The Animal Kingdom: Tiger Consciousness

Aloha geliefde mensen,

Op donderdagochtend 8 februari 2024 geef ik een nieuwe, wat kortere Zoom-workshop over het Dierenrijk waarin de blauwdruk van het tijger-bewustzijn centraal staat. We zullen dit veld gaan voelen, waarnemen vanuit één van de tijgerachtige ‘buitenaardse civilisaties’ die de Sarangana-civilisatie wordt genoemd. Zij hoeden mede over de frequentietonen en het geheugen van tijgers in het hologram van de matrix-Aarde waarbinnen wij onszelf ervaren. We gaan hierin over de reikwijdte van de katachtigen en wat de tijgers werkelijk zijn en openhouden in de ‘soep van het bewustzijn’ op Aarde.

De tijgers zijn toonhoeders van de werkelijke bewuste aandacht. Het kerngeheugen van hoe volledige, gerichte aandacht is en werkt. En ook het BEWUSTZIJN op aandacht, waardoor de aandachts-spanne wederkeert in het gevallen levensveld. De Aardse mensheid heeft vele issues opgebouwd met aandacht, aandachtstekort en de ontwikkeling van een gespleten aandacht, of een zeer korte aandachts-spanne. De tijgers, The Eye of the Tiger, is het werkelijk kunnen zien/voelen/ervaren hoe aandacht in oorsprong werkt en brengt het uithoudingsvermogen terug om volledig, vol aanwezig te kunnen zijn. Het is ook een onderscheid tussen werkelijke aandacht en de simulaties van aandacht, waar de gevallen geest met vanalles bezig is waar geen werkelijke kern/levensvoeding in aanwezig is. De tijger nodigt ons uit om terug te keren naar een innerlijke bibliotheek waarin we weer kunnen ervaren hoe ver de reikwijdte gaat van de bewuste aandacht. In deze bandbreedte is het veel makkelijker om te detecteren hoe de verschillende dimensies van gespleten/voorgeprogrammeerde aandacht werkt die niet samenloopt met het oorsprong-bewustzijn.

We gaan een helend, innerlijk vermogen aanzetten: The Eye of the Tiger, om een Bron, een vlam, aan te wakkeren, die jou terug brengt naar de Bron van je bewustzijn. Het bewustzijn zelf, als epicentrum van de oer-identiteit.
We gaan reizen in de bibliotheek van de tijger, in het krachtdier, in het bewuste communicatiesysteem, en ook de verbinding leggen met de blauwdruk van de katachtigen, en de Leeuwen. Wat verbindt ze en wat zijn de verschillen in de blauwdruk? Waarom is de tijger 1 van de 4 oudste, vereerde dieren in China? Waarom wordt o.a. Shiva in India gekoppeld aan tijger-bewustzijn? Waarom leven tijgers vooral in het Aziatische continent?
We gaan een prachtige transmissie doen om het tijger-bewustzijn AAN te zetten, en heel bewust aanwezig te zijn in deze bandbreedte van je bibliotheek. Het wordt een prachtige reis in The Animal Kingdom.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagochtend 8 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:00u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël