The Blueprint of Iraq: Mastering the Solar Plexus

Dag lieve mensen,

Op donderdagochtend 15 december 2022 geef ik een nieuwe, interdimensionale, up-to-date Zoom over de belangrijke blauwdruk van Irak. Het Midden Oosten is de innerlijke centrering die nodig is om bewust aanwezig te zijn in de ware oorsprong achter de Levensboom. Hierin speelt natuurlijk ook Irak een centrale rol: Het landgebied van de Eufraat en de Tigris, van Soemerië en Babylon. Irak, vooral de laatste decennia bekend om de conflicten met Iran, Kuwait, Koerdistan en de Verenigde Staten. Het was een centrumpunt van oorlog en escalatie na 9/11, waar Saddam Hussein naar voren werd geschoven als het boegbeeld.
Wanneer we Irak als een innerlijke frequentiezone ervaren, wat is Irak dan werkelijk? Waarom keert Irak keer op keer terug als een centraal punt in de wereldscripten? Waarom is Irak zo belangrijk, naast de natuurlijke rijkdommen? Waarom wordt Irak de basis genoemd voor de hedendaagse samenleving? Welke functie heeft Irak binnen de Islam-simulatie, en waarom was Baghdad tijdelijk de hoofdstad van de islam?

Irak is de trillingszone en informatievoorziening om de knoop van de zonnevlecht te doorgronden, de oorsprong achter de Solar Plexus issues. Het is de grote pomp waarin we aanwezig zijn in de exacte frequentie van ons eigen licht. Er zijn in het ontstaan van je eigen licht, zodat je je volledige energiehuishouding op orde hebt en genoeg energie hebt om daadwerkelijk te kunnen scheppen. Scheppen vanuit je oorspronkelijke licht. Irak is de materialisatie, de bewuste ontkieming van jouw zaadje om te creëren waar je hier werkelijk voor bent. Jij bent het wezen die IS en weet wie het is, van waaruit creatie vloeit. Irak is de Geest en het geheugen van daadwerkelijke eenheidscreatie. Het is het voelen, de exactheid van wat éénheid nu werkelijk is. Jij bent één met het oorspronkelijke éénheids-creatie-bewustzijn, dat trilt voorbij de matrix-simulaties. Jouw licht trilt zo hoog en snel dat het volledig kan gaan en staan voor de daadwerkelijke eenheids-creatie. Het is een oneindige groei in de oorspronkelijke trillings-snelheid van jouw licht, waardoor het lukt om jezelf door deze matrix heen neer te zetten. Het is het bewust openstellen en openbreken van de solar plexus knoop. Irak is de informatie van wat er werkelijk schuilgaat achter de solar plexus en hoe de knoop is ontstaan. We gaan zelfs nog een stukje verder. Irak is ook het oneindige licht waarin je fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk, in jezelf kunt vallen, zodat alles lostrilt uit de schil van ‘gecreëerd’ worden. Jij leidt de dans! Irak is de groei, de bewuste toename van jouw lichtsnelheid, waarin je één bent met de innerlijke creator, die het vermogen heeft om zichzelf vrij te maken van het geschapen zijn in een schillen-werkelijkheid. Irak is een centrale, innerlijke bevrijder van ‘in een creatie’ vast zitten. Irak is jouw vermogen om weer één te zijn met de Bron van jouw Zon. Het oorspronkelijk samen-zijn en samenvallen met de Bron van de Zon.
Tijdens deze Zoom gaan we de reikwijdte van Irak ervaren in onszelf. Naast bovenstaande gaan we nog veel verder de diepte in. Hoe ver gaat Irak? Wat gebeurt er wanneer je de werkelijke Geest van Irak in jezelf betreedt? Wat is er aanwezig achter de voorgeprogrammeerde ruimte die we in onze lichamen als de solar plexus ervaren? Hoe kun je heel bewust de oorspronkelijke bibliotheek achter de solar plexus in jezelf ontsluiten en in veiligheid openstellen?
Tijdens deze Zoom gaan we onszelf heel bewust vernieuwen en bekrachtigen vanuit wat er werkelijke gecommuniceerd wenst te worden. Hierin zullen we ingaan op de blauwdrukken van Baghdad, Babylon, Soemerië, en de Eufraat en de Tigris. Vanuit de formule van deze Zoom gaan we een vitale oerkracht in onszelf in beweging brengen. Irak is ook letterlijk het lontje die we aan dienen te steken zodat de frequenties van de zon recht komen te staan in ons gehele wezen.
Tijdens de Zoom zal er vanuit meditaties/transmissies, bekrachtigingen en kennisuitwisseling een ervaring ontstaan waarin de reikwijdte van Irak in jezelf voelbaarder en zichtbaarder wordt. Laten we door de solar plexus heenkijken, heel precies, heel secuur. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 15 december 2022. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël