The Berlin Wall Universe: Moving Through the Great Reset

Hallo lieve allemaal,

Op donderdagochtend 12 oktober 2023 geef ik een nieuwe Zoom-workshop over één van de hoofdslagaders van het menselijke bewustzijn en over een essentieel onderdeel in de menselijke, interdimensionale psyche. We gaan het hebben over het frequentiepunt wat hier op Aarde symbool staat voor de toegang tot het menselijke dossier. De bibliotheek van de humanoide ‘evolutie’ door alles heen. Dit is Berlijn. We gaan de Oerkronieken van Berlijn en haar betekenissen in onszelf herontdekken. We gaan hierin werken met de doorgang door de ‘verkeersopstoppingen’, de centrale opstopping van het oorspronkelijke dataverkeer, wat we de Berlijnse Muur zijn gaan noemen. Een projectiepunt van sentiment, waar oorsprong en simulatie elkaar weten te raken. Het snijpunt waarbinnen het menselijke DNA weer in het zadel zit, in haar oorspronkelijke frequentie, om voorbij het binnen/buiten model dualiteit te kunnen doorzien.

Duitsland is niet slechts een land: Het is de frequentiezone waarbinnen de mens centraal staat. De creatievermogens van de mens. De menselijke toegang tot alles wat met schepping te maken heeft. Het is de volledige bewuste, innerlijke krachttoename van de mens. De mens die zijn oorspronkelijke, innerlijke vortexen weer opbouwt. Het installeren van de bewuste, scheppende wezens die wij zijn.
Berlijn is als een wereldhoofdstad waarbinnen de ‘lin’, de lijn van de gehele menselijke evolutie wordt gecommuniceerd. Hierin kunnen we zien hoe de lijnen werkelijk liggen tussen oorspronkelijk bewustzijn en artificiele werkelijkheden.
Tijdens deze zoom-workshop gaan we in op de impact van Berlijn op het NU. We gaan belangrijke dossiers binnen. Wat is Berlijn? En vooral: Wat gebeurde er nu werkelijk met de bouw van de Berlijnse Muur in 1961, en bij het ‘vallen’ van de Berlijnse Muur in 1989. De Val van de Berlijnse Muur werd gesimuleerd op 9 november 2023.
Er is nog zoveel niet bekend over wat er nu werkelijk werd ‘ingevoegd’ in deze interdimensionale coördinaten en het voelt als de tijd dat er bewust in deze velden gekeken gaat worden. Welke lijnen lopen er door ons heen, in relatie tot de Berlijnse Muur. Wat gebeurde er nu eigenlijk onder mind-control? Wat zit er nu werkelijk achter? Waarom werd Berlijn werkelijk opgedeeld in 4 delen (United States, Sovjet Unie, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk)? En hoe is de relatie tussen dit en ons bewustzijn NU, en de verschillende kanten van de Great Reset?

Het Vallen van de Berlijnse Muur is een afleiding, de werkelijke alchemistische inbraak, het ‘virus’, is nog actief totdat we ons volle bewustzijn er doorheen hebben laten vallen. Hoe ver gaat deze rabbit hole?
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende dimensies van onszelf in, van onze interdimensionale energiehuishouding, om te voelen en waar te nemen wat Berlijn is en wat er nu werkelijk gebeurt/gebeurde achter de plaatjes die we zien/gezien hebben. Wat wil er nu echt doorbreken? Wat zou de betekenis zijn van het werkelijk openbreken van de Berlijnse Muur? Welke krachten willen er doorbreken? Welke krachtcentrales in onszelf kunnen aangeboord worden om de doorbraak te bewerkstelligen waar zo naar wordt verlangd?
Hierin gaan we ook de prominente rol van de Brandenburger Tor expliciet meenemen. Dit bouwwerk is geplaatst in het departement Mitte (Midden). Het gaat hier volledig over de samenwerking van de hersenhelften, waarbinnen de oorsprong, as it is, inklikt.
Er is heel veel te voelen en te communiceren. Vanuit transmissies en kennisuitwisseling gaan we deze krachtige ‘booster’ Zoom in, om een groot opslagpunt van de menselijke bibliotheek, en haar kracht, een stuk vrij te geven. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 12 oktober 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël