The Equator: The Blueprint of Ecuador

Dag lieve mensen,

Vanuit volle passie en vreugde kondig ik aan dat ik op aanstaande dinsdagochtend 9 mei 2023 weer een nieuwe Zoom hou over de blauwdruk van Zuid-Amerika, waarin het prachtige Andes-gebergte land ECUADOR centraal staat. Dit land, ingeklemd tussen Colombia, Peru en de Grote Oceaan draagt een zeer centrale code in de alchemie van wezens. Vanuit dit land werd de Evenaar (The Equator) berekend. Net boven de hoofdstad Quito ligt Mitad del Mundo, ook wel het ‘Midden van de Wereld’ genoemd. Ecuador draagt de naam van de Evenaar. Dit zegt alles over de blauwdruk van het land. Ecuador is de bibliotheek-hoeder van de alchemie van de Evenaar, ofwel het volledige evenbeeld, waarbinnen wij vanuit volledige aanwezigheid en creatie-potentieel volledige lichtwezens zijn. Het evenbeeld is dat wij Bronnen zijn en dit beseffen. Volledige zonnen. In dit evenbeeld is onze Bron-identiteit leidend en wanneer dit bewustzijn volledig beweegt herinneren we per direct hoe wij letterlijk onze kosmische lichtlichamen zijn. Wij zijn zonnen en worden zonnen. Dit staat beschreven in de vlag van Ecuador.
Tijdens deze Zoom gaan we de Evenaar betreden en veel meer feeling ontwikkelen met deze frequentievelden. We gaan het dossier Ecuador openen, deze communicatielijn heel bewust onder de aandacht brengen. Het verdient alle aandacht.
Ecuador draagt de reikwijdte van ons atomaire en cellulaire geheugen waarbinnen we onze volledige ZON op AAN kunnen zetten. Het oorspronkelijke licht en het voelen zijn hier direct 1 als één informatiepakketje.
We gaan een reis maken binnen onszelf, in verbinding met oorspronkelijke Inca wezens, die door de tijdslijnen alles op alles hebben dienen te zetten om deze kennis open te houden. We gaan nieuwe gevoelssferen binnen van de Andes, vanuit de Ecuador aanvliegroute.
Binnen de simulatie is de top van de Ecuadoriaanse stratovulkaan Chimborazo het dichtste bij de zon en gemeten vanuit het centrum van de Aarde de hoogste ‘bergtop’ op Aarde. Ecuador is het land waar de gatekeepers wakker zijn, de lijn openhoudend tussen het fysieke lichaam, het kernkristal van de Aarde en de Inner Earth zonnebibliotheek van de Aarde.
Tijdens deze Zoom gaan we Ecuador heel bewust beleven en traceren in onze eigen wezenspsychologie. We mogen weer op een dieper niveau gaan voelen.
We gaan bewust aan het werk met de formule van het land, waarin we de communicatie van de vlag binnengaan, de hoofdstad Quito, de ANDES, de Galapagos-Eilanden, Vilcabamba (Sacred Valley) en de stratovulkanen Chimborazo en Cotopaxi. Cotopaxi is de tweede hoogste berg/stratovulkaan van Ecuador en de meest gemonitorde vulkaan ter wereld. Waarom is dat? Wat wordt hier nu werkelijk gecommuniceerd? En hoe ligt de lijn met de Spaanse blauwdruk en de kolonisatie?
Tijdens deze Zoom gaan we door middel van transmissies, meditaties, bekrachtiging, diep voelen en kennisuitwisseling de alchemistische formule van Ecuador in onszelf in beweging brengen. Moge we Moeder Aarde in al haar rijkdom nog meer voelen en gewaarzijn!
Het wordt een zeer krachtige Zoom. Moge we heel bewust samenzijn in de Spirit van de ANDES!
Ik kijk er erg naar uit.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Wie weet, tot dan!

Deze Zoom is op dinsdagochtend 9 mei 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël