The Cosmic Grail: The Excalibur Code Revealed

Aloha lieve, mooie mensen,

Wat vind ik het heerlijk om aan te kondigen dat ik op zondag 10 maart 2024 een live-activatiedag/workshop geef in IJsselstein, Utrecht. Ik wil Jacqueline en Liesbeth vanuit mijn hart bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag. We gaan er een feestje van maken!

Deze dag is een intensief samenzijn waarin we heel bewust gaan werken vanuit het innerlijke Merlijn-bewustzijn. Jouw eigen bewustzijn waarin JIJ de toegang bent tot de volledige lijn aan informatie m.b.t. jouw unieke, autonome wezen in het kosmische geheel. De Merlijn is jouw bewustzijnsveld die weet hoe de ‘lijnen werkelijk liggen’, de dwarsverbanden binnen de interdimensionale psychologie. Jouw geintegreerde kennis, toepasbaar in deze wereld.

Vanuit het Merlijn-veld in jou gaan we de oorspronkelijke alchemie in van Excalibur, het mystieke zwaard uit de Avalon-verhalen. We gaan dit echt naar een ‘nieuwe dimensie’ tillen. We gaan vanuit ons eigen bewustzijn voelen, ervaren en waarnemen wat Excalibur nu eigenlijk is in de alchemie van heelheidswezen die zichzelf ervaren binnen de dualistische realiteiten.
Excalibur is eigenlijk de gehele, innerlijke weg van het bewustzijn dat het onbewuste weet aan te raken. Alles keert terug naar de ware essentie. Excalibur is het vermogen om alle dualistische lijntjes die binnen de simulaties in werking zijn gezet te doorzien, en ook de kracht te zijn om het op te heffen. Alles is essentie en dient essentie te zijn. Het dient volledig te kloppen. En dat komt en staat met jouw toegang tot je kern-bewustzijn. Daar waar jouw bewustzijn is ontstaan en IS. Excalibur trilt door de 4e dimensie heen, en is een innerlijke tool om de lijnen vanuit oorsprong te geleiden door alles wat duaal is: Door alle onvolledige informatie.
Excalibur is jouw innerlijke, stabiele, bewuste veld die het vermogen is om de 4e dimensie te kunnen waarnemen. Hierdoor dienen we als mensheid weer terug te keren naar het innerlijke oer-bewustzijn. Jij bent de sleutel tot het bewustzijn zelf.
We gaan een diepe reis maken in de reikwijdte van Excalibur en de vele gezichten/facetten/betekenissen van dit ‘zwaard’, die het vermogen terugbrengt om in volledigheid te communiceren en bewegen. Het is een materialisatie van jouw werkelijke potentieel.

We gaan ook de verbindingen met het water leggen. Hoe verhoudt ‘Lady of the Lake’ binnen de Avalon-mystiek zich tot Excalibur? Hoe verhoudt Excalibur zich tot de planetaire matrix an sich?
Wat gebeurt er wanneer jij de Excalibur-dimensie betreedt in jezelf?
Ook gaan we gebruik maken van de kosmische Graal. De directe, innerlijke toegang tot schepping. De Graal en Excalibur vormen een geheel. Het bewustzijn wat we de Graal zijn gaan noemen is ons vermogen om de AL-kennis/wijsheid/informatie te ervaren binnen onszelf en het planetaire 3d-matrix domein. We gaan van binnenuit inzoomen en ervaren wat er gebeurt wanneer Excalibur en de Graal van binnenuit worden beleefd. Wat gebeurt er wanneer jij de vertaalslag bent? Wat gebeurt er wanneer deze werkelijkheden volledig gaan leven in jou? Het is het leven in volledigheid: En het volledig kunnen staan voor de oorspronkelijke werkelijkheden.

Tijdens deze diepgaande, interdimensionale dag in de wezens-psychologie gaan we door middel van energietransmissies/meditaties, bekrachtigingen, een oefening, dans, kennisuitwisseling een unieke groepsdynamiek in. Een dynamiek waar ieder wordt bekrachtigd in zijn haar eigen toegang tot de betekenis van Excalibur en de Graal. Jij mag volledig aanwezig zijn en opereren vanuit jouw Merlijn. Jij bent de bewuste toegang tot informatie.
Ik kijk er naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Wie weet tot dan?!

Deze dag wordt gehouden op zondag 10 Maart 2024 in IJsselstein, Utrecht. Na aanmelding zal ik het adres bekend maken.
De dag is van 10:30u t/m 17:10 uur. De Inloop is vanaf 10.05 uur. De uitwisseling is 85 euro per deelnemer. Koffie/thee/water zijn inclusief. Neem aub je eigen lunch mee. Voor info/opgave: galacticheartcentre@yahoo.com

Warme groetjes, Nanco Immanuël

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de dag wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.