The Blueprint of Indonesia: Remember How To Fly

Hallo lieve mensen,

Op 17 en 23 december 2021 geef ik een 2-voudig Zoom traject over de blauwdruk van het grote, prachtige land Indonesia. Natuurlijk ook een land die zeer nabij Nederland staat.
We gaan heerlijk herinneren hoe te ‘vliegen’, want hier is waar Indonesia feitelijk over gaat, in een korte samenvatting.
Indonesia is het bevrijdingsproces van het hart, tot op de nanoseconde. Indonesia is de volledig bewuste herinnering, de precisie van wat er in ons hart leeft en wat er op ons hart ligt. Indonesia is de kracht waarin het ware gezicht van het hart aanwezig IS, en waarin we vanuit een oneindig aanwezige en bewegende Bron alle maskers en schillen vrijmaken. Indonesia is de alchemie van het ‘afleggen’ van deze lichaams-identiteit. Indonesia is de ingang en doorgang door de oneindigheid van het hart. De Aarde is aanwezig in een intergalactische snelweg, een intergalactic corridor, een interdimensionaal gangenstelsel waarin wij volledig toegang hebben tot alles wat het bewustzijn IS. Indonesia is de ontvouwing van het bewustzijn waarin we werkelijk kunnen ervaren wat het hart is en hoe ver het hartsbewustzijn reikt. Indonesia is het bouwpakket hart, een trilling van een vrije zone waarin we inklikken in het hart en het hart haar volledige beweging IS en maakt. Het is de harteklopping waarin alles IS en waarin alles terugbeweegt naar wat-is. Het is het gecentreerde hart waarin alles is en bij ons wederkeert. Het hart als het voertuig van de grote ademhaling. Indonesia is de grote reset van ons hart als centraal navigatiesysteem. Het hoedt de kennis en de beweging van het werkelijke hart. Het kent alle doorgangen door de ‘corridors’, de sterrenstelsels, de bewegingen door de Aarde. Indonesia is de balans van de slang en de draak, die door alle netwerken heen kunnen kruipen. Overal in kunnen en overal doorheen kunnen. Het is de evolutie van de ‘free pass’ dat het hart werkelijk IS. Indonesia is de grote sesam open u, jouw rechtmatige toegang tot alles. Jouw geboorterecht om vanuit volledige afstemming overal in jezelf te kunnen en mogen zijn. In je lijf, in dimensies, in tempels, op Aarde, in piramdes. Indonesia laat dit besef, deze soevereiniteit groeien. Vanuit het AL het volledig ervaren van het AL. Vanuit het besef dat jij de rechtstreekse toegang bent ervaar, schep en beweeg je ook de rechtstreekse toegang. Indonesia is het realiseren van je hart waarin wat-al-is samenvalt met de relativiteit van hier. Het hart is en kent de interconnectedness. Indonesia is de bewuste infrastructuur van het hart. Het hart dat het vermogen is om alles te zijn en dit heel diep te weten, beseffen. Het is de aanwezigheid van de werkelijke alchemie van het kompas. Indonesia is daarnaast ook de alchemie van de slang die haar huid loslaat, totdat het werkelijke hartsbewustzijn volledig is gerealiseerd door deze fysieke lichamen heen. Indonesia is een rechtstreeks onderdeel van het oude Lemuriaanse Koninkrijk.
Indonesia is jouw ritme, jouw afstemming op je werkelijke hart, waarin je beseft dat je alles mag openen wat zichzelf ervaarde als gesloten. Indonesia opent waar we dachten niet meer te kunnen of mogen komen.
Omdat Indonesia het navigatiesysteem van het werkelijke hart erkent en laat bloeien, betekent het tevens ook dat de oude voorgeprogrammeerde hartcirculatie (het dode hart) zichtbaar wordt. De slang kan deze identiteit dan vrijmaken. Indonesia wekt het dode hart tot leven. Hierdoor gaat het hart iets totaal anders rondpompen. Het hart gaat de Bron van oneindigheid ademen en rondpompen, en dat betekent dat wat we ascensie zijn gaan noemen een werkelijke ervaring IS en wordt. Het is kunnen vliegen en navigeren vanuit het werkelijke hartsbewustzijn, dat alle zielenknopen opheft. Jij bent en mag overal IN. Oneindig aanwezig, wetend hoe te leven in je vrije vlucht. De trilling van ‘de vliegenier’ keert weder. Alles kunnen zijn en worden, zonder je identiteit te verliezen!
Tijdens deze 2 avonden gaan we de diepte in om heel voelbaar te maken wat Indonesia is. We reizen af naar verschillende innerlijke krachtplekken van Indonesia om tot op de nanoseconde precies in ons hart te ervaren wat Indonesia in ons is. Hierin leggen we ook de link met o.a. Nederland. Hoe werkt de link en welke schaduwvortexen zijn er over Indonesia heengebouwd door de tijdslijnen heen om psychologisch, emotioneel en energetisch te verhullen welke kracht Indonesia in ons is?
We gaan tijdens de Zooms afreizen naar Java, Bali, Lombok en Sumatra. Wat zijn deze 3 eilanden qua blauwdruk? We gaan Gunung Padang in (een zeer oude piramide met een centrale functie), de tempels van Prambanan en Borobudur. Pura Besakih en Goa Gajah op Bali mogen ook heel bewust uitgelezen en bekrachtigd te worden. Het gaat er vooral om dat we het oergeheugen van Indonesia weer betreden en kunnen voelen, waardoor de werkelijke Spirit weer (praktisch) geleefd kan worden. Wat communiceert het land? Om dit nog meer voelbaar te maken stel ik voor om ook in communicatie te gaan met de vulkanen van Bromo (Java) en Rinjani (Lombok).
Het wordt een zeer diepgaand traject van het land waarin de slang en de draak één zijn. Indonesia, één van de Lemuriaanse pareltjes op Aarde met zeer belangrijke informatie over alles wat-en-wie wij zijn.
Je bent van harte welkom om deel te nemen tijdens deze 2 avonden.
De Zooms zijn op vrijdag 17 en donderdag 23 december 2021.
Beide avonden beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het tevens mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram.
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Aub voel je ook vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hopelijk tot dan.

With love, Nanco Immanuël