The Easter Island Blueprint

Hallo mooie, lieve mensen, ik vind het ontzettend gaaf om aan te kondigen dat ik op vrijdagavond 20 mei 2022 een Zoom ga geven over de innerlijke blauwdruk/reikwijdte van Rapa Nui, ofwel Easter Island/Paaseiland. Een eiland, ver afgelegen van de bewoonde wereld, en bekend om haar mystiek, waaronder de Moai- beelden. Het prachtige Paaseiland, als onderdeel van het Lemuriaanse Koninkrijk en Polynesië, staat symbool voor onze innerlijke shift naar het volgende stadium van onze hersencapaciteiten. Paaseiland mag weer van binnenuit gezien en gevoeld worden, door alle mysterieën heen, om in onszelf te traceren wat er werkelijk gecommuniceerd wenst te worden. Wat wensten de inheemse bevolking te vertellen vanuit Rapa Nui, wat grote rots betekent? En waarom was het weer een Nederlander die ‘Paaseiland’ ontdekte en ook deze naam gaf? Hoe ligt deze lijn in onszelf, en ook in relatie tot Chili, waar het nu onderdeel van is?
Rapa Nui symboliseert onze kristallijne weg om zelf weer toegang te hebben tot onze hersencapaciteiten. Er is een oorspronkelijke route om te herinneren wat ons brein is, wat de functie is van onze hersenen, waardoor we zelf weer de hersen-bibliotheek in beheer kunnen nemen! Er is een trillingszone, een Bron in onszelf, waarin we op een gegeven moment weer in kunnen loggen in de oorspronkelijke creatie van het brein. Daar aanwezig zijnde gebeurt er heel veel met ons fysieke lichaam, want dit betekent ook dat de mensheid zijn bewustzijn volledig kan verplaatsen uit het hoofd. Paaseiland is ook het geheugen hoe het bewustzijn van de mens vast is gezet in hun hoofd, onder controle van verschillende ontwerpers van dit matrix-hologram. Zelfs de meest getrainde bewustzijnswezen dienen rekening te houden met het vasthouden van de energie in het hoofd. Welke splitsingen zijn er geschapen waardoor het bewustzijn in het hoofd gecentered is? En hoe kan je deze 4-dimensionale ‘prop’ gaan waarnemen? Waar is het ontstaan? Rapa Nui, ofwel Paaseiland, is het geheugen van een wereld waarin we hier op Aarde onze eigen hersenontwikkeling weer in beheer kunnen nemen. Een shift maken naar de grotere hersenen, die wel ergens in het lichaam aanwezig is, maar tegelijkertijd buiten deze lichamelijke waarneming wordt gehouden? Vanuit alle mogelijkheden die er zijn, waarom hebben de ‘bezetters’, de ‘mind controllers’ juist dit eiland naar Pasen genoemd? Pasen, het Archontische ritueel waarin de werkelijke codes van wederopstanding en de weg door de dood zijn gehackt. Wat is Pasen nu eigenlijk? En welke schil is er over Paaseiland heengebouwd? En vooral: Welke impact heeft dit op ons bewustzijn Hier-en-Nu? Wat willen de oorspronkelijke bewoners van Rapa Nui werkelijk communiceren met de beelden gemaakt uit vulkanisch gesteente? Wat zijn de Moai-beelden nu eigenlijk? En wat gebeurt er wanneer je deze bibliotheek, dit domein, in jezelf betreedt? We gaan wederkeren naar het oorspronkelijke bedradingssysteem van onze hersenen? Hoe werkt het nu werkelijk?
Tijdens de balans tussen energietransmissies/meditaties, ervaren en informatie-uitwisseling zal de blauwdruk en de psychologie van Paaseiland veel meer wakker worden in jou. Deze Lemurische Parel mag weer bewust in het gezichtsveld aanwezig zijn. We gaan een reis maken naar de oorsprong achter Pasen, naar het ontstaan van je eigen hersenen en jouw vermogen om deze capaciteiten vanuit het ontstaan weer in beheer te nemen. We zullen ook de ‘schil’ van ‘in het hoofd vast zitten’ meenemen en nieuwe mogelijkheden aanraken en aanreiken. Het wordt een zeer vitale, krachtige, gerichte, heldere en liefdevolle Zoom. Moeder Aarde en de Lemuriaanse Moedercel zal hierin meer ervaarbaar en voelbaar worden in JOU. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Let’s enter the realms beyond mysticism!
Deze Zoom is op vrijdagavond 20 mei 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Ik kijk er enorm naar uit om deze diepte in te gaan.
Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuël