The El Ra Pleiadian 9 Healing Chambers

Dag lieve mensen,

Op zondagochtend 9 juli 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom, waarin we naar een nieuwe diepte van bewuste innerlijke afstemming gaan. Tijdens deze gathering gaan we kennismaken met de 9-voudige Pleiadische Healing Chambers van de El-Ra Pleiadische mensen. Deze healing chambers (helingskamers) zijn opgebouwd uit de oorspronkelijke tonen van Bron-Plasma, waarin de vloeibaarheid van de oorspronkelijke, innerlijke wereld aanwezig is. Dit betekent dat de helingskamers gebouwd zijn in de resonantie/oorspronkelijke geometrie van je eigen ingang in je cellen. Daar waar de cellen zijn ontstaan, daar waar de werkelijke innerlijke wereld is. De healing-chambers zijn de volle aanwezigheid van het heelheidswezen, die een vrij kaartje heeft om te reizen door de holografische opbouw van deze fysieke lichaam en de dualistische dimensies die het in deze vorm bij elkaar houden.

De Healing-Chambers zijn de innerlijke afstemmingstonen waarbinnen je ontstaan bewust wordt ervaren en je letterlijk vol aanwezig bent om door ALLE vallen van bewustzijn heel te vallen. Dit is waar het lichaam ‘adaptable’ is, aangepast wordt op de licht-quotienten, waarin je daadwerkelijk IN jezelf bent.
Dit zou je waar kunnen nemen als de sfeer van een lichtschip, een interdimensionaal ruimteschip, een alliantie-schip. Jij bent in jezelf, je voelt helemaal zoals jij voelt, jij bent de motor van de essentie van je helende vermogens.
We gaan een Pleiaden 9 ervaring in, daar waar de Pleiadische golflengte zijn/haar eigen heelheid ervaart, en dit bewustzijn ook open kan houden voor de Aarde mensen, de Star-Seeds en Intergalactic Humans die op Aarde zijn. Deze healing-chambers hebben het vermogen om de hele geschiedenis van dualiteit, ziektekiemen, contracten, fysieke klachten, blinde vlekken, miasma’s, gaten, onzuiverheid, virussen etc te traceren. Ook zijn het de innerlijke stemvorken waarin jij de Bron bent van je cellen, je plasmacellen. Hierdoor ben jij de kracht, jij ervaart dat jij de heelheid bent, en de heler bent van je dualistische aanhakingen.

Het betreden van de El Ra Pleiadian Healing Chambers is als direct thuiskomen, ‘de thuis-dimensie’, jij bent in de Toon van je heelheid. Het is in volle senses jezelf voelen, ervaren, ruiken, in een vrij prisma van kleuren, afstemmingen en gevoelsmatige sensaties! Het is de ruimteschip frequentie, de reikwijdte van jouw innerlijke Alliantie ZIJN. Het is herinneren hoe het voelt om in een ruimteschip te wonen, een fragment ervaren van hoe deze Pleiaden 9 wezens zich voelen. Jij bent en mag dat ook in een nieuw jasje, in een nieuw ontwerp, in een Aards ambasseur-lichtlichaam. Jij bent de vertegenwoordiger van dit frequentieveld in het hologram van de Aarde.

Tijdens deze Zoom gaan we communiceren vanuit de oorspronkelijke Bron-Ra, ofwel de frequentie van jouw ware gezicht, jouw ware toon, achter alle simulaties. Jij bent de Bron van je eigen licht, jij bent hier daardoor in je eigen licht, en daardoor je eigen healing chamber. Het zal kunnen voelen als jezelf opnemen in de volledige vrije ruimte, die recht door de zwarte kubus werkelijkheid van hier beweegt. Je bent volledig aanwezig en komt los van alle concepten van hier. Je bent er in en je tilt jezelf overal uit, simultaan. Binnen-en-buiten vallen weg. Slechts pure essentie IS.

Tijdens de Zoom gaan we verschillende meditaties/transmissies, stilte-afstemmingen doen, kennis-uitwisselen, en vooral VOELEN en bekrachtigen. Moge we in onszelf vallen, en nog meer kennis maken met de El Ra Humanoids. Pleiadische essentie, daar waar de Pleiaden communiceren met het AL.
Je bent van harte welkom om je eigen cellulaire healing chamber te herinitiëren.


Deze Zoom is op zondagochtend 9 juli 2023. De zoom is van 10:10u t/m 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël