Uncategorized

The Animal Kingdom: Cat Consciousness

Hallo lieve mensen,

Op zondagochtend 11 december 2022 geef ik de volgende Zoom over The Animal Kingdom. Deze wat kortere Zoom zal gaan over het katten-universum, het katten-bewustzijnsveld. Hierin zal het gaan over de ‘huisdier-katten’ binnen de katachtigen.
Katten zijn al voor een hele lange tijd op Aarde ‘kameraadjes’ van de mens. Vele huishoudens en gezinnen hebben katten als huisdieren, maar wat zijn deze wonderlijke wezens eigenlijk voorbij de planetaire verschijningsvorm? Waar komen ze vandaan en hoe liggen de bewustzijnslijnen?
Katten zijn letterlijk katalysatoren voor de opbouw van je eigen ‘ontstaanstempel’. Katten zijn geheugen-hoeders van de basis waarbinnen je volledige navigatiesysteem/kompas is en zich hersteld binnen het interdimensionale lichaam. Katten trillen op het aandachtspunt waar de hersenhelften één zijn en inklikt in het werkelijk volgen van jouw unieke geboorteweg. Katten wijzen aan waar een wezen in essentie, in zichzelf, verbonden mee dient te zijn. De ‘navelstreng’ van het gehele ontstaan, zodat je stevig staat om volledig achter de wereld te kunnen kijken en zijn. Achter de schillenwerkelijkheden kunnen zijn en waarnemen, vanuit een stabiele overkoepelende frequentietoon. Katten zijn het gevoelsveld van het weten waarin jij de oorsprong herkent van wie jij bent en wat je ECHT nodig hebt. De kern van de innerlijke benodigdheid om jouw tempel te kunnen zijn en waar nodig neer te zetten. Katten zijn het geheugen van het navigatiesysteem waarin binnen en buiten één zijn, onafscheidelijk, letterlijk niet langer door het neurologische veld worden gescheiden. Het is de basistoon van werkelijke alchemie, een oorspronkelijke vanzelfsprekendheid, een natuurlijkheid.
Tijdens deze Zoom gaan we nog veel dieper in op bovenstaande basisschets van het kattenbewustzijn. Hoe werkt de verbinding tussen mensen en katten? Wat wordt er werkelijk gecommuniceerd? Hoe zit het nu met de mystiek en het bijgeloof met betrekking tot zwarte katten? Hoe werkt het programma?
Hoe ligt de verhouding tussen cats en ‘de heilige Catharina’, en de Cathars? En bv het woord Catholic? De katholieke kerk? Hoe worden er rookgordijnen gecreëerd om de werkelijke alchemistische betekenis van het katten-universum weg te houden? Hoe ver reikt de mens-katachtigen alliantie? Waarom is het grootste religieuze orgaan daar ‘overheen’ gebouwd?
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende, innerlijke facetten van het kattenbewustzijn weer ervaren. Onze oorspronkelijke verhouding met dit bewustzijn weer innemen. Door middel van meditatie, transmissie, afstemming, informatie-uitwisseling en dialoog gaan we deze unieke verhouding voelbaar en zichtbaar maken, en volledig recht doen! Ik kijk er naar uit om deze unieke alliantie met jullie aan het raken.
De Zoom is op zondagochtend 11 december 2022. De zoom is van 10:00u tm 12:20u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël