The Black Madonna Matrix

Op woensdagavond 2 februari 2022 geef ik een Zoom activatie-avond over de matrix van de Zwarte Madonna’s. De Zwarte Madonna is een belangrijk boedbeeld binnen het christelijk geloof. Maar wat is nu de werkelijke betekenis, voorbij alles wat ons wordt verteld met betrekking tot Maria en Jezus?
De Zwarte Madonna’s zijn in essentie doorgangen EN insertieprogramma’s om de 4-dimensionale bibliotheek van de moedercel te heropenen en/of te controleren. De Zwarte Madonna’s zijn op strategische drukpunten gebouwd om de kracht af te zwakken, de aandacht af te leiden, van een 4-dimensionale doorgang waarin de Moedercel in de mens haarzelf upgrade in een doorgang waarin zij de toegang is tot alle kennis. De Zwarte Madonna’s zijn geprogrammeerd om het zwarte veld. en onze waarneming van het zwarte veld te beinvloeden en binnen een voorgeprogrammeerde trilling te houden. Achter de zwarte madonna’s huist de kennis/de wijsheid om de zwarte kubus realiteit te heropenen. Pandora’s box, waarin we de onsterfelijke realiteit weer koppelen aan ons ruimtebesef in onze lichamen en op Aarde. De Zwarte Madonna’s zijn vooral gecentreerd in Europa, hoofdzakelijk in Frankrijk, Italië en Spanje. Waarom is dit? Hoe loopt dit samen met de centrale blauwdrukken van die landen en wat zegt het over wie wij in essentie zijn?
De Zwarte Madonna’s vormen een formule om de kracht te zijn, de barricades open te breken waarin we zijn geprogrammeerd om zwart op een bepaalde wijze te voelen, waar te nemen en te zien. Dit onbewuste wereldbeeld is één van de pilaren waarbinnen wij de dood ervaren zoals we dat al heel lang ervaren.
Tijdens deze Zoom gaan we volop in op de verschillende gelaagdheden van de zwarte madonna’s en hoe het doorwerkt in onze ervaringsvelden. Hierdoor ontstaat er veel inzicht op de vervorming van de innerlijke moedercellen en hoe het onbewuste wereldbeeld wordt geprojecteerd via drukpunten die buiten ons zicht worden gehouden. We gaan een paar van de schroeven losdraaien.
Ook gaan we juist verschillende krachtplekken in onszelf hervinden zodat we de zwarte madonna realiteit heel bewust van binnenuit/buitenaf kunnen voelen en waarnemen. Hierin gaan we ook meer voelen, zien en ervaren hoe de zwarte kubus (4D) werkt en hoe het deze matrix in stand houdt.
Tijdens de kennisuitwisseling en meditaties gaan we de oorspronkelijke bibliotheek van de zwarte madonna ontsluiten en wijzigingen aanbrengen in ons hologram, waardoor we shiften naar een belangrijke ruimte waarbinnen de leven-en-dood-ervaring niet IS. Het is jouw bewustzijn die het vermogen IS en heeft om er doorheen te kunnen bewegen. Laten we beweging brengen in de pinnen, de schroeven! Het wordt een prachtig, liefdesvol samenzijn.
De Zoom is op woensdagavond 2 februari 2022 (2-2-2-22). We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:15 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live kunnen/willen deelnemen is het ook mogelijk om de opname te bestellen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen.
De Zoom wordt gegeven in het Nederlands.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hopelijk tot dan.
Much love, Nanco Immanuel