Ukraine: The Alignment of Sophia

Tijdens deze Zoom-avond gaan we heel bewust aan het werk met het mooie, grote land Oekraïne. De Oekraine staat natuurlijk vooral bekend om Tsjernobyl en het Krim-conflict tussen Rusland en de VS, maar wat is nu de werkelijke innerlijke code/alchemie? Vanuit het matrix-model is Oekraine qua landoppervlakte het grootste land dat volledig ligt in het Europese continent. Wat zegt dit over de reikwijdte van het bewustzijn binnenin onszelf? Vanavond gaan we het multidimensionale communicatiesysteem in van deze frequentiezone die we hier als een land ervaren.

Oekraine is het groeiende vermogen om onze gevoelswereld en het brein samen te laten vallen. Onze gevoelens lopen in oorsprong samen met een ongelimiteerd geheugen. Onze gevoelens zijn één met informatie-pakketjes. Weten wat je voelt. In essentie zijn het brein en de gevoelens/emoties één. Oekraine is het vermogen om de ervaring van splitsing van de innerlijke wereld en het brein te doorzien, te doorleven en op te heffen. Oekraine is een weg door de matrix-breuklijn. Oekraine is dus een geleider om de hoofdlijn van de informatie-disbalans op te heffen. Oekraine is het herstel van de balans, waardoor de mens, die zo één is geworden met het tekort aan informatie, weer wederkeert in haar werkelijke geboorterecht.
Oekraïne is een centraal Sophia-land waarin het innerlijke AL-Moeder bewustzijn de innerlijke balans herstelt tussen voelen en het brein. Het is de constante upgrade van de Law of One en de erkenning van alle gevoelens en waar ze daadwerkelijk vandaan komen. Het is ook een groeiend bewustzijn om volledig te kunnen voelen wat gewoonweg IS, in het moment. Relativiteit en absoluutheid komen hierin samen.
De Oekraïne is een moederlijke kwaliteit om de disbalansen die zijn ontstaan door de ‘informatie en intelligentie oorlogen’ op te heffen. Oekraine is een grote pomp om deze rode draad weer in werking te zetten waarin we ook daadwerkelijk de kracht ZIJN om deze shift te maken.

Tijdens deze avond gaan we talloze facetten van de blauwdruk van dit bijzondere land belichten. We gaan het dieper hebben over de symbiotische verbinding tussen Rusland en Oekraine. Hoe ligt deze gevoelige lijn nu werkelijk? Wat is er nu werkelijk gaande rondom de Krim? Wat is de Krim nu eigenlijk? We gaan het ook hebben over Tsjernobyl. Ook gaan we het hebben over de Sophia-blauwdruk van de hoofdstad Kiev. In Kiev is o.a. de Sint Sophia-kathedraal. Ook gaan we dieper in op de relatie tussen de Zwarte Zee en Oekraïne. Hoe liggen deze verhoudingen binnenin onszelf?
De Oekraine is een zeer vitale speler in het grote, innerlijke wereldspel. Mogen we volledig teruggaan naar het momentum waarbinnen onze innerlijke gevoelswereld en het brein (de al-kennis/wijsheid/Sophia) samenzijn om het galactisch geheugen binnen de mens op Aarde te herstellen.
Tijdens deze avond vinden er diepgaande uitlijningen plaats via meditatie en kennisuitwisseling om de Oekraine blauwdruk bewust in werking te zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom-avond is op woensdag 25 augustus 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook kun je de opname aanvragen wanneer je niet live kunt deelnemen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik je zsm de praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze informatie door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
With love, Nanco Immanuël