The Blueprint of Wales

The Wales Blueprint: The Red Dragon Alchemy


Lieve mensen, volgende week dinsdagavond 19 juli 2022 geef ik een Zoom over de blauwdruk van Wales, het land van de rode draak.
Het Verenigde Koninkrijk symboliseert de alchemie waarbinnen we vanuit onze essentie al onze gelaagdheden kunnen verenigen. Hoe kan alles binnen de schepping weer gezien en erkend worden? Het is het volledig zijn en staan voor jezelf, je diepste waardigheid, en het vermogen te leven in en vanuit het veld.
Hierin is ook Wales een schakel. Een wat meer verborgen land, maar wel van essentieel belang. Een krachtenveld dat hoeder is van de oorsprong van ons vuur, de gemachtigdheid om de werkelijke Spirit van de elementen, te ontketenen.
We leven in een matrix waarbinnen we eigenlijk in een voorgeprogrammeerde werkelijkheid leven: Alles is er al. Hierin is de ziel eigenlijk opgesloten in een realiteit wat ook wel de zwarte kubus wordt genoemd. Dit betekent ook dat we bv in een voorgeprogrammeerde ether zitten en vanuit een onbewustheid in elementen vast kunnen zitten. In deze trillingsfrequentie ben je zelf niet de Bron van de elementen, maar is het bewustzijn opgesloten in een controleweb van voorgeprogrammeerde elementen. De ziel ervaart zichzelf dan in een laag van vuur, water, ether, lucht, aarde, zonder te weten wat het precies is, hoe het werkelijk voelt. Deze vastheid is ingebouwd in het fysieke lichaam en het emotionele bewustzijn.
Wales is de shift in onszelf om hieruit te komen. Wales is ons geheugen om naar een nieuwe informatievoorziening, een nieuwe reikwijdte te shiften, waarbinnen wij weer in verbinding staan met de kracht, het geheugen van het ontstaan van de Spirit der Elementen, zodat al deze krachten heel precies belicht, gevoeld en geleefd kunnen worden. Wales is de innerlijke ontketening van de elementenkrachten, en heel bewust navigeren in en door al die aspecten in jezelf die opgesloten hebben gezeten in de voorgeprogrammeerde elementen. Alle krachten mogen gaan leven, vanuit essentie. De toegang tot de Spirit der Elementen behoort ons toe: Het is ons geboorterecht.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende kanten belichten van wat de Wales blauwdruk in onszelf is, en haar unieke rol in het Verenigde Koninkrijk in het algemeen. Hierin gaan we diep in op de bibliotheek waarin we opnieuw geboren worden: En dit keer met de essentie van de Rode Draak en met de werkelijke toegang en doorstroming van de elementen! We gaan de rode draak en haar reikwijdte ervaren. We gaan de volgende stap maken in het ervaren wat het Verenigde Koninkrijk in ons is. Het voelen van de Bron der elementen. Ook zullen we de link tussen Princess Diana en haar eretitel: Princess of Wales meenemen.
Ook nemen we de de drukpunten mee van hoofdstad Cardiff, Holyhead, Anglesey, Snowdonia, Brecon Beacon National Park. We zullen ook de reikwijdte van de Welsh Nature Spirit gaan ervaren.
Tijdens de Zoom zal ik meditaties begeleiden en kennis uitwisselen zodat Wales heel bewust gaat leven in ons veld. Deze kracht van de rode draak mag volledig doorstromen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er naar uit.
De Zoom is op dinsdagavond 19 juli 2022. We beginnen om 19.00u en duurt tot 22:30u.
De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuel