The Dutch Carribean: Mastering the slave DNA

Op donderdag 26 januari 2023 geef ik een Zoom over de innerlijke bewustzijnslijnen achter Nederland en het ontstaan van het slavernij DNA. Ons bewustzijn is bevoegd om alle ‘dossiers’, de informatiepakketjes in ons DNA volledig in te zien en te ervaren. Er is een golflengte waarin we in kunnen loggen in het ontstaan van het slaven-DNA, in de kern van het zielenbewustzijn. Nederland is als de toegang tot een vermogen om bij jezelf te zijn en blijven terwijl we de gehele psychologische werking, de schaduw-firewall, kunnen heropenen. Het vermogen om de slavernij trillingen vanuit de KERN te doorzien, brengt de rode draad terug, waardoor de volledige innerlijke bibliotheek in jou, wie jij bent en wat je hier komt doen, geleefd kan worden. Het is het doorzien/doorvoelen van de impact van het slaven-DNA op het alledaagse bestaan. Het is tijd om vanuit de precisie de lijnen te volgen om te ervaren wie we zijn en wat we zijn geworden. Ik noem het de vaarroutes. Het is tijd om te gaan varen in de innerlijke waterwegen en de oorspronkelijke informatie-voorzieningen van alles wie we zijn en zijn geworden. The master psycholgy van het innerlijke water. The Laws of the water, de zee-wetten, die o.a. door de corporaties en overheden worden gebruikt om de matrix-fabriek draaiende te houden.


Om het innerlijke Nederlandse DNA te stabiliseren is het belangrijk om de blauwdrukken in te gaan van de Nederlandse Carribean, omdat dit de frequentievelden zien om te kunnen doorzien. Het doorzien hoe de slaaf/meester rol is opgezet en hoe de aandacht van de kern-atoom-kracht binnen het Nederlandse DNA is weggeleid. De Carribean begint met een C, wat refereert naar de 3, van dit 2023 jaar. Het is het kosmische geheugen van de kern-vereeniging en splitsing, in een frequentiezone/bandbreedte waar ooit Atlantis lag.

Eerst dient de Nederlandse vaarroute te stabiliseren, zodat het veld stevig genoeg is om alle wegen van slavernij en kolonisatie te kunnen doorgronden (ook de lijnen van Engeland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Spanje, Portugal etc). Overal in en bij te kunnen. Onze bewuste intrede in deze aftapsystemem zorgt ervoor dat deze tijdslijnen afgesloten kunnen worden. Het inloggen in onze kern en onze vermogens om de codes te doorzien, zorgt voor de definitieve afpelling van de schillen-werkelijkheid waarbinnen we ons bevinden. De doorgang door de mist en terugkeer naar overvloed, in alle facetten van het wezen1

Je zou kunnen zeggen dat de Nederlandse carribean de eerste frequentieband is, het eerste geheugen, waar iets wat in onszelf is, niet langer ervaren wordt in het zelf. Via Nederland is de identiteit en de energiehuishouding onder hypnose verplaatst. Het Nederlandse DNA en haar bewoners in een zone van splitsing, disbalans en oorlog geplaatst. Het centrale geheugen van dit energielek is aanwezig op Curacao. Willemstad!
Tijdens deze Zoom neem ik jullie graag mee naar jezelf, naar de stabiliteit van een innerlijke vermogen om recht in de schepping van het slaven-DNA te gaan staan. Hierin gaan we de werkzaamheid van Suriname, Curacao, Guyana, Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius doorgronden. Wat zijn de blauwdrukken van deze ‘landen’, deelgebieden en eilanden?

Vanuit transmissies/meditaties, bekrachtiging en informatie-uitwisseling neem ik je van harte mee op reis, vanuit je eigen kapitein-zijn van je schip om de archieven van de Nederlandse Carribean en haar betekenissen aan te zetten. Een totaal nieuwe dimensie van voelen in een band-breedte waar bewustzijn en energie behouden kan blijven. Voorbij alle triggers in het epicentrum van het slangennest kunnen staan. Daar waar het epicentrum van het wereldgewicht is ontstaan. Het gaat deze ochtend om het inloggen in jouw wezenskern, in jouw waterbron, die alles is en weet over de werkzaamheid van het slavernij DNA. Het is tijd om de psychologische werking volledig te doorzien, het heelheidswezen binnen te laten in de kern van de splitsings-ervaring.
Het wordt een belangrijke en zeer krachtige Zoom. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 26 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël