The Blueprint of Cuba

Dag lieve mensen,

Dit kalenderjaar 2023 is een jaar waarin het aardse, menselijke bewustzijn weer samenvalt met het oorspronkelijk ontstaan van het water. Het water dient als het stille en bewegende bewustzijn waar informatie behouden kan blijven. Hoe liggen alle lijnen en verbindingen in onszelf, tot in de nanoseconde precies? Door deze bewust, aanwezige reikwijdte kan bewustzijn ook behouden blijven, en baant het zich een weg door de energiebanen van slavernij DNA, waarbinnen deze fysieke lichamen zijn ontworpen. Het is een mogelijkheid tot volledige ontketening en het ervaren van de oorspronkelijke vrijheidservaring. In het volgen van deze energiebanen en bewustzijnsvelden waar slavernij in de tijdslijnen is geinitieerd komen ook de primaire landen aan bod die werden gebruikt om slavernij en kolonisatie te initiëren. Spanje is hierin natuurlijk ‘een grote speler’. Tijdens deze Zoom gaan we het hebben over een groots bewustzijnsveld in de lijn met Spaanse kolonisatie: Het is een land die wij kennen als CUBA. Het is belangrijk om in deze derde maand het pakketje uit te pakken.

Cuba, het land dat voor de meeste mensen, bekend staat om de Castro’s, de sigaren, intensieve muziek en dans, lekker eten, en de Cuba crisis van 1962, wenst heel veel te communiceren, ver voorbij de verhaallijnen van de ingevoegde alternatieve geschiedenis.
Cuba is namelijk het vereenigde blauw-witte veld waar wezens zichzelf elkaar raken in de werkelijke blauwdruk. De zichtbaarheid voorbij de onzichtbare zone. In de simulatie is er een alternatief gehackt wit-veld ingevoegd, als het grote witte ‘film’ scherm waarop we onze werkelijkheid zien. In die trillingszone is het voor de mensheid niet mogelijk om te vereenigen met zichzelf en met elkaar. In een oorspronkelijke creatie achter dit kunnen wezens bij zichzelf zijn, in het blanco canvas, in de geboorte van het oorspronkelijk wit. In deze Geest wordt de werkelijke eenheid ervaren en beleeft. Wezens kennen zichzelf en ook elkaar alle cellen in één lichaam. Cuba is de frequentie waar we onszelf en elkaar van kennen, door het te traceren in een oorspronkelijke alchemistische werkelijkheid. Wezens trillen hier sneller dan het alternatieve witte-simulatieveld, en kunnen daardoor in het werkelijke onbevlekte veld zijn. Dit is waar het witte matrix doek barsten ervaart, vanuit de kern wordt doorzien. Cuba is de basisfrequentie voor een alchemistische werkelijkheid waarin mannelijke en vrouwelijke biologische werkelijkheden de diepe innerlijke betekenis van wat we Heilig Huwelijk zijn gaan noemen kunnen ervaren. Het is de zone waarin zichtbaarheid stabiel is en stabiel wordt gehouden. De ontmoeting met de Geest van je werkelijke blauwdruk, de golflengte stabiel waarin je van daaruit kan zijn en kan blijven ‘opereren’. In dit zichtbare veld herkennen wezens elkaar en ontstaat de collectieve barst van het ingevoegde witte script. Dit is als een lopend vuurtje. Een Cubaans feestje!
Naast bovenstaande gaan we tijdens deze Zoom nog veel verder in op wat Cuba is in de interdimensionaliteit van ons wezen, binnen de psychologie van Bron en zielenbewustzijn. Hierin liggen we heel bewust de link met onszelf, de Spaanse blauwdruk, de relatie met de Verenigde Staten. En wat gebeurde er nu werkelijk tijdens de Cuba Crisis in 1962, waar Cuba het centrumpunt werd van een ‘mogelijke kernoorlog’ tussen de Sovjet Unie en de United States? Wat werd er nu werkelijk gecommuniceerd? Hoe ver reikt het Cubaanse geheugen? Dit is een belangrijke om te gaan doorvoelen en doorzien!
Tijdens deze Zoom neem ik je van harte mee op een reis in je eigen bewustzijn, naar de golflengtes waar de werelden achter Cuba communiceren. Wat betekent het, voorbij alles wat we zien?
We zullen ook een paar drukpunten meenemen, zoals hoofdstad Havana, Trinidad en de Vinales Vallei.
Door middel van energietransmissies/meditaties, bekrachtigingen, het openen van onze galactische bibliotheken en kennisuitwisselingen wordt de oerbetekenis van Cuba heel bewust op AAN gezet. Nieuwe dieptes, nieuwe gevoelens, het wakker maken van wederom een vitale blauwdruk. We gaan er een feestje van maken! Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagavond 7 maart 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël