The Animal Kingdom: Bear Consciousness

Dag lieve mensen,

Op zaterdagavond 26 november 2022 geef ik een Zoom over het Beren-bewustzijn. Het dierenrijk is van essentieel belang voor het bewustzijn van de mens en het bewustzijn in het algemeen. Dit is omdat de dieren de infrastructuur zijn van het oneindige NU moment, ofwel de realiteiten waarbinnen het bewustzijn bewust is van zijn/haar oorspronkelijke vermogens. Het dierenbewustzijn is daar waar aanwezigheid is, voorbij alle neurologische invoegingen van afleidingen.
Tijdens deze avond gaan we het hebben over de bewustzijnskronieken van de Beer. Wat is de beer achter de verschijningsvorm(en)? Wat is het bewustzijn van de beer en hoe ver reikt het in het algemeen en vooral wanneer wij als humanoide ras weer bewustzijn van deze innerlijke aanwezigheid? Hoe staat Grote/Kleine Beer in relatie met ons?
De beer vertegenwoordigd ons vermogen om volledig te voelen dat het ok is om jezelf te zijn. De beer trilt op het vermogen om jezelf volledig, vanuit vol bewustzijn, te vertegenwoordigen. De beer vertegenwoordigt de gekristalliseerde versie van jouw gezonde individualiteit. De beer trilt alles los waar je iets op ‘alleen zijn’ hebt zitten. De beer legt alle gevoelens en emoties bloot waar je jezelf net uit je individuele Bron-aanwezigheid tikt, of laat tikken. De beer is de overkoepelende trilling waarin jouw individualiteit helemaal uitgelijnd is. Zelfs al blijf je alleen achter op deze planeet, jij bent jezelf, jij bent Bron en draagt jezelf. Jij bent in volle aanwezigheid van je geboorterecht. Het is een aanwezigheid die alle overtuigingen van isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid doorgrond en heelt!
Alles is in jou! En je bent dat, realiseert dat!
Tijdens deze Zoom zullen we verschillende facetten behandelen van de Kronieken van de Beer. Ook zullen we verschillende planetaire realiteiten onder de loep nemen: Wat wordt er nu werkelijk bedoeld met ‘beren op de weg zien’? Hoe zit het nu met beren en honing?
Waarom is Rusland gekoppeld aan de beer? En waarom zijn Bern (hoofdstad van Zwitserland) en Berlijn (hoofdstad Duitsland) ook direct gelinkt aan de beer? Hoe werken deze verhoudingen in onszelf en gekoppeld aan de landenblauwdrukken?
Tijdens deze Zoom gaan we door middel van meditatie-transmissie/kennisuitwisseling en bewuste erkenning ons eigen bewustzijn bekrachtigen en onszelf toegang verlenen tot onze verhoudingen met het Beren-Bewustzijn, ofwel het Beren Universum. Hierin gaan we een zeer vitale levenskracht van onszelf binnen en een unieke diepte-ervaring.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op zaterdagavond 26 november 2022 en begint om 19:15u en eindigt rond 21:20 uur. Inloggen kan vanaf 19:05u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 10 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël