The Essence of Christ Consciousness


Op maandagavond 7 maart 2022 geef ik een Zoom over de oorsprong van het Christus-bewustzijn, een bewustzijn dat helemaal teruggaat naar de oer-formule van het bestaan. Het christusbewustzijn in onszelf is de essentie van wat verbinden feitelijk is. Er wordt veel gesproken over het Christusbewustzijn: Maar wat is het nu werkelijk? Waar is het ontstaan? En in essentie staat het bewustzijn volledig los van Jezus Christus. Jezus als programma is namelijk ingevoegd om op de meest subtiele wijze het ontstaan van het Christusbewustzijn buiten de belichaming en de neuronen van de mens te houden, wat een uniek doch dodelijk oorzaak-gevolg in werking heeft gezet,
Het Christusbewustzijn is de basis-identiteit van ieder levend wezen, waarbinnen jouw oorspronkelijke werkelijkheid geconnect is met het domein waarbinnen jij jezelf ervaart. Het Christusbewustzijn de doorlopende stroom van bewuste conceptie, waarin je in bewuste omhulling aanwezig bent in jezelf. Het christusbewustzijn is de oneindige aanwezigheid, de zelfrealisatie van je unieke levenshologram. Het is het oer-ontwerp van jouw eigen licht waarin het eenheidsveld ook daadwerkelijk voelbaar en zichtbaar is. Het is de reikwijdte om naar het ontstaan van het bewustzijnslicht af te reizen: Daar daadwerkelijk te zijn. Dit gaat verder dan verbinden met je licht, omdat juist deze frequentiezones in deze matrix zijn gehackt. Het Christusbewustzijn symboloseert het momentum, het geheugen van het ontstaan van je eigen licht, waardoor jij er ook echt IN kunt zijn. Hierdoor is een vrije reis mogelijk door de 8-schillen werkelijkheid waardoor je het werkelijke licht in je eigen hologram kunt onderscheiden van de meest subtiele en geavanceerde lichttrillingen die zijn gemanipuleerd. (Yin-Yang simulatie).
Tijdens deze Zoom gaan we afreizen naar het innerlijke domein waar het Christus-bewustzijn is ontstaan. Hierin kunnen we het bewustzijn meer voelen, en van ‘binnenuit-buitenaf’ zien wat het nu werkelijk is. Hoe ver reikt het en hoe kun je het dusdanig laten trillen dat je het ook echt kunt zien/ervaren? Het is een combinatie tussen kennisuitwisseling en ervaren/afstemmen. Ook gaan we naast het oorspronkelijke christusbewustzijn het onderscheidt maken met het geavanceerde mind-control programma Jezus Christus.
Wat gebeurt er nu werkelijk wanneer jij in jouw christus-spirit bent? En hoe is het gelinkt met het Egyptische bewustzijn?
Het wordt een zeer diepgaande, krachtige Zoom. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op maandagavond 7 maart 2022. Het begint om 19:00u en eindigt rond 22:20u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook kun je de opname aanvragen, mocht je niet live deel kunnen nemen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of Telegram. Na opgave zal ik zsm de praktische informatie versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuël