The Blue Avians: A Deeper Insight Into the Earth Covenant

Dag lieve allemaal,

Op dinsdagochtend 23 april 2024 geef ik een nieuwe, interdimensionale Zoom over een galactische familieras: de Blue Avian civilisations, waarin we het gaan hebben over een aantal ‘super-vermorgens’ die de oorspronkelijke Blue Avians belichamen. Deze kernkwaliteiten zijn ook voor de mensheid van essentieel belang. Het zijn bewustzijnslagen die AAN mogen staan en heel bewust doorgrond en uitgepakt mogen worden. Dit heeft o.a. te maken met de interdimensionaliteit van de pijnappelklier.

Ook gaan we dieper in op de kern-verbinding tussen het humanoide-bewustzijn en de Blue Avians. Hoe liggen de lijnen? Hoe werken de oorspronkelijke afspraken die zijn gemaakt voor het leven op Aarde? Welke archieven dragen de Blue Avians in zich m.b.t. de werkelijke dwarsverbanden van de geschiedenis van de Aarde en het leven op Aarde? Waarom waren Thoth en Ra op Aarde? Wat weten zij over het convenant van Atlantis bv? Wat waren hun beweegredenen in de tijden van Egypte?

De Blue Avians zijn in oorsprong wachters van een alchemie. De alchemie van de geboorte van bewustzijn. Elk nieuw momentum in het bewustzijn is een geboorte. Elke nanoseconde van je bestaan is gevuld met bewustzijn en levens-energie. Elke beweging die je maakt, elke diepte die je communiceert. Jij bent wie je bent en je beweegt en navigeert zoals je beweegt. The Blue Avians houden vanuit hun hartsbewustzijn een bandbreedte open van een oorspronkelijke navigatiesysteem. Hoe beweeg jij werkelijk wanneer je niet hoe subtiel dan ook bent aangepast aan de invoegingen en geloofsovertuigingen, in welke dimensie dan ook? Het gaat erom om jezelf helemaal te voelen in jouw werkelijke toon, je beweging, je dans, je communicatie, je liefde. The Blue Avians hebben een vermogen om de dimensies van de oorsprong-lichtlichamen te kunnen waarnemen en waar te nemen waar aanpassingen zijn gedaan in de wezens-essentie tijdens het hacken van realiteiten.

Tijdens deze Zoom gaan we dieper in op de ‘bird-navigation-system’ van the Avians en wat deze database, deze kennis/wijsheid, voor ons kan betekenen. Hoe hebben wij in ons geboorterecht ook de kwaliteiten om deze kernkrachten te leven? We gaan nog meer feeling ontwikkelen in onszelf in relatie tot de Blue Avians. Waar hebben we mee te dealen in deze bandbreedte? In welk bewustzijn zijn wij zelf dan aanwezig?
Hoe kunnen we een volledig bewuste geboorte ervaren in al onze cellen?
Om het vertrouwen in onszelf en de Avians te herstellen is er inzicht nodig over wie wij zelf zijn en wie deze wezens zijn. En welke insertie-programma’s zijn er op de lijn gezet, waardoor Thoth en Ra vielen in hun bewustzijn? Welke impact heeft dit gehad op het bewustzijn/onbewuste?
Er is veel te voelen en communiceren, vanuit een ongekende diepte.

We gaan door middel van meditatie/transmissies, kennisuitwisselingen, bekrachtiging een nieuwe diepte van de Blue Avian/Mens bibliotheek in onze oerkrachten aan te raken, aan te boren en te belichamen. De eerste stap is er vol bewustzijn op hebben, zodat het vrij en bewust kan zijn en bewegen. Het wordt weer een unieke, prachtige reis in het innerlijke kosmische.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagochtend 23 april 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:10u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël