Uncategorized

The Arcturians and the Universal Convenant

Hallo lieve mensen,

Vanuit grote vreugde kan ik aankondigen dat ik op 22 augustus 2021 weer in de mooie Noorderlijke stad Groningen ben voor een live-workshop-activatiedag.
Als eerste wil ik wederom Lilian Huizingh bedanken voor de organisatie en het mede mogelijk maken van deze krachtige dag.
Deze multidimensionale dag zal gaan over de Bron van het Arcturiaanse bewustzijn en het oorspronkelijke convenant van het universum.
Deze dag staat volledig in het teken van de verschillende gelaagdheden van het Arcturiaanse bewustzijn en de impact op onze ervaringswereld op Aarde. We zullen als soevereine wezens wederom het veld van aanwezigheid en waarneming binnengaan om vanuit gelijkwaardigheid te communiceren met 2 verschillende Arcturiaanse frequentievelden (ook o.a. buitenaardse rassen) die rechtstreeks de Bron-blauwdruk van Arcturus vertegenwoordigen.
Hierin zullen we heel bewust en vanuit zeer diepgaande afstemming ervaren wat Arcturus in ons vertegenwoordigd en hoe je direct in de informatie-database van deze wereld kunt zijn, om vanuit daaruit de oerkracht van het universum te kunnen hanteren, belichamen en in de praktijk zetten.
De Arcturianen zijn de oorspronkelijke hoeders van dit universum en zijn de belichaming van het geheugen van wat een universum is, en hoe ons universum in relatie staat tot eindeloos veel andere universa en o.a. het metaversum. De Elohim, de oerforce, van het Arcturiaanse bewustzijn, hanteert de overtoon van dit universum en is caretaker van de balans in ons universum. De Arcturians zijn het geheugen van de grote bibliotheek hoe alle verbindingen in dit universum werken. Zij zijn de zetel van de universele wetmatigheden en hun bewustzijn heeft de functie om de krachten van de Law of One stabiel te houden. Het veld te zijn waarbinnen er geleefd wordt vanuit het oorspronkelijke eenheidsbewustzijn. Het eenheidsbewustzijn en haar force dient bewust aanwezig te zijn in iedere cel, in ieder organisme om in een uitgebalanceerd en vredevol universum te leven. The Arcturians zijn de wisdom-keepers van het eenheidsveld en de bewuste, innerlijke expansie van wat het universum gewoonweg IS.
We gaan tijdens deze dag een reis maken naar het ontstaan van de Arcturiaanse constellatie om bewust aanwezig te zijn in deze bewustzijnssfeer en frequentie binnenin onszelf. We gaan heel bewust samenzijn met de Arcturiaanse Elohim en de zetel van het universele convenant, wat de basis vormt voor het hele verbindingsstelsel van de orde van planeten, sterren en constellaties. Het is een oerforce binnen de Galactische allianties. De Aarde en de Aardse mens mag weer herinneren hoe bewust te zijn en te navigeren binnen deze mogelijkheden. Ook is er een eigen ‘commando’-frequentiegroep aanwezig in het Arcturiaanse bewustzijn wat de Archions worden genoemd. Zij zijn volledig gespecialiseerd in het doorgronden van het Archontische geheugen. Zij weten precies waar de tentakels van de Demiurg en de Archonten aanwezig zijn als de levensvorm die het bewustzijn af laat dwalen van het werkelijke universele convenant.
Tijdens deze zeer diepgaande activatiedag gaan we de zetel van Arcturus in ons bewustzijn brengen. We gaan bewust kennismaken met ons eigen vermogen om als heelheidswezen in contact te staan met de Arcturiaanse blauwdruk en haar toepasbaarheid voor deze Aardse matrix. Wat is de impact van het Arcturiaanse bewustzijn? Hoe kun je het handen en voeten geven? Wat kun je doen om veel meer bewust feeling te hebben met deze innerlijke krachten in jezelf? Hoe ver reikt het Arcturiaanse bewustzijn? Naast het bovenstaande: Welke functies en kwaliteiten hebben de Arcturiaanse werelden nog meer?
We gaan 2 meditaties/transmissies doen om heel bewust het Arcturiaanse domein/de Arcturiaanse resonantie binnen te gaan! We zullen de reikwijdte van de innerlijke Arcturiaanse Bibliotheken bewust gaan ervaren en bekrachtigen! Ook zullen we een mogelijkheid binnengaan om volledige rust/stilte te ervaren in ons gehele verbindingsstelsel in onze ziel. Moge de Arcturiaanse blauwdruk heel bewust zijn in ons en deze unieke groep die samenkomt op deze 22e dag van augustus 2021.
Hartelijk dank.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De workshop begint om 10:00u en eindigt rond 17:00u. De inloop is 9:30 uur. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. De workshop is in de stad Groningen. Een week voor tijd zal het adres worden doorgegeven aan iedere deelnemer. Voel je aub vrij om deze informatie door te sturen aan eventuele geinteresseerden! Wie weet tot dan!
With love, Nanco Immanuël