The Blueprint of the Baltic States

Hallo lieve allemaal,

Wat fijn om aan te kondigen dat ik op maandagochtend 26 februari 2024 weer een nieuwe, wat kortere workshop via Zoom geef.
Deze Zoom zal gaan over de prachtige blauwdrukken van de Baltische Staten. We gaan de ‘Tuin van Rusland’ in, om de innerlijke alchemie te ervaren van Estland, Letland en Litouwen. In 2018 bezocht ik Litouwen, en juist omdat deze landen wat in de luwte liggen en relatief ‘onbekend’ zijn, is het een juweeltje. Een heerlijke, aangename verrassing.

We gaan tijdens deze Zoom de dynamiek ervaren tussen Rusland en de Baltische Staten. Hoe liggen de verhoudingen in onszelf?
Rusland, als grootste landoppervlak binnen de simulatie is ons vermogen om onszelf te verlossen van de ‘verlossers-scenario’s’: Wij zijn heelheidswezens: Wij zijn onze toegang tot alles, tot ons Galactisch Hart en de volwaardige bibliotheek. Rusland is ons vermogen om zelf de toevoer te zijn van intergalactische informatie, waardoor de controlematrix ophoudt te bestaan. Binnen die dynamiek vormen de Baltische Staten een formule waarbinnen we kunnen ervaren hoe ons eigen licht is ontstaan. Er is een precies punt, een kern in ons bewustzijn waarbinnen Bron overgaat in wezens. En de wezens het ‘beheer’ zijn van Bron-informatie. Vol licht en bewustzijn op Bron-informatie. Dit is een epicentrum van autonomie en het kunnen ervaren van je volmacht als wezen om als Bron te kunnen opereren, communiceren, bewegen en volledig in te kunnen schatten wat de impact is van je aanwezigheid. Jouw vermogen om balletjes te kunnen laten rollen, daadwerkelijk aan te raken. To touch the invisible.

De Baltische Staten zijn opslagplaatsen van geheugen waarbinnen wezens het geboorterecht ZIJN om het ontstaan van hun eigen licht te beheren. Het bewust inloggen in die reikwijdte van het Bron-Zelf.
We gaan eigenlijk bewuste de frequentie-en-informatievoorziening is waar de Baltische Staten in onszelf te traceren zijn. Binnen de ‘grotere’ Rusland blauwdruk, welke kwaliteit van de innerlijke ‘verlosser’ is dit in jou?
We gaan Estland, Letland en Litouwen apart nemen. Wat zijn de individuele blauwdrukken en wat is het collectief die als één geheel genomen kan worden, wat het Baltische wordt genoemd? We nemen de hoofdsteden en meridiaanpunten Tallinn, Riga en Vilnius mee, en de water-archieven van de Baltische Zee.

We gaan de wezens-kwaliteiten van het Baltische in onszelf op AAN zetten. We gaan het onszelf aanwijzen en laten bewegen. Erkennen, belichten en daardoor laten bewegen.
Door middel van transmissies, kennisuitwisseling en bekrachtiging wordt dit een levende, innerlijke alchemie in onszelf.
Het wordt een prachtige Zoom, een verdieping van de wezenspsychologie.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagochtend 26 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:40u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël