The Arcturian Corridors: The Presence of the Arc of the Living Covenant

Hoi lieve mensen,

Op donderdagavond 30 december 2021 geef ik de laatste Zoom van het kalenderjaar 2021. Het is een kortere doch zeer gerichte Zoom waarin we een eindmeditatie/bekrachtiging doen, maar waarin ook heel bewust het veld voor 2022 wordt neergezet. Het integreert de blauwdruk van 2021.
We gaan tijdens deze avond een diepgaande Arcturiaanse ervaring in om als Bronwezens samen te komen in de Arcturian Corridors. Dit zijn zeer geavanceerde holografische ‘aanwezigheids-ruimtes’ waar ons bewustzijn vertoefd om de ware aard te ervaren achter wat we de ‘Ark des Verbonds’ of the Arc of the Living Covenant zijn gaan noemen. Hier zijn we in een absolute frequentie waarbinnen we het universele verbindingsstelsel kunnen voelen/zien. Hoe werkt verbinden nu werkelijk en hoe is het georganiseerd in onszelf en als wezens onder elkaar? Wat is de zogenaamde mystieke kennis van de Living Covenant? De Arcturianen zijn bibliotheekhoeders van de kennis der verbindingen en wezenscodes, en hoe dit zich verhoudt met het geometrische stelsel van het oorspronkelijke universum.
Tijdens deze Zoom gaan we terug naar onze eigen bibliotheek om de oercodes van de Arcturiaanse Spirit beter te leren kennen.
We koppelen het verschillende planetaire/fysieke codes binnenin onszelf en het Aardse grid. We gaan weer een Schotse reis maken vanuit de nieuwe energie. De blauwdruk van Schotland wordt al heel lang gelinkt aan de Ark des Verbonds. Hoe zit dit nu precies in elkaar? En hoe staan o.a. Rosslyn Chapel en Scone (bij Perth) hierin? Hier zijn mystieke archieven aanwezig rondom the Stone of Destiny ofwel The Philosopher’s Stone. Hoe zit dit nu werkelijk in elkaar? En hoe loopt ons vermogen om werkelijk met onszelf en elkaar te verbinden samen met de Stone of Destiny en Arcturus. Waarom wordt Rosslyn Chapel in verschillende verhalen genoemd als een mogelijke verblijfplek van de Ark? En hoe werkt dit door in onze alchemie?
We gaan tijdens deze avond een empowerment meditatie doen waarin we de Arcturiaanse oerkracht meer bewust kunnen ervaren. Juist vanuit de innerlijke Graal van Schotland. Dit zijn trillingen in ons eigen lichaam die heel bewust op AAN gezet mogen worden. Hierdoor kunnen we meer bewust aanwezig zijn in de Arcturiaanse database en haar unieke werkzaamheid.

Het wordt een krachtige empowerment meditatie/activatie.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er enorm naar uit.
Deze Zoom is op donderdagavond 30 december 2021. We beginnen om 20:30 uur en eindigen rond 22:15u. Inloggen kan vanaf 20:20u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. Mocht je niet live kunnen deelnemen, is het ook mogelijk om de opname te bestellen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot de 30e december 2021.
With love, Nanco Immanuël