The Andromedan Source

Hallo lieve, mooie mensen,

Op maandagochtend 14 augustus 2023 geef ik wederom een nieuwe, galactische workshop via Zoom.

Tijdens deze workshop zullen we heel bewust afreizen naar de Andromedaanse Bron. Andromeda is een eigen galaxy die het dichtbij bij onze Melkweg ligt. Andromeda heeft een wonderlijke blauwdruk om de oorspronkelijke lichtcodes van onze Melkweg open te houden. Andromeda is de ruimte tussen en in de harteklop, daar waar de werkelijke hartsfrequentie IS en hartscommunicatie plaatsvindt. Andromeda is als een grote ademhaling van oorspronkelijke lichtcodes, waardoor wezens hun grootsheid volledig kunnen ervaren en alles wat dualistisch gevangen IS in perceptieprogramma’s en overtuigingen wordt losgeschud. Andromeda is de volledige kaart waarin lichtcodes door scheefstanden heenvallen. Andromeda is tevens de ontketening van volledige elementen-krachten, waardoor we onszelf terugdraaien vanuit en in de oorspronkelijke levensspiraal, waardoor het werkelijke leven haarzelf kenbaar maakt. Andromeda is een spiraalvormige galaxie. Je draait jezelf in-en-uit jezelf. Recht door het mystieke domein. Andromeda is de toegang tot de werkelijke lichtcodes waarbinnen we teruggaan naar onze hersenkamers van wijsheid, van zien hoe we gewoon vrij in ons aardse ruimtepak kunnen zijn er ook vrijwillig uit kunnen. Bewust sterven of in de nieuwe tijd bewust je lichaam ‘meenemen’. Deze alchemistische code is aanwezig in de reikwijdte van ons brein, en in het ‘kruin-gebied’.

Andromeda legt bloot hoe mensen hier door middel van kristal-manipulatie zijn opgesloten in de elementen, in een geestelijk-insertieprogramma waar de volledige levenskracht niet doorstroomt. Andromeda ontketent en wanneer jouw innerlijke Andromeda aanwezig IS trek jij jezelf in, door en uit het ruimtepak van deze simulatie. Andromeda is de kern van de lichttalen, de werkelijke betekenissen van gevoelens, en van alchemie. Het is het volle besef, het volle bewustzijn wat het hart is en waar het werkelijk voor klopt. Het is jouw volledige realisatie van je hartsbewustzijn. De ontketening! Dit is de reden dat Andromeda centraal staat in de Nederlandse blauwdruk. Rembrandt was de belichaming van een formule, waarin de Nederlandse blauwdruk kenbaar werd gemaakt. Rembrandt schilderde: Andromeda aan de Rots geketend. (1630). Hierin is Andromeda afwachtend om geofferd te worden aan het Zeemonster, de Kraken. Tegelijkertijd is Andromeda de vrouw van Perseus, hij die de formule kraakt om Medusa te ‘onthoofden’. Hoe liggen deze lijnen nu werkelijk in onszelf en een grotere context?

Dus aan de ene kant hebben we Andromeda in relatie tot ons, de blauwdruk in relatie tot onze realiteit, en tegelijkertijd staat de Andromeda-Galaxy volledig op zichzelf met eigen levensvormen, eigen infrastructuren, levensvormen, sterrenstelsels, planeten, wezens met specifieke kwaliteiten. Tijdens deze Zoom-workshop gaan we Andromeda op verschillende lagen beleven, door kennis te maken met de communicatievelden van de Ro-han en Il-han civilisaties, die een prominente rol hebben in het leggen van communicatielijnen met de Aardse schil waarbinnen wij onszelf ervaren.
We mogen het Andromedaanse Bron-bewustzijn beleven, voelen, zien, proeven. Deze bewustzijnsvelden behoren tot de meest geavanceerde in ons universum, en het komt zelden voor dat Andromedanen hier hun bewustzijn koppelen aan een Aards-menselijk jasje. Zij komen alleen wanneer er echt ‘noodsituaties’ zijn en er wereldse zaken die doorbroken dienen te worden. Zij zijn een doorgang door knopen en de diepste velden van self-fulfilling prophecies, de lussen werkelijkheid, ofwel de lemniscaat die deze simulatie-matrix in stand houdt.

We gaan onze eigen Andromedaanse Bron in het bewuste gevoelsveld en gezichtsveld brengen. Jij mag Andromeda zijn, jij mag het volledig bewust beleven.
Tijdens de Zoom zullen we verschillende bekrachtigingen, transmissies doen om dit veld op AAN te zetten. Ook zal er kennisuitwisseling plaatsvinden om Andromeda recht te doen, en zichtbaarder te maken. Het wordt een prachtige, multidimensionale Zoom-workshop.
Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Deze Zoom is op maandagochtend 14 augustus 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël