleven. Dit is een oneindig krachtenveld, een ervaring van hoe volledige synchronisatie werkt. Een wereld voorbij ‘versplinterde multidimensionaliteit’ en ‘dood’. We gaan eerst het oorspronkelijk hologram van Andromeda betreden om van daaruit de impact op ons alledaagse bestaan te voelen en verhelderen.
In het matrix-model van de Aarde is de blauwdruk van Rome het resonantieveld waarbinnen we Andromeda weer kunnen ervaren. Rome wordt tegelijkertijd al lang gebruikt als het systeem om de Andromedaanse doorstroming buiten ons gezichtsveld te houden, waardoor ons energiebesef en onze energiebanen hier blijven. Het is het kruispunt van energiemanagement en energieverlies. De alchemie waarin je de volledige toegang bent tot inzicht in beiden. Jij bent de Bron van jouw eigen energiemanagement. We gaan verschillend drukpunten in Rome aanraken, waaronder het Pantheon en de Santa Croce in Gerusalemme (Het Heilige Kruis van Jeruzalem). Ook gaan we het kort hebben over de impact van de keuzes van Keizer Julius Caesar en Keizer Augustus. Deze machthebbers symboliseren tot op de dag van vandaag de 7e en 8e maand van onze telling. Waarom is dat en hoe is het connected met al het bovenstaande? Ook zullen we de archieven van Rembrandt opnieuw openen om nieuwe dieptes in te gaan. Wat bedoelde Rembrandt met ‘Andromeda Chained to the Rocks’?
We gaan Andromeda heel bewust herscheppen in onszelf. Onze universele bibliotheek herinitiëren en ervaren hoe oneindig jouw Andromedaanse toegang is. Tijdens de Zooms zal ik een balans scheppen tussen voelen, ervaren, meditaties en kennisuitwisseling.
Het wordt een bewust interdimensionaal, galactisch traject.
Ik kijk er weer naar uit.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zooms zijn op woensdagavond 10 en donderdagavond 11 augustus 2022. Beide avonden zijn van 19:00u tot 22:35u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer. (Dit is het gezamenlijke bedrag voor beide avonden). Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël