The Angelic Human

Hallo lieve mensen,

Op maandag 11 april 2022 geven Nanco & Niki Immanuël een zeer diepgaande live-activatiedag/workshop over het ontstaan van het oorspronkelijke engelen-bewustzijn in Amersfoort, Utrecht (de 033 code). Deze workshop zal plaatsvinden bij Alexandra thuis. Alexandra, hartelijk dank voor het bieden van deze mogelijkheid.

De engelen-energie en engelen-werelden zijn één van de meest bekende domeinen voor mensen, of het nu valt onder religie, new-age of andere bewustzijnsbeweging. Engelen zijn geliefd en leven in de trilling van het ultieme verlangen. Maar wat zijn engelen nu werkelijk binnenin onszelf en binnen de scheppingsorde? Waar is engelen-bewustzijn ontstaan en hoe werkt het door? Wat zijn de kwaliteiten en de valkuilen in relatie tot werken met engelenvelden? Wanneer we de oorspronkelijke ontstaanscodes van de engelen betreden ervaren we binnenin onszelf dat we tegelijkertijd schepper en geschapene zijn. Direct één met de innerlijke Source Creator, aanwezig in een evenbeeld dat aanwezig is voorbij alle mogelijke vormen van 4-dimensionale beinvloeding. Engelen leven ‘achter’ de zwarte kubus werkelijkheid, vrij van links/rechts/boven/onder. Ik hier, Bron daar. Het is direct aanwezig zijn in een volledige eenheid en evenbeeld met Source. In deze ervaring ben jij direct Bron en in Bron. 
Het engelenveld symboliseert ons rechtstreekse Bron-Zijn en de ingang tot het voelen/geheugen waarom we gecreëerd zijn. Het bijzondere is dat we hier zelf de functie hebben om de schepper en geschapene te zijn, De breuklijn en de illusie dat er heel subtiel iets tussen zit mag doorzien en doorleefd worden, tot in de nanoseconde! Deze projectie creëert een coma-ervaring, het leven in een tussenruimte, ofwel een breuklijn. In het dualistische simulatie-programma is het Aartsengel Michael-veld ingesteld als de engelen-beschermer, een guardian van de matrix, wiens algoritmes tevens zijn ingebouwd in de New-Age leringen.
Tijdens deze praktische, menselijke en galactische dag nemen Nanco & Niki je mee op reis in de oorspronkelijke werelden van onszelf waarbinnen we de waarde zijn en zelf kunnen ervaren van wat we als engelen hebben geprojecteerd. Jij bent liefde, jij bent de vrije ‘eigenaar’ van jouw Bron-Zelf, de vrije reiziger binnen jouw creatie. Tijdens deze reis gaan we de verschillende kanten belichten van de ‘engelen-evolutie’. De krachten/de valkuilen worden nog meer voelbaar/zichtbaar om uiteindelijk te ‘vallen’ in een direct Bron-evenbeeld. Wat nu als je helemaal bij jezelf bent en bij jezelf blijft? Jij bent de Bron van het behoud van jouw creatie. Jij bent de Bron die de eigenlijke ‘beschermengel’ is. 
Tijdens deze dag nemen Nanco & Niki je mee op reis via verschillende meditaties, bewuste ademhaling, kennisuitwisseling, groepsinteractie, kristallen en dans om naar een nieuwe octaaf van jouw ervaringswereld te shiften. De liefde van de innerlijke Source Creator leeft in jou. Jij bent de liefde van de innerlijke Source Creator. Het werkelijke gevoel wat wij engelen zijn gaan noemen mag er weer helemaal zijn!
Je bent van harte welkom. Heel fijn om iedereen te verwelkomen op deze dag.

Deze dag wordt gehouden in Amersfoort. We zullen het adres 10 dagen voor tijd delen met alle deelnemers. De dag begint om 10:30 uur en eindigt rond 17:00u. De inloop is vanaf 10:00u. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. Dit is inclusief een lekkere lunch, koffie, thee en versnaperingen.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Er is nog plek. 
Na aanmelding zal er zsm een bevestiging worden verstuurd. 
Wie weet, tot de 11e april 2022.
With love, Nanco & Niki