The Animal Kingdom: Wolf Consciousness

Dag mooie, lieve mensen,

Op donderdagavond 27 april 2023 geef ik een nieuwe, wat kortere Zoom over het bewustzijn van het dieren-universum, waarin dit keer het wolven-bewustzijn centraal staat.
De wolf kan bewust en/of onbewust veel oproepen, door het oorspronkelijk geheugen maar ook door hoe mind-control programma’s doorwerken m.b.t. hoe de wolf ervaren zou moeten. De waarneming van de wolf wordt stevig beïnvloed. Maar wat is de wolf nu eigenlijk? Waar kijken we naar in en achter de verschijningsvorm wolf? Hoe loopt de wolf samen met de blauwdruk van 2023? (De W is de 23e letter in het alfabet). En waarom zijn de wolven teruggekeerd naar Nederland?

Wolven zijn in het dierenuniversum hoeders van het verbinden met informatiepakketjes, volledige informatiepakketjes. Dit reikt terug helemaal naar de oerwereld waarbinnen we af zijn gestemd op de Bron van de ether, en voltallige informatie kunnen dragen. Hierin is er een volledig voelen, en in deze werkelijkheid een herstel van het volledige voelen. De wolf laadt oorspronkelijke informatiepakketjes in, die het voelen van het heelheidswezen stimuleert. De wolf is de overdracht/de doorgang waarin het dode veld, waar geen bewuste informatie is over wie we daadwerkelijk zijn, zelfbewust wordt. Wolven zijn frequentiehoeders van deze belangrijke transitie op Aarde. Het belichamen van informatie, zodat jouw oorspronkelijke geboorterecht in alle identiteiten van je wezen voelbaar en hoorbaar is. Wolven zijn het vermogen om daadwerkelijk te zien vanuit de alchemie van wereldse blindheid.
Tijdens deze Zoom gaan we naar onze eigen bibliotheek om de essentie van de wolf in onze eigen bewustzijns-psychologie te ervaren, waar te nemen. Welk programma zit er achter ‘de wolf in schaapskleren’, wat betekent het nu werkelijk? Op welke toon is de Bijbel-spreuk gezet?; Pas op voor valse profeten, die in schaapskleren op jullie afkomen maar eigenlijk roofzuchtige wolven zijn.  Aan hun vruchten zul je hen herkennen. Mattheus 15:7
En hoe zit het nu met wolven en het huilen naar de maan?

We gaan tijdens afstemming, meditatie, bekrachtiging door een schil/frequentiezone heenbewegen om de wolven-essentie als vitale levenskracht weer te ervaren binnenin onszelf. Moge deze unieke kwaliteit in onszelf daadwerkelijk onbevlekt zijn, zodat we volledig vertrouwen op ons voelen en ons waarnemen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 27 april 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:30u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.