The Pleiadian Healing Chambers: The Cancer Chronicles

Aloha geliefde mensen,

Op donderdagavond 13 juli 2023 geef ik een workshop via Zoom over de verschillende bandbreedtes van kanker, kankercellen en waar kanker nu precies zit en is ontstaan, vanuit een groter galactisch perspectief. Tijdens deze Zoom gaan we weer afreizen naar de oorsprong van heelheidswezen die de exacte golflengte kan opsporen waar de kankercellen ontstaan en als een lopend vuurtje muteren. Wat gebeurt er nu werkelijk binnen deze celdeling? Hoe is kanker ontstaan in de Kronieken van het wezen, in relatie tot de manifestatie in het fysieke lichaam. Kanker is een code, een afslag in het bewuste-onbewuste waar we juist in deze tijd weer bewust grip op mogen hebben. Het sterrenbeeld Kreeft (in het engels CANCER) is de veldhoeder van het fenomeen kanker, en hoe het bewustzijn deze formule weer in beheer kan nemen, juist omdat iedereen ook kankercellen in zich draagt. Je kunt ook kanker hebben, zonder het te ‘hebben’. Hierdoor is het belangrijk om de reikwijdte van kanker te kunnen voelen en zien. De Geest van Kanker van binnenuit te ervaren. Op 13 juli 2023 staat de astrologische cyclus op Kreeft, dus een mooie aangelegenheid om Kreeft van binnenuit te duiden. Wat wil er nu echt gecommuniceerd worden?

Tijdens deze Zoom gaan we vanuit een nieuwe reis de Pleiadian 9 Healing Chambers in, om met de inclusiviteit van het fysieke lichaam aanwezig te zijn in het heelheidswezen en jezelf in je bewustzijn-stemvork te laten vallen. Tijdens deze bijzondere reis zullen we aanwezig zijn in onze innerlijke ruimte vol stemvorken, die zijn als stille, en geluid-producerende klankschalen. Jouw stemvork, jouw beheerder zijn over de Geest van de cellen, kan hierdoor de precise formule van kanker aanraken, om van binnenuit het patroon te wijzigen.
Kanker is meer dan wat we zien, kanker is eigenlijk de bandbreedte, de incubator, van alle ziektes, aandoeningen en fysieke/emotionele klachten. Hierdoor dienen we verder te kijken dan de ziekte zelf. We dienen naar de bibliotheek te gaan van deze invoeging. Er is veel te voelen, te delen over de aard van kanker, het ontstaan en de beweging binnen deze celdeling. Ik noem kanker de Geest van alle ziektes, omdat kanker op de toon is geplaatst van jouw ingang in het ontstaan van je cellen. Binnen jouw geboorterecht ben je volledig gemachtigd om te ervaren wat cellen zijn, wie jij daarin bent. Doordat we toe hebben gestaan om gehackt te worden is het bewustzijn van de mensen vastgezet in de cellen, zonder het beheer te hebben over de toonhoogte waar de cellen nu eigenlijk ontstaan. Kanker is eigenlijk de overname van het ‘eigenaarschap’ over deze cellulaire kern. Kanker is de projectie waarin dit hoederschap buiten de identiteit wordt geplaatst.
Tijdens deze Zoom zullen we nog meer dan anders afstemmen in transmissies. Ik zal minder tijd spenderen aan de kennis, en vooral voelen hoe jouw aanwezigheid in de innerlijke Pleadian Healing Chambers een geboorterecht herinstalleert. Een geboorterecht om te voelen hoe het is om kanker vanuit de kern te kunnen doorgronden. Jij bent de helende formule, het heelheidswezen die de code van de cellen beheert en het creatie/manifestatiepatroon kan veranderen. We gaan gebruik maken van de oorspronkelijke, innerlijke betekenis achter het sterrenbeeld Cancer, Kreeft, om het heelheidsveld, de heler, de scanner door deze bandbreedtes heen te geleiden.
Het wordt een uiterst bekrachtigende diepgaande Zoom. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 13 juli 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël