The Command Center: A Master-Slave Healing Cycle

Dag lieve mensen,

Op donderdagochtend 16 februari 2023 geef ik een Zoom over de innerlijke, oorspronkelijke autoriteit die nodig is om alle lagen van slavernij-bewustzijn te doorgronden en op te heffen. Jouw bewustzijn mag door deze route van het onbewuste heen. Het land Nederland is het geheugen van the Command Center, ofwel het initiërende vermogen om met vol bewustzijn te zijn en te bewegen door de vallen van bewustzijn. Er zijn interdimensionale groeperingen die tijdslijnen hebben gecreëerd waarin het experiment slavernij aanwezig is. Tijdslijnen die leven in het onbewuste, in dat wat nog niet doorzien en doorvoeld is. Daar waar het (gevoels)bewustzijn ontbreekt.
Tijdens deze Zoom gaan we naar de essentie van onszelf waarin we weer heel bewust installeren in the Command Center om te zien hoe het slavenpakketje in elkaar is gezet en door de tijdslijnen is geinitieerd via de blauwdrukken van o.a. (Nazi)-Duitsland, Nederland, Engeland, Frankrijk, België, Spanje en Portugal. Dit geheugen gaat helemaal terug naar de eerste val vanuit het oerveld, het oorspronkelijke bewustzijn. Het zijn juist deze frequentievelden/deze landenblauwdrukken die de lijnen hebben uitgezet m.b.t. kolonisatie. En juist zijn het deze landen/informatievoorzieningen die zijn uitgespeeld om een ‘alternatieve geschiedenis’ in te voegen in de menselijke boardcomputer/het menselijke navigatiesysteem.
We gaan helemaal terug naar de basis, naar het oer, om de oorspronkelijke resonantievelden achter bovenstaande landenblauwdrukken/betekenissen om deze weer in te klikken in onszelf. Voelen, kijken, waarnemen en zien achter de landen en betekenissen om de informatiepakketjes uit te pakken en door de oorlog-simulaties heen te kijken tussen al deze landen. Hierdoor kunnen we precies voelen en zien hoe de vaarroutes werken in onszelf. Ofwel het water, de interconnectness van dit alles. Water is als een oorspronkelijke lijm, het connect al de dots, en het heelt dat wat-niet-werkelijk is.
We gaan de innerlijke verhoudingen. Hoe passen de frequenties achter bovenstaande landen in elkaar, in onszelf? Hoe kan de harmonische toon, de basisfrequentie worden neergezet in onszelf, zodat de Bron in de diepste schaduw positioneert?
Hierin gaan we door de invoegingen kijken van de zee-oorlogen tussen Nederland en Engeland, tussen Engeland en Frankrijk, Nederland en Spanje. En hoe verhouden Nazi-Duitsland, België en Portugal? Het is tijd om de Command Center te zijn en de invoegingen te doorzien. Juist door de water ‘superlijm’ te ervaren kunnen we precies zien hoe de verbindingen werken met de kolonisatie van Afrika, de Amerika’s, Azië, Oceanië. Hoe kunnen we de oorspronkelijke bibliotheek heropenen en stabiliseren door het slaven DNA heen?
Om er verder in te kunnen kijken vanuit het Aarde-perspectief nemen we de blauwdruk/de tonen mee van het Afrikaanse land Soedan, wat een belangrijke blauwdruk is. Soedan viel onder de Egyptische en Britse kolonisatie. Het gebied wat we nu kennen als Soedan was lang geleden een belangrijke route in het Grotere Egypte, waar vele tempels lang de Nijl zijn gebouwd. Laten we ervaren wat het innerlijke Soedan is in onszelf om nog meer inzichtelijk te maken hoe al het bovenstaande werkt.
Het wordt een belangrijke Zoom waarin we via verschillende meditaties/transmissies, kennisuitwisseling en afstemming het fundament neerzetten van The Command Center, de formule waarbinnen wij de force zijn, de containers die de oorspronkelijke informatie kunnen behouden door de kiemen van ingevoegde slavernij geschiedenis.
We gaan hierin weer een belangrijke stap maken. Ik kijk er naar uit.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 16 februari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël