Uncategorized

The AnTaRian World

Maandag 23 augustus 2021

Deze Zoom-avond gaat over de allesomvattende achtergrond van Antara, soms ook wel Antaris genoemd. Antara is een eigen planeet, een blauwdruk, waarin wezens, in een wereld leven voorbij alles wat wij kennen. Het is een multi-universele blauwdruk waarin de volledige vrije geestescapaciteiten aanwezig zijn. Dit betekent dat Antara een overkoepelend bewustzijn is die een web creĆ«ert door werelden heen waarbinnen de mogelijkheid aanwezig is om volledig vrij te spelen met je imagination en geestescapaciteiten. Antara is een format, een krachtenveld, die direct gekoppeld is aan bewuste evolutie en de geestelijke ontwikkeling van wezens in talloze sterrenconstellaties en planeten. Antara is de veldhoeder van een intact geheugen en de Antarianen zijn Guardians die een klimaat scheppen waarbinnen mensen, zielen, wezens, hun volledige vermogens kunnen ontwikkelen. Het is een soort ‘maximale stretch’. Antara is wat wij o.a. paradijs zijn gaan noemen. Antara is de ongelimiteerde aanwezigheid en beweging van je eigen bewustzijn. De Antarianen zijn bewustzijnsvelden die door universa heenademen. Zij hebben toegang tot alle universa en alle mogelijke scenario’s. Zij zijn o.a. gespecialiseerd om het veld te zijn waarbinnen wij volledig inzage hebben in de grote galactische en universa cycli waarbinnen wij onszelf bevinden hier op Aarde. Door deze reikwijdte hebben wij als mensheid een vermogen om volledig inzicht te hebben over de dieptes van onze gevoelenswereld en alles wat wij ervaren en waarnemen.
Ook de Aarde bevindt zich in de baan van Antara. Antara kent de gehele evolutie van de Aarde in relatie tot Terra Gaia. Onze toegang tot dit bewustzijn zorgt ervoor dat we werkelijk kunnen voelen, zien, inzien en doorzien wat de Nieuwe Aarde eigenlijk is. Antaris IS waar wij ons los hebben gemaakt van deze multi-gelaagde mind-control matrix.
De Antarianen hebben een zeer leidinggevende rol binnen de Galactische Allianties en zijn de bakermat van alles wat wij als vernieuwing ervaren. De Antarianen staan symbool voor waar wij onszelf dienen te zijn zodat de Nieuwe Aarde IS. Antara is de bakermat van de vrije zone en de belichaming van het ENE moment van Bron-creator. Kun jij weer bewust aanwezig zijn in het ontstaan van het Ene Oer-Moment, waarbinnen het Bronbewustzijn alles ‘tegelijkertijd’ ervaart?
Tijdens deze avond gaan we heel bewust kennismaken met het Antariaanse bewustzijn binnenin onszelf. De Antariaanse frequentie is en spreekt vanuit ons. Het is een kwestie van pure afstemming. Hierin gaan we een fragment van de lens in van hoe de Antarianen de wereld zien, de mensheid zien, de schepping zien. Het helpt ons om dieper aanwezig te zijn en te zakken in het bewustzijn van The One Moment. We zullen in kijkje nemen in het ongelimiteerde bewustzijn van Antaris. Het mag meer gevoeld worden.
Tijdens de kennisuitwisseling en de meditaties zullen we heel bewust als waarnemers deze vrije zone binnengaan en shiften naar een frequentie (een soort radio-golflengte) waarbinnen de Antarianen leven en waar er gecommuniceerd kan worden. Hierin nemen we een volgende stap in het containen van de oneindigheid van onze geestescapaciteiten. Dit bewustzijn is een basisfundament, een wetmatigheid, waarbinnen de Nieuwe Aarde is. Het IS er al. Hoe werkt dit precies? Hoe werken deze verschillende tijdslijnen en hoe kan Antara samenlopen met een toekomstige Aarde? Hoe kun je dat in het Hier-en-Nu inpassen in je dagelijkse leven?

Het belooft weer een hele krachtige avond te worden.
Deze Zoom is op maandagavond 23 augustus 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. (voor live deelname en voor eventuele aanvraag van de opname). Aanmelden kan via galacticheartcentre@yahoo.com
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank!
Hopelijk tot maandagavond.
Love, Nanco