The Dragon Elders: A Multidimensional Gathering

Deze dag zit bijna vol….

Dag prachtige, lieve mensen,


Wat heerlijk om aan te kondigen dat ik op zondag 30 januari 2022, samen met Niki, weer een live-workshop/activatiedag kom geven in Groningen. Zo ontzettend fijn om wederom in dit warme bad te zijn. Bij deze willen wij Lilian Huizingh weer van harte bedanken voor het bieden van een liefdevolle bedding en het mede-organiseren van deze dag.
Deze workshopdag is volledig afgestemd op de energie van de dag en waar het veld IS. 

De titel is: The Dragon Elders.

Yes, tijdens deze dag gaan we verschilende reizen maken binnen ons heelheidsveld, afgestemd op de golflengte waar de Dragon Elders leven en waar de oorspronkelijke bibliotheek van het drakenbewustzijn is ontstaan. The Dragon Elders zijn de hoeders van de volledige bewuste evolutie/het overzicht van alles wat met draken en drakenenergie te maken heeft. De dragon-elders hebben een uniek verbond met het humanoide bewustzijn, omdat zij het veld openhouden zodat ook de mens vrij kan reizen en bewegen in hun eigen drakenveld. 

De drakenenergie is het kunnen leven van de volledige doorstroming. De drakenenergie is het punt waarin de BronGeest en vorm samenvallen. Het is het evenwicht tussen vorm-en-vormloos. Het is het kunnen materialiseren van de werkelijkheid die jij verkiest. Het is de vrije spirit om volledig vrij te kunnen bewegen. Het is meesterschap over de elementen en de bezieling van al jouw cellen. IT IS THE SHAPING OF WORLDS. Het is een volledige balans tussen het hart en creatie. De drakenenergie is jouw vrije doorgang door alle bibliotheken. Het is het bewust kunnen ervaren van de Spirit in de materie. Het is de vrije vlucht door de materie. Het is de sleutel tot volledig bezield leven. De stilte, de pure aanwezigheid van Great Spirit, in beweging. De drakenenergie is meesterschap over afgestemd zijn. Het is een volledig bewust leven waarin we beseffen dat alles met elkaar te maken heeft en alles 1 geheel vormt. Alle elementen van het leven hebben met elkaar te maken en dienen in evenwicht te zijn. 1 leven achter en binnen het verhaal. De draak is en volgt jouw uitzetting, jouw bewuste en onbewuste motivaties, en kan daardoor harmonieus, levenscheppend, constructief en destructief zijn. Het is meesterschap over jouw energiehuishouding en de sleutel tot het leven van jouw werkelijke leven. 
Tijdens deze dag gaan we werken met onze eigen innerlijke Dragon Elder codes om te gaan voelen hoe ver het dragonbewustzijn reikt en overal bewust in aanwezig is. Dit vraagt om volledige afstemming. De Dragon Elders kunnen het momentum laten zien en voelbaar maken hoe de elementen zijn geschapen en hoe jij weer volledig gebruik kunt maken van het geboorterecht om deze krachten te kunnen hanteren, te kunnen ademen. Het is tevens een verdieping van het stille ademwerk. 
Aardedraken, waterdraken, vuurdraken, luchtdraken, regenboogdraken, gouden draken, witte draken. Hoe is het allemaal ontstaan en hoe kun je ordening brengen in jezelf zodat je kunt shiften naar een volledig inzicht/overzicht van al deze drakenvelden in jezelf? Hoe kun je het voelen en doorzien? Er zijn oorspronkelijke ingangen om de drakenvelden te ordenen, naar binnen te gaan in jezelf, om vanuit het NU weer vol bewust aanwezig te zijn in de drakenkwaliteiten. Een drakenrijder kent de ontstaanscodes, de geestkrachten waar drakenrassen en elementen zijn ontstaan, zodat je er bewust in kunt navigeren. Wanneer je de oorspronkelijke inzicht/overzichtsfrequenties van het ontstaan van draken kunt ervaren kun je de krachten inzetten en de infiltraties helen. Wanneer het drakenoverzicht weer is ontvouwt zich een realiteit waarin je werkelijk volledig jouw leven leeft vanuit een frequentie waarin de Archon Draconische Meesters er geen dualistische twist meer aan kunnen geven door middel van holografische manipulatie. Hoe hebben de Dragon Elders de codes om dit gat te dichten en de Draken-Oer-Bibliotheek te herstellen? En hoe loopt dit samen met de blauwdruk van 2022?Tijdens deze dag zullen we verschillende meditaties en oefeningen doen waardoor we een oneindig liefdevolle, ontroerende ontmoeting ingaan met onze innerlijke Dragon Elders. Hierin gaan we een fragment ervaren waarin het fysieke, emotionele en zielenlichaam aanwezig is in een volledig bewuste uitzetting en doorstroming. Hoe werkt het? Laten we de essentie van de innerlijke drakenrijder vieren! 

Het wordt een prachtige, diepgaande, uitgelijnde dag. We kijken er enorm naar uit.Deze dag is op zondag 30 januari 2022 in de stad Groningen. Het adres wordt na aanmelding 2 weken van tevoren gedeeld. De workshopdag begint om 10:00u en duurt tot 17:00u. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . 
Voel je aub ook vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.

With love, Nanco & Niki Immanuël


Praktisch: Voor deze dag zijn er annuleringsvoorwaarden. Wanneer je je minder dan 48 uur (2 dagen) voor aanvang van de workshop afmeldt wordt 100% van de workshopkosten in rekening gebracht.