The Black Cube

Op woensdagavond 6 april 2022 geef ik een Zoom die volledig is gericht op de werking en het ontstaan van de zwarte kubus. De zwarte kubus is een mysterie en wordt door de verschillende creatoren van de matrix buiten het zicht gehouden. Ofwel: De zwarte kubus is het krachtenveld/de ‘geometrie’ waar de mensheid is geschapen naar Gods evenbeeld. Dit betekent dat het menselijke zielenbewustzijn en deze fysieke lichamen aanwezig zijn in een droomprogramma. De creatoren van deze werkelijkheid hebben het menselijke DNA en neurologische bewustzijn geprogrammeerd om niet te kunnen zien waar we vandaan komen of waar we in zitten. De vraag is: Waar zitten we nu werkelijk in? Wat is er gebeurd in het universum dat het bewustzijn zich bijna volledig in een voorgeprogrammeerde realiteit ervaart? De zwarte kubus zend de trillingen/resonantievelden uit waarbinnen wij onze gehele oriĆ«ntatie ervaren, onze biosfeer, ons gevoel van ruimtebelevingen, beelden, richtingen, tijd, materie, navigatie. Eigenlijk alles wij kennen zonder de Bron ervan te kunnen ervaren/herinneren wordt automatisch gegenereerd door de zwarte kubus.
Tijdens deze Zoom ga ik dieper dan ooit in op de formule van de zwarte kubus. Hoe werkt het? Af en toe noem ik de zwarte kubus in Zooms, maar nu vind ik het belangrijk om er een avond met volledige avond op te richten om veel meer zichtbaar en voelbaar te maken hoe de zwarte kubus realiteit werkt. De zwarte kubus is het epicentrum van de werkelijkheid waarbinnen wij onszelf ervaren. Het is een staaltje van meesterschap, ontworpen door zeer geavanceerde Archontische groeperingen. Het is de holografische ontwerpers-tak binnen het collectief aan Archonten.
De Zwarte Kubus heeft een eigen ontstaan, een eigen geschiedenis, en in deze tijd is er de mogelijkheid om deze opnieuw uit te lezen. Het uitlezen van de zwarte kubus is van essentieel belang. Het kunnen waarnemen van de wezens die ons de ruimte waarbinnen wij onszelf ervaren toebedelen zorgt voor een volledige doorbraak van het wereldscript.
Tijdens deze Zoom gaan we vele nieuwe dieptes in van de zwarte kubus. Het mag nu heel helder en met volle kracht verhelderd worden. Juist in deze 4e maand ontstaan er scheuren in de dam. De 4 van april loopt samen met de zwarte kubus, als 4-dimensionaal machtsbolwerk. Het is een projectiesysteem.
We gaan tijdens de meditatie afreizen naar een trillingszone waar de zwarte kubus niet is, niet bestaat, omdat onze aandacht daar niet is. Hoe kun je deze dimensie van jezelf betreden? We mogen onszelf weer helemaal gaan voelen in volledige vrijheid en allesomvattende liefde.

Tijdens deze avond zal er heel veel helder worden. Voelen, begrip, aha-momenten. Laten we het onaantastbare tastbaar maken, het onaanraakbare aanraakbaar.
Je bent van harte welkom om mee te Zoomen.
Hopelijk tot dan.

De Zoom is op woensdagavond 6 april 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen, kun je ook de opname aanvragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag nog.
With love, Nanco Immanuƫl