The Ascension Formula: Living Within Your Divine Space(ship)

DEZE DAG ZIT VOL

Hallo lieve mensen, wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik op zondag 26 juni 2022 weer een live workshop/activatiedag ga geven in Amsterdam. Hierbij wil ik Ellen bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag! Wat heerlijk om weer op deze fijne locatie te zijn!

Tijdens deze live-dag gaan we een next level in van het innerlijke Galactische (Alliantie) Bewustzijn om aanwezig te zijn in de Bron van je eigen bibliotheek waar de ervaring is van oneindige ruimte en alle kennis/wijsheid/feeling met het ruimteschip bewustzijn. Je ruimteschip is jouw oneindige, bewuste, stabiele, onuitputtelijke aanwezigheid in conscious space. Er zijn vele interdimensionale rassen die gebruik maken van ruimteschip technologie, waarbinnen ze bewuste trillings-materie hebben geschapen vanuit de trillingen van bewustzijn. Bewustzijn en materie zijn één. Het ruimteschip is de bekleding van een individuele-en-of groepsimagination waarbinnen bewustzijn zich behoudt en verplaatst. We gaan tijdens deze dag de reikwijdte in van een oneindige ervarings-database waarin we ons eigen ruimteschip kunnen ervaren. Een krachtenveld waarbinnen we zijn en onszelf vanuit moeiteloosheid kunnen behouden. In deze trillingsvelden is er alle kennis over de galactische geschiedenis van ruimteschepen. Kennis die trilt voorbij de beelden en programma’s van deze matrix.
Juist in de blauwdruk van Amsterdam gaan we het volgende stadium in van kapitein zijn van ons gehele wezen, ons leven hier op Aarde. Tijdens deze dag zullen we verschillende ervaringen opdoen over hoe krachten het oorspronkelijke ruimte-bewustzijn in jou is en hoe je kwaliteiten kan aanboren om door tijdslijnen heen te reizen, en heel bewust op verschillende plekken tegelijkertijd te zijn. We gaan ervaren hoe bv Siriaanse, Pleiadische of Arcturiaanse schepen kunnen shiften in frequenties, in intergalactische snelwegen. Hoe werken intergalactische snelwegen? Hoe kun jij in vol bewustzijn ritsen in de trillingsvelden van intergalactische snelwegen? Hoe kun je volledig vanuit het veld in het veld reizen? We gaan een volgend stadium in van een voorproefje: Hoe is het om in jouw oneindige ruimte(schip) te zijn? Hoe kun je de innerlijke blauwdruk van Nederland nog verder verdiepen? Juist door het aanwezig zijn in deze trillingsvelden van jezelf is het mogelijk om te ervaren wat ‘ascensie’ nu eigenlijk is. Werkelijke intergalactische zelfrealisatie, waarin alle lagen meedoen in het bewustzijn.
Tijdens deze dag gaan we werken met de ascensie-geometrie in jouw eigen bibliotheek om jezelf te begeleiden in een bewustzijn waar je ergens ook al bent. Je zelfgerealiseerde essentie. We gaan de werkelijke alchemie van wat ‘ascensie’ betekent in ons hart ervaren. We gaan een nieuw veld van mogelijkheden aanboren. De reikwijdte van jouw ruimteschip. Hierin zal Nanco veel kennis uitwisselen hoe ruimteschepen in elkaar zijn gezet en hoe het leven is binnen deze frequentiezones in de alliantie. Laten we het ervaren!
Door middel van nieuwe transmissies, next stage ademhalings-technieken, toning, groeps-co-creatie en kennisuitwisseling gaan we onze navigatiesysteem opnieuw resetten. Een oerervaring ingaan van hoe het is om in jouw Galactische Essentie Ruimteschip te zijn.
Het is een dag vol empowerment, joy, diepte-voelen, kennisuitwisseling, groepsdyamiek, immuunsysteem en initiërende vermogens versterken vanuit balans.
Ik heb er ontzettend veel zin in.
De dag wordt gehouden in Amsterdam-Nieuwendam. De Noordkant van het IJ. Het adres zal gedeeld worden na aanmelding. Deze dag wordt gegeven door Nanco Immanuël. Deze dag is voor een ‘intieme setting’, een kleinere groepsgrootte. Mocht je interesse hebben, er zijn nog een paar plekken vrij.
De dag begint om 10:15 uur en duurt tot 17:15/17:30 uur. lnloop is 9:55u. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Wie weet tot dan!
Een prachtige dag toegewenst.

Warme groet, Nanco Immanuël

Voor deze live-activatiedag geldt een annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.