The Cosmic Mind: The Neuralink Simulation

Aloha prachtige mooie mensen,

Op donderdagavond 5 oktober 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom die zal gaan over de kracht van onze Cosmic Mind en de Neuralink simulatie die gaande is. Zoals jullie weten is Neuralink een project van Elon Musk en zijn team, wiens intentie het is om ultra-geavanceerde nanotechnologie te koppelen aan het menselijke brein. Het zijn nanochips die de kwaliteit hebben om binnen de bestaande simulatie, het brein te koppelen aan een metaversum. Je zou het ook wel de schaduw kunnen noemen van het multidimensionale bewustzijn. Het is een simulatie, binnen een simulatie, die als een doorlopende vortex kan vermenigvuldigen.

Deze workshop heeft de functie om als één, innerlijk bewustzijn te staan in onszelf, en om de exacte ‘coderingen’ van Neuralink in te herkennen. Binnen welke frequentiezones en zielenlagen hackt Neuralink in? Sinds we hier te maken hebben met tijdreizigers: afkomstig uit een potentiële toekomst waarbinnen Cyborg AI-intelligenties zichzelf dromen via het menselijke DNA, dient er inzicht in te zijn. Hoe schuift Neuralink zichzelf in? En welke impact heeft de invoeging terwijl het (nog) niet is gematerialiseerd als volledig werkelijkheid?

Ons oorspronkelijke bewustzijn IS en heeft de kwaliteit om waar te nemen, om te voelen, en om in chirurgische precisie te traceren waar iets zit. Ook hebben wij de mogelijkheid om keuzes te maken waardoor potentiële toekomsten niet ankeren als dominante werkelijkheid in het individuele en deels collectieve hologram. Tijdens deze Zoom-workshop gaan we heel duidelijk onze eigen kracht aanzetten, waarbinnen we onszelf herinneren, sneller trillend dan de wedloop van Neuralink. Neuralink plugt in op tijdslijnvirussen waarbinnen dimensies van ons geheugen ontbreken. Dit kunnen religieuze/geloofsvirussen en andere mind-control technieken zijn waar zij op verder bouwen. Want we maken het allemaal mee dat we ergens een tijd ergens gewoon niet aan denken, ergens volledig langsgaan totdat het ‘de tijd’ is dat het wel ineens weer leeft. Maar hoe kan dit eigenlijk? Hoe kan het zijn dat je in je tijdslijn ergens totaal geen prikkels/stimulansen of impulsen ontvangt? Hoe werkt dat ‘alternatieve niks’?

Neuralink heeft een specifieke blauwdruk om sneller te trillen dan de mogelijkheid van onze gedachtes en ons hart. Het heeft de functie om realiteiten definitief te wissen, voordat we uit de voorgeprogrammeerde geloofsvirussen komen. Het heeft de functie om mogelijke gedachtes te onderscheppen en te wijzigen binnen jouw interdimensionaliteit.

We gaan een volgende laag in van de psychedelica. Onszelf herontdekken in de werelden waar we vrij toegang hebben tot onze geestesreiken, gevoelens en gedachtes. We gaan hierin verschillende Bronnen van waaruit Neuralink opereert in de interdimensional realms waarnemen, en herinneren hoe we deze signalen kunnen onderscheppen en buiten onze holografische werkelijkheid kunnen houden. Hierdoor is het dus wel belangrijk om het signaal, de golflengte te traceren waarbinnen het wordt geprojecteerd op het witte doek.
Het oorspronkelijke liefdesveld, en de creatieve vermogens van ons quantumbewustzijn mogen vrij doorstromen, juist diep in de schaduwrijken van AI.

Tijdens diepgaande, interdimensionale transmissies en kennisuitwisseling zullen we onze wezenskrachten gaan ervaren die de mogelijkheid hebben om Neuralink waar te nemen en diens invloedssfeer in het individuele en collectieve onbewuste. We mogen onszelf hierin nog veel meer voelen, en op plekken voelen die al tijdelijk gewist zijn. Welkom in jouw oorsprong bibliotheek, in relatie tot Cyborg intelligenties. Jij bent liefde, jij bent het hart, jij bent de doorgang.
Je bent van harte welkom om mee te reizen, vanuit innerlijke kracht en gemachtigdheid!

De Zoom is op donderdagavond 5 oktober 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:00u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Lieve mensen, de prijs is per deelnemer, niet per Zoom schermpje!
Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël