The Canary Islands: An Atlantean Formula

Dag lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om weer een nieuwe Zoom aan te kondigen. Dit is de eerste Zoom van maart 2023. Deze Zoom is volledig afgestemd op de up-to-date energie van het NU-moment in Maart.
Deze Zoom is een verdiepingsslag van de Spaanse blauwdruk, waarin we dit keer heel bewust af gaan reizen naar de kosmische achtergrond van de prachtige eilandengroep ‘de Canarische Eilanden’, en de innerlijke informatie-voorziening die hier aanwezig is en open wordt gehouden.

De Spaanse, oorspronkelijke blauwdruk, en het geheugen gaat helemaal terug tot een volledige ervaring van je innerlijke licht. De belichting van de innerlijke wereld. Jezelf van binnenuit beschijnen, ook in dit fysieke lichaam. Wat is er allemaal aanwezig? Waar dient licht op geschenen te worden? Spanje is de centrale wereldvortex om werelden te belichten. De realisatie van het innerlijke zelfonderzoek. Je eigen licht van binnenuit ervaren zodat je door alle lagen heen weer volledig kan zien wie je werkelijk bent. De diepe schaduw die aanwezig is in de Spaanse trillingen zijn de inserties op de ‘identiteit’ van het licht. Licht vervormen waardoor wezens zichzelf niet meer van binnenuit kunnen voelen en doorzien, waardoor je de ‘publieke opinie’ volledig kunt beinvloeden door andere lichtinformatie in het zielenbewustzijn te uploaden. Door deze holografische manipulatie konden verschillende (buitenaardse) invasiekrachten inbreken in de innerlijke belevingswereld van mensen, maar ook van Moeder Aarde, waardoor we een volledig vervormd beeld hebben van wie we zijn en maar ook: Waar zijn we? Waar komen we vandaan? Wat is de Aarde en in welk licht zien wij iets?
Een gerealiseerd, bewust uitgepakt Spanje-veld is waarin we in onszelf alles weer belichten zoals het is, maar ook het ‘beestje’, de vervormingen volledig beschijnen, zodat het zichtbaar is. De zelfrealisatie van Spanje is dat wezens zichzelf weer volledig kunnen gaan zien in hun werkelijke licht, en het prachtige Bronlicht dat jij bent, binnen het lichaam van de ONE.

De Canarische Eilanden, als rechtstreeks ‘overblijfsel’ van Atlantis, liggend in de dieptes van de Atlantische Oceaan symboliseren het geheugen en de krachtenvelden waar je terug kunt gaan naar de bewustzijnsreikwijdte waarin je oorspronkelijke licht en planetaire licht samenvallen. Dus de code van je oorspronkelijke licht valt in het holografische veld van wie je hier op Aarde bent. De Canarische eilanden zijn zeer grootse krachtenvelden waar het vrije hartsbewustzijn wordt gestabiliseerd zodat jij oorspronkelijk licht en jouw aanwezigheid hier kunt ‘verbinden’. Het is als inklikken. Het is een belangrijke frequentiegolf, een een radio-golflengte, waar jouw hartsbewustzijn stabiel is en stabiel dient te zijn om werkelijk jouw licht ‘HIER’ te kunnen ervaren. Wanneer net niet afgestemd in dit hartsbewustzijn kan de stemvork door geloof en Archontische ingrepen veranderen, waardoor je in jouw stemming jezelf weer niet kunt zien. Je eigen licht niet kunt ervaren. Het is een heel exacte-eye-of-the-needle alchemie. Canarische Eilanden is een collectief aan eilanden die een formule symboliseert om je veld stabiel te houden zodat de werkelijke lichtcoderingen in je hologram kunnen vallen en inklikken. Hierdoor kun je ook werkelijk naar BINNEN in jezelf. Het Archontische bewustzijn heeft verschillende gezichten en radio-golflengtes gecreëerd om de binnenwereld te ervaren, simulaties te scheppen waarin je denkt jezelf van binnenuit te ervaren, maar eigenlijk niet in het overkoepelende, oorsprong veld aanwezig bent waar de werkelijke toegang is tot het innerlijke licht. Hierdoor kan het zijn dat je leeft in een soort knipperlicht. Je ziet jezelf wel, je ziet jezelf niet, waardoor het lastig is om jouw ‘missie’ hier door te zetten. De Canarische Eilanden zijn die alchemistische velden in jou waardoor je zelf weer het beheer over neemt over deze kennis. En daardoor ook de stabiele ‘radio-golflengte’ waarbinnen jouw innerlijke belichting is en plaats vindt.
Tijdens deze Zoom ga ik hier veel dieper op in, en gaan we naar een next level om de Spaanse blauwdruk ‘opnieuw’ te ervaren, dit keer vanuit de resonantie van wat de Canarische Eilanden in ons vertegenwoordigen. Hierin nemen we verschillende drukpunten mee, waaronder Tenerife, de ‘El Teide’, de hoogste vulkaan/berg van Spanje, la Palma, Gran Canaria en Lanzarote, en gaan we wat ruimte creëeren door een schil aan te raken die in het meridiaanpunt aanwezig is van Santa Cruz de Tenerife (de hoofdstad van Tenerife), de Iglesia de la Concepción en de verschillende Andres (Andreas-kruis) lijntjes die hier aanwezig zijn. Wat is er aanwezig in ons achter dit kruispunt?
We gaan prachtige, nieuwe dieptes in, in meditaties/afstemmingen, bewuste aanwezigheid, kennisuitwisseling en stilte. Moge we de reikwijdte van de Canarische Eilanden en de Spaanse blauwdruk nog veel meer voelen en ervaren in onszelf. We gaan een bewuste alchemistische formule op AAN zetten.
Ik kijk er enorm naar uit.
Je bent van harte welkom om deel te nemen tijdens deze Zoom.

De Zoom is op donderdagavond 2 maart 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël