The Animal Kingdom: Chicken/Rooster Consciousness

Dag lieve mensen,

Op dinsdagavond 27 februari 2024 geef ik een nieuwe, kortere Zoom workshop over het dieren-universum: Het Koninkrijk der Dieren. Het dieren-universum is als een interne/externe harde schijf, waarin de dieren de hoeders zijn van verschillende dossiers van het universele en ook menselijke geheugen/bewustzijn.
Tijdens deze nieuwe reis in het dierenrijk gaan we het dit keer hebben over de blauwdruk van HANEN en KIPPEN.

De haan komt op zeer belangrijke momenten terug in de Bijbelse simulaties. De haan wordt genoemd door alle 4 de evangelisten. Bv Marcus 14, Lukas 22, Johannes 13-18 en Mattheus 26. Hierin is de haan veelal gekoppeld aan de gebeurtenissen rondom Petrus en Jezus. Ook staat de haan symbolisch bovenop een groot deel van de kerken, zeker in de westerse wereld.

De kip is natuurlijk gekoppeld aan de terminologie kip-en-ei, waarin wezens pogingen ondernemen om de schepping te kunnen ervaren. Het simultane ENE, unieke momentum. Daarnaast is kippenvlees samen met varkensvlees het meest geconsumeerde vlees. Wanneer we die informatiepakketjes uitpakken in volledigheid en vertalen naar zielenpsychologie, dan zou je kunnen vragen: Waarom wenst de mens de frequentie van kip zo graag in zich te dragen? Te ervaren?

De haan is de frequentie van de werkelijke biologische klok. Het exacte, oorspronkelijke geheugen van wat wij hier als het mannelijke zijn gaan vertalen. De Geest waarin wezens de alchemie van mannelijk ZIJN en uit kunnen pakken in zichzelf. Dit ‘mannelijke’ trilt sneller dan alles wat er in perceptie van gemaakt is. Het is de wereld achter alle (ver)draaiingen. Het frequentieveld van het oorspronkelijke mannelijke is de Geest der alchemie. Het volledig kunnen navigeren en daardoor in het lichaam de werkelijke ‘biologische klok’ kunnen belichamen. Het ‘maagdelijke’ mannelijke. De vrije reis waarin ieder wezen de Geest van het oer-mannelijke weer in zichzelf kan ervaren. Deze kernkracht is van essentieel belang om iedere wond volledig te kunnen helen, door de aanwezigheid van het bewustzijn. Waar komt ‘haantjes-gedrag’ werkelijk vandaan?

Het kippen-bewustzijn (Chicken) is de volledige toepasbaarheid van dit bewustzijn in het dagelijkse leven. Het tot leven wekken van het EI, het levensveld. De ware aard van het bestaan en de schepping van binnenuit kunnen leven. Leven in de omhulling van de Pure Geestkracht, in je eigen geheugen van wie je bent en waar je vandaan komt. Het manifest maken van een mogelijkheid waarbinnen jij de werkelijke werkelijkheid achter alle verhalen en invoegingen kunt beleven.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we verschillende facetten en dimensies binnen van de alchemie van deze wezens. We mogen het weer diep binnenin onszelf ervaren. We gaan deze blauwdruk/life-force in onszelf aanzetten en door verschillende bijbelse hypnose-programma’s heen geleiden.
Door middel van transmissies, informatie-uitwisseling, diep voelen en ervaren, gaan we belangrijke archieven ontsluiten binnenin onszelf. We gaan de bandbreedte, de sectie van het dieren-universum in, waar de haan en de kip leven. Moge deze alchemistische essentie in ons voortbewegen.
Het wordt weer een feestje. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagavond 27 februari 2024. De zoom is van 19:00u t/m 21:20u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël