The Animal Kingdom: Elephant Consciousness

Hallo lieve allemaal,

Op donderdagavond 28 maart 2024 geef ik een nieuwe, kortere Zoom workshop over het dierenrijk waarin de blauwdruk/het communicatierasterwerk van de olifanten centraal staan. Het dierenrijk is een belangrijk bewustzijn voor de mens en al-dat-is, omdat het dierenrijk fungeert als een externe harde schijf, waarin oorspronkelijk bewustzijn zichzelf weet te behouden. Vertegenwoordigers van een rode draad in het bewustzijn zelf, als hoeders van de werkelijke levenskracht.

Het olifanten-bewustzijn speelt hierin ook een centrale rol, omdat de olifanten de veld-hoeders zijn van de oudste tonen van het dieren-universum. Dit betekent dat hierdoor de communicatie met alle dieren mogelijk is. We kunnen voelen/zien wie en wat alle dieren werkelijk zijn als bewustzijn. Olifanten-bewustzijn is de hoeder van de oudste toon, de ontstaanstoon van alle dierenwezens. Eigenlijk de bibliotheek-hoeder van het collectief aan dierencodes. OER-bewustzijn. De olifant is als de fakkel-drager in een bewustzijns-spiraal in en door alle dierencodes heen. De reiziger door deze werelden waarin alles erkend en gezien wordt en wij stap voor stap ons innerlijk geheugen/levensveld heropenen, in veiligheid. Hierin wordt ook wel naar verwezen in de mythologie van Ganesha, de toegang tot de vrije reis.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we op reis in het innerlijke olifanten-bewustzijns-grid. We gaan een reis maken in de interdimensionaliteit van de slurf en dat wat de olifanten open houden voor de wezens die het kunnen voelen en zien. We gaan de blauwdruk van het olifanten-bewustzijn heel bewust op AAN zetten, om nog meer feeling te ontwikkelen met ons mens-zijn en onze unieke prachtige rol in relatie tot het dierenrijk.
Het wordt een prachtige reis vol erkenning en bekrachtiging.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagavond 28 maart 2024. De zoom is van 19:00u t/m 21:00u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël