The Cornwall Grail Legacy: Albion Unleashed

Dag lieve mensen,

Op vrijdagochtend 17 mei 2024 geef ik een nieuwe workshop via Zoom over Albion, wat de oorspronkelijke Spirit-naam van Engeland is. We gaan het hebben over de blauwdruk van Engeland en de bewuste alchemie van en ‘achter’ de Graal. We gaan reizen binnen het alchemistische instrument ‘de Heilige Graal’, waarin het prachtige district Cornwall centraal staat! En zoals jullie weten is Engeland ook een zeer grote liefde van mij als mens. Dus heerlijk om weer heel bewust deze essentie in te gaan.

Engeland, een de centrale spil binnen het Verenigde Koninkrijk, is een innerlijk wereldproject. Het vereenigen van het innerlijke Koninkrijk, het vereenigen van de mensheid. De opbouw van de volle levenskracht en het bewustzijn zodat er daadwerkelijke Koningen en Koninginnen hier op Aarde zijn. Natuurlijk zijn we dat al, maar het gaat erom dat we daar volledig bewust van zijn, dat in ons gehele wezen en lichaam kunnen voelen en ervaren. Wanneer ik refereer naar het woord Koning, dan refereer ik naar een volledig bewust Bronwezen met oorspronkelijke creatievermogens, die ten aller tijden dienstbaar zijn aan het veld en de stabiliteit van het veld. Van hieruit worden vruchtbare werelden opgebouwd. Engeland is de hoeder van de Bron-ether, een werkelijkheid waarbinnen wij beseffen dat wij de elementen zijn, de elementen, de instrumenten van Bron. Engeland is de inlogcode om de Bron te zijn waarbinnen je je bewuste elementen-krachten kunt opbouwen. Door het belichamen van en spelen met de elementen worden gebalanceerde samenlevingen opgebouwd vanuit creatievermogens. Je zou kunnen zeggen dat Engeland het collectieve, gezamenlijk in ons kracht staan blauwdruk. Een ordening van werelden waarin ieder zijn rechtmatige plek is en benut!

Het district Cornwall is hierin een belangrijke qua code, qua bandbreedte. Cornwall, wat natuurlijk bekend staat om haar natuurlijke schoonheid, krachtplaatsen, mystiek en sub-mediteraanse klimaat. Cornwall verbindt het Kanaal (English Channel) o.a. met de Keltische Zee en de Atlantische Oceaan. Je zou kunnen zeggen dat Cornwall het kanaal is, het communicatiesysteem is waarbinnen jij de betekenis van Engeland in jezelf kunt ervaren. Het is de afstemming op de Atlantis-bibliotheek van Albion. Cornwall is als de afstemming van de eenhoorn. Het geheugen hoe een bewust wezen volledig afgestemd IS in zichzelf/haarzelf. En nog een stapje verder: Cornwall is de grote shift waarin we tot in chirurgische precisie het portaal van de elementen beheren, waarbinnen jij volledig op jezelf gericht bent. Op jouw binnenwereld. Het ‘Koninkrijk’ is in jou. Hierdoor vervalt elke laag van de externe beinvloeding. Hierdoor vallen systemen en zijn er volledig afgestemde wezens die voelen en belichamen waar het over gaat. Hierdoor is het mogelijk om jezelf ook werkelijk neer te kunnen zetten in wat-is. Cornwall is de hoeder van Land’s End, daar waar de invloed van de matrix ‘eindigt’ in jouw hologram. Cornwall is het oorspronkelijke geheugen waarbinnen volledig kunnen staan voor wat-is, en immuun zijn voor de ‘wereldse zaken’, die geprogrammeerd zijn als een rookgordijn om mensen weg te houden uit hun werkelijke binnenwerelden.
In Cornwall zit ook het woord Wall, die we van heel veel kanten kunnen belichten.
Tijdens deze Zoom-workshop gaan we de Engeland blauwdruk vanuit een totaal nieuw veld beleven. Ook vanuit het bewuste Cornwall ‘perspectief’. Wat is Cornwall nu werkelijk als een alchemistisch instrument? Hoe werkt de verhouding tussen Land’s End, het Kanaal, Atlantis en de Keltische Zee? Wat betekent de inlogcode van de elementen? Wat is dat? Wat is het Cornwall-portaal m.b.t. de elementen? Ook gaan we een vitale krachtlijn ervaren: St. Michael’s Mount, als een soort tweeling van Mont Saint Michel in NormandiĆ«. Ook nemen we de codes mee van Merlin’s Cave, Tintagel en Lizard’s Point. Er is veel te communiceren over Cornwall en haar omvattende reikwijdte in het menselijke bewustzijn. We gaan een prachtige, innerlijke reis maken in de eenhoorn. Het eenhoorn-bewustzijn zal tijdens de hele Zoom centraal blijven staan. We gaan vooral ervaren wat Cornwall IS in jou! We gaan hierin ook de lijn met de Heilige Graal en de verhouding tot Cornwall ervaren.
Door middel van transmissies, bekrachtigingen en kennisuitwisseling gaan we deze unieke database in onszelf ontsluiten. Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zoom is op vrijdagochtend 17 mei 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 14 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 14 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl