The Apostles: The Peter & Paul Matrix

Dag lieve mensen,

Op dinsdagochtend 6 februari 2024 geef ik een nieuwe workshop via Zoom waarin we met vol bewustzijn in fantoom-realiteiten gaan waarnemen. Met enige regelmaat geef ik Zooms om de matrix-lagen bloot te leggen van simulaties als Jezus, Moeder Maria, Maria Magdalena, (bescherm)heiligen etc. Het is belangrijk om deze als waarnemer te detecteren omdat het ‘computer-virus-programma’s’ zijn waar het onbewuste mee kan vervloeien om geupload te worden met alternatieve informatie, die de Aardse mens in een zeer beperkt zelfbeeld houdt. In deze simulatie hebben de apostelen een functie om ingevoegde ‘messages’ in het neurologische, onbewuste veld van mensen te activeren. Messenger-frequenties die fungeren om een ingevoegd systeem te verdedigen en mensen te laten vervloeien met een alternatief zelfbeeld. Hierin is het evenbeeld niet wie je werkelijk bent, maar in een programma van hoe je wordt gezien door de programmamakers. Stemmen, overtuigingen, beelden, gedachten die mee-navigeren in het zelfbeeld en de keuzes die worden gemaakt door mensen in dezematrix- perceptie van ‘realiteit’.

De apostelen zijn fantomen, als onzichtbare stemmen, geprogrammeerd om de Bron niet te kunnen traceren. Waar komen bepaalde gedachten vandaan? Waar komen scenario’s vandaan? Geprogrammeerd om je niet ermee bezig te houden. Het is een craftwork of selffulfilling prophecy. Een epicentrum van de psychedelica. Je zou het invoegingen kunnen noemen in het Messenger DNA-RNA. Het meenavigeren in het menselijke kompas via onzichtbare invloed, de evolutie een kant opsturen. In de meest ‘vertakte en donkere versie’, daar waar de mensheid zichzelf vernietigd. Het is een onbewuste zelfvernietiging. De projectie van de dood.

In dit aangelegde apostelen-matrix-grid wordt de ‘sleutel gedragen door Petrus’. Het vermogen om Petrus te doorzien is een wederkeer vanuit jou, naar jou, en in een waarnemers-staat waarin je de kern van de programmeringen kunt zien en voelen, recht door het fysieke lichaam heen. Het Petrus-programma is het centrumpunt van een quarantaine waarin de mensheid in perceptie zichzelf als opgesloten ervaart in een fysiek lichaam. De dimensie van de vormen, de vaste vormen, gewist in een geheugen hoe het bewustzijn/onbewustzijn aan dit hologram is gekoppeld. Het is de vergetelheid opgeslagen in de fysieke computer. Ons lichaam is hierin een container van informatie.
Petrus en Paulus zijn realiteiten die de quarantaine in de fysieke vorm bewaken. Het is een vortex/portaalsysteem die de mensheid constant terugdrukt in de collectieve aannames en programma’s. De status quo binnen de ingevoegde tijdslijnen.
Je zult zien dat op zeer belangrijke meridiaanpunten, leylijnen Petrus en Paulus samenzijn. Kerken die de Petrus-Paulus kerk heten. In de verhaallijnen zijn Petrus en Paulus de oprichters van het Christendom in Rome. En ze vormen het centrumpunt van het Vaticaan en daardoor het epicentrum van de geloofs-matrix. Maar hoe ziet de realiteit eruit achter deze fantomen? Hoe werkt het door? Wat is Petrus en wat is Paulus? Hoe verhouden en onderscheiden deze apostel-fantomen zich van elkaar? En op welke bandbreedte van het neurologische veld werken deze schaduw-hypnose-technieken?
De Petrus en Paulus simulatie heeft een eigen alchemie, een bandbreedte die zeker in het X-jaar 2024 volledig in het licht mag komen te staan. Het doorzien van dit kip-en-ei programma zorgt voor een constante doorbraak door de vaste vormen en de ‘zielencontracten’ waar de wetten regeren van fysieke klachten en pijn.

Tijdens deze workshop via Zoom gaan we vanuit een VOL bewustzijn alle tijd-en-ruimte nemen om de verschillende psychologische inbraken in het WEZEN te doorzien. De sleutel tot Petrus en Paulus, dat ben jij. Jij bent de doorgang door deze kernlaag van selffulfilling prophecy! Jij bent de aanwezigheid, de motor, de doorgang. Jij bent en weet wat werkelijk aanwezig is achter de ‘Hemelpoort’ van Petrus.
Via bewuste transmissies, bekrachtigingen, informatie-uitwisselingen zullen we wezensfrequenties door deze onbewuste hypnose-technieken heen geleiden. Jezelf voelbaar maken en openstellen. Jij bent je eigen veiligheid in dit epicentrum van het zielen-fysieke-lichaam programma.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er erg naar uit.

Deze Zoom is op dinsdagochtend 6 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:30u. De uitwisseling is 13,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël