The Brabant Records

Dag lieve mensen,

Wat vind ik het heerlijk om weer een volgende stap te zetten in de verdere integratie van de Nederlandse blauwdruk. Het Gouden Bewustzijn leeft in ons en steeds meer meridiaanpunten en pakketjes worden aangeraakt, uitgepakt en in het dagelijkse leven geintegreerd.
Tijdens deze Zoom zal het accent liggen op de interdimensionale blauwdruk van provincie Noord-Brabant! Hierin voel ik dat er een volgende ‘slag geslagen’ dient te worden. We gaan wat nieuwe innerlijke vortexpunten/meridiaanpunten in beweging brengen.
Provincie Noord-Brabant trilt op het vermogen om het geheugen/het brein te dragen van wie jij bent en wat Nederland eigenlijk is. Noord-Brabant trilt op het geboortekanaal en herinneren. Vanuit binnenuit je brein binnengaan. Weer voelen/weten wat het brein is! Door het geboortekanaal reizen in Nederland, groeiende en wetende wie jij bent. Het is het geheugen wat de Nederlandse blauwdruk is en waar het vandaan komt in het universum. Het is het vermogen om het geheugen te voelen, te zijn en te dragen. Het belichamen van je geheugen. Noord-Brabant trilt op de Nederlandse wetmatigheid van de Law of One. How is everything connected en gewired in onszelf, en alles wat we ‘buiten onszelf’ zien? Het grote AHA, oh ja, ik weet het weer, zo zit het in elkaar! Noord-Brabant is het geheugen van het bouwpakket, en hoe de meridiaanpunten en cellen elkaar zijn en precies/naadloos in elkaar klikken. Het is tevens het geheugen voor het Nederlandse DNA, wat geboorte eigenlijk is. Noord-Brabant is wiren, verbanden leggen. Hier komt ook de Brabantse vlak vandaan, met een afwisseling van rood en witte blokken/vierkanten. Het heeft te maken het het kunnen ordenen in de Geest. Jij geordend en Nederland geordend, zonder het vast te zetten. De schaduw van het hacken/framen van het brein is vanuit chaos proberen te ordenen, waardoor mogelijkerwijs hokjes denken ontstaat. Het is de trilling in Nederland waar hokjes denken/beelddenken vanuit het geinvaseerde brein is vastgezet. (Oudenbosch, door de bomen het bos niet meer kunnen zien). Noord-Brabant is de innerlijke heler en het liefdesveld van compartimentalisatie en het vastzetten van wat iets is. Het is een inzage in ons brein, in onze psyche. Wanneer je Noord-Brabant heel bewust zou uitpakken, qua codes en innerlijke frequentievelden, is het mogelijk om vrijheid werkelijk te kunnen belichamen, je kunt heel kristallijn uitgelijnd de verbanden in jezelf weer zien. Een intact geheugen en werkelijk één zijn met wat-is. Jezelf kunnen ontvangen. Using your brain. Het brein in je hartcellen, en je hartcellen in je brein. Noord-Brabant is de heler van de chaos in Nederland, of in ieder geval dusdanig uitgelijnd zijn, herinneren en trillen zodat je je leven volledig kunt ordenen. Werkelijke verbanden en dwarsverbanden zien. Noord-Brabant is een brain surgery, a interdimensional look into the brain. Het is de reikwijdte van de Nederlandse Law of One. De Law of One opnieuw in de ether gezet, waardoor het voelbaar is en materialiseert.
Tijdens deze Zoom gaan we bezig met een verdiepte en nieuwe formule om letterlijk het brein weer AAN te zetten, recht te zetten. In hoofdstad ‘s Hertogenbosch/Den Bosch (de 073 van de natie) is de grootste kathedraal van Nederland aanwezig: De Sint Jan de Evangelist. Dit is het drukpunt om de gevoelscellen van het brein weer te laten leven zodat werkelijke liefde hier is en kan zijn. Het heeft te maken met de aanwezigheid van onbevlekte liefde en het herinneren hoe je zelfliefde kunt afweren en saboteren. Vermogens en onvermogens om jezelf te ontvangen. We gaan ‘s Hertogenbosch verder verdiepen als centrumpunt, hoofdmeridiaanpunt en hoofdstad van Noord-Brabant. Hoe ver reikt de frequentie ‘achter’ de Sint Jan in onszelf? Waarom is het de ‘grootste kathedraal’? Waar verwijst het naar? We gaan vanuit deze frequentievelden van ‘s Hertogenbosch nieuwe meridiaanpunten in, zoals Sint Michielsgestel, Vught, Veghel en Volkel. Dit zijn hoofdlijnen, hoofdpilaren die de informatievoorziening van innerlijk ‘s Hertogenbosch ondersteunen en voor vanavond een formule vormen, een pilaar, waardoor Noord-Brabant nog veel meer ‘gepakt’ kan worden, dat je het in jezelf, heel bewust kunt voelen en herkennen. Het is als volledig gezond ‘inklikken’. Sint Michielsgestel legt de oorspronkelijke identiteit bloot van wat een aartsengel nu eigenlijk is. De identiteit van een oorspronkelijke Michael in jezelf, achter alle programma’s. Veghel is het hoofdcentrum van de Lambertus-leylijn. Het Lam van Nederland. Vught ligt vlak tegen ‘s Hertogenbosch aan en is de sleutelstad van Noord-Brabant en was in een invasie-tijdslijn de thuisbasis van het enige vernietigingskamp van de concentratiekampen in Nederland. Waarom? Wat is de frequentie/de bandbreedte van Vught? Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd en wat is het drukpunt in ons eigen cellulaire veld? Waar zit het in het brein en het geheugen? Volkel is de thuisbasis van een controversiële legerbasis waar ‘waarschijnlijk’ als enige plek in Nederland Amerikaanse kernwapens zijn opgeslagen. Waarom? Wat wordt er gecommuniceerd en wat is het drukpunt van Volkel?
Tijdens de Zoom scheppen we weer een balans tussen voelen, ervaren, transmissie/meditaties en kennisuitwisseling om deze formule, dit informatiepakketje in onszelf uit te pakken en te doorgronden. Naast de oerkrachten zullen we ook verschillende ingevoegde schaduwprogramma’s die in Brabant zijn ingevoegd waarnemen. Deze formule wordt aangezet en levend verklaard, zodat ieder een nieuwe diepte kan ervaren van eenheid, law of one en liefde.
Heerlijk om weer met Brabant bezig te gaan in een nieuw jasje.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op donderdagavond 6 oktober 2022. De zoom is van 19:00u tot 22:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël