The Animal Kingdom: Planet of the Apes

Dag lieve mensen, op vrijdagochtend 10 maart 2023 geef ik een Zoom over de relatie tussen het humanoide-bewustzijn en het dierenrijk, waarin dit keer de verbinding tussen de mens en de apen centraal staat. Ape Consciousness, Monkey Consciousness. We gaan de Planet of the Apes binnen.

De mens en de aap zijn natuurlijk direct aan elkaar gelinkt. Er worden vergelijkingen gemaakt op verschillende niveaus. Apen halen veel naar boven in de mens: Lekker dollen, gekkigheid, spelen, onbevangenheid, shiften naar de oer-staat waar het ‘oude denken’ even niet aanwezig is. Een diepe connectie met iets wat niet altijd in woorden te pakken is. In verschillende theorieën wordt zelfs geopperd dat de mens afstamt van de apen. Maar: Hoe liggen de verhoudingen nu werkelijk? Wat zijn apen en wat zijn hun blauwdrukken en hun codes binnen de al-creatie?
De apen zijn een belangrijke graadmeter in het grote galactische experiment, omdat zij de sleuteldragers zijn voor een één zijn met zichzelf en met de natuur. De apen op Aarde waren en zijn voorlopers van de mens. Hoe kun je een soort van humanoide lichamen aanpasbaar maken aan de leefomstandigheden van de Aarde? De Aarde is een eigen wezen, een organisch bewustzijn met een eigen positie in het AL-, in de Melkweg en in het zonnestelsel. De Aarde heeft een eigen ademhaling in de oneindigheid, maar is ook in talloze dimensies gelinkt aan vele galactische scenario’s, waaronder natuurlijk ook de disbalansen. De apen waren en zijn verkenners van hoe in een voor-humanoide vorm informatie gedragen en gecontained kan worden. Hoe kunnen levensvormen op Aarde leven, één met de elementen van de Aarde, en waarin op een gegeven moment all-of-creation belichaamd kan worden. De apen werden de ‘adaptable beings’, ‘the adaptable bodies’ die het veld openhouden voor een volledige ervaring mbt de eenheid met de Aarde en al haar rijkdommen. Het verschil tussen de apen en de mens, is dat de apen een zijns-element zijn waar geen bewust zelfbesef in aanwezig is. Bij de mens is dit anders en dit onderscheid de mens van de apen. Dus kortweg: De apen zijn de sleutelhoeders van een mogelijkheid om volledig te kunnen leven op Aarde, met alle codes, maar zonder dat er een bewust bewustzijn in aanwezig is. Apen denken daar niet overna. Het is een andere golflengte van instinct.
Eigenlijk houden de apen de ruimte open zodat de humanoide wezens naar een volledige bewuste zelfrealisatie kunnen shiften op Aarde. Een bewuste feeling hebben met een ‘zelf’, en de elementen van de Aarde. In het woord ‘Monkey’ zit ook het woord KEY, de verwijzing naar dit sleutel-hoederschap. Dit is ook de reden waarom de blauwe aap het centrumpunt vormt in de Hunab Ku, ofwel de Maya-kalender. Het is het lichaam waarbinnen alles shift van ‘instinct’ naar volledig doorgrond en doorleeft bewustzijn.
Hier worden ook verwijzingen in gedaan in de Planet of the Apes films, hoe apen van hun ‘instinctieve’ natuurlijke staat shiften naar een ‘zelfbewuste’ natuurlijke staat, bewust van gevoelens en emoties. De apen houden het veld open dat wij de sleuteldragers zijn tot onszelf en tot alles. De sleutelsdragers om zelf de shift te zijn, om zelf de toegang tot het al-te-zijn. De sleutel om vanuit jou in alles aanwezig te zijn. In en door je lichaam, op en in de Aarde, in ruimteschepen, in allianties, in Bron, in je hart etc etc.
Dus zijn de apen voorouders van de mens? Ja en Nee, het is maar net hoe je het bekijkt. De aap staat op zichzelf als experiment, als levensvorm, al is het natuurlijk wel direct gelinkt aan het humanoide experiment.
Tijdens deze Zoom gaan we de bibliotheken in van ons eigen bewustzijn om het volledige open-veld tussen de mens en de apen te beleven en te herinitiëren. Deze prachtige frequentie helpt ons herinneren wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe zullen gaan, als één bewustzijn.
In afstemming gaan we ook de Nazca-lijn: MONKEY binnen. Waarom is de aap direct aanwezig in één van de Nazca lijnen?
We gaan de oorspronkelijke alliantie tussen het humanoide-en-monkey veld heel bewust aanzetten, en een belangrijk fundament in onze galactische en planetaire blauwdruk ontsluiten. De golflengte van herinnering, van ZIJN, mag bewust in beweging gebracht worden.
Het wordt een heerlijke Zoom. Ik kijk er enorm naar uit om dit samen met jullie bewust te gaan beleven. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze kortere Zoom is op vrijdagochtend 10 maart 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël