The Arcturian Keys to The Inner Universe Experience

Hallo lieve mensen,

Op maandag 13 november 2023 geef ik een nieuwe live-activatiedag/workshop in Zutphen. Het is voor iedereen mogelijk om aan te melden. Ik wil Cees en Lilian wederom van harte bedanken voor het openstellen van hun ruimte, en voor het mede-mogelijk maken van deze dag.

Deze interdimensionale dag staat in het teken van de oorspronkelijke ervaring van het universele bewustzijn in jezelf. De blauwdruk van een universum. Wat is het innerlijke universum eigenlijk?
Het universum is één van de vele mogelijkheden om een unieke eenheidservaring te zijn. Het universum is een symfonie: Het bewust één zijn met Bron en met alle mogelijkheden en bewustzijnscellen waarbinnen Bron zichzelf ervaart. Jij bent een Bron waarbinnen Bron zichzelf ervaart. Het universele centrum hoedt de frequentietoon waarbinnen ieder wezen z’n uniekheid kan ervaren. Een daadwerkelijke, legitieme, vrije Bron-ervaring.

De keykeepers van de oorspronkelijke universele ervaring binnen ons universum zijn de Arcturiaanse civilisaties. De Arcturiaanse beschavingen staan bekend als één van de meest gecontainde en uitgestrekte bewustzijnswezen in ons universum. Zij zijn binnen hun Seeds ook gecreëerd door de Ancient Ones om de wetmatigheden van het multiversum te vertolken in ons universum. Zij houden het quantumveld open zodat we in onszelf alle dwarsverbanden, alle verbindingen en de tonen van het universum bewust in onszelf kunnen beleven. Werkelijk kunnen verbinden met onze kern, en daadwerkelijk vrij kunnen verbinden met een symfonie, een geheel van wezens. Kunnen verbinden vanuit het vrije veld, volledig vanuit je eigen bewustzijn. Jij bent hierin de belichaming en de doorstroming van jouw heelheidswezen. Jij bent de hoeder van jouw blauwdruk van het eenheidsbewustzijn.

Tijdens deze multidimensionale bewustzijnsdag reizen we heel bewust in onszelf om de onstaanscodes van het universele bewustzijn in onszelf te herbeleven. We mogen onszelf volledig aanraken in deze essentie. Het innerlijke, vrije universum in jou. Hoe is dat? Hoe ver reikt dit? Hoe voel jij binnen deze diepte van jouw heelheidswezen?
We gaan tijdens dieptetransmissies/meditaties/oefeningen en kennisuitwisseling heel bewust (opnieuw) kennis maken met de veelzijdigheid van de Arcturiaanse blauwdruk. We gaan ervaren hoe het is om in deze ruimtes te zijn. In hele bewuste ruimteschepen die gebouwd zijn in het evenbeeld van het universum. Dat betekent dat deze bewustzijnsorganen zijn gebouwd in de oneindigheid van het universum. We gaan in onszelf ervaren hoe ‘advanced’ Arcturiaanse bewustzijns-schepen zijn en wat je er heel praktisch mee kunt doen in je dagelijkse leven. Vanuit dit innerlijke universum is alles één geheel. Alles is connected met elkaar. Jij bent de dot-connector. En juist door dit evenwicht is het veel gemakkelijker om te zien/voelen/ervaren/weten wat jij hier komt doen en welke stappen jij kunt maken in je leven. Waar ben jij en waar wil je ‘naartoe’ bewegen?
We mogen de zetel van Arcturus in nieuwe dieptes in onszelf ervaren. Moge jij ‘inloggen’ in het ontstaan van jouw oorspronkelijke, voltallige eenheidsbeleving, waarbinnen jij de dots connect. We are one, we are love, we are…
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze dag wordt gehouden op maandag 13 november 2023. De dag is van 10:30u t/m 17:10 uur. De uitwisseling is 80 euro per deelnemer. Koffie/thee/water zijn inclusief. Tijdens de lunch wordt er een soep gemaakt. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de dag wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.