The Exodus Alchemy: Opening the Moses-Simulation

Dag lieve allemaal,

Op donderdagavond 9 mei 2024 geef ik een nieuwe workshop via Zoom die gaat over de oorspronkelijke codes achter de Exodus. Exodus is een hoofdslagader binnen de simulatie van deze matrix. Exodus is een vitaal onderdeel van een intergalactische mind-control experiment waar in 2024 veel meer helderheid over moge ontstaan. Achter de Exodus is ieders bandbreedte om het gehele ontstaan, het Bron-ontstaan in jezelf te ervaren. Het is de toegang tot een oorspronkelijke alchemie achter één van de velen Flower of Life’s en daardoor een bewustzijnsveld die nodig is om de vervloeiingen met externe realiteiten te doorzien en beëindigen. Exodus refereert naar een bandbreedte die het mogelijk maakt om daadwerkelijk de matrix te kunnen doorzien. Het is als een exit. Achter Exodus is het vermogen om alle verhaallijnen te kunnen doorzien.

Je zou het Bijbelverhaal van de Exodus simulatie-software kunnen noemen: Een aangelegde bandbreedte en verhaallijn, een soort virtual-reality bril, waardoor de gevoelswerelden en trillingsvelden van wezens door elkaar worden geschud waardoor ze de oorsprong achter de Flower of Life niet meer kunnen ervaren. En ‘achter’ de Flower of Life ben jij de sleuteldrager tot de volledige Bron-ervaring. Jij bent deze ervaring!

Om Exodus te ordenen begin ik met het kernpunt van de software: Mozes. In de Bijbel is een voorprogrammering aanwezig die aanstuurt op de samenkomst/uitkomst van Jezus, Mozes en Elia. Maar wat is Mozes precies? Mozes is een aangelegde bandbreedte waarin de mensheid uit het ontstaan wordt gehaald en wordt aangekoppeld aan andere Flower of Life’s, ofwel naar een ander universum, een andere eenheidsbeleving wordt verplaatst. Hierin wordt de organische autonome werkelijkheid vervangen door een begin-en-einde. Een ander puntje van waaruit het bewust vertrekt. Een andere onzichtbare identiteit. Je zou het de I AM THAT I AM kunnen noemen die Mozes roept.

Het is een software waarbinnen een geheel scala aan bandbreedtes en scenario’s is aangelegd waarbinnen de mensheid ‘virusgevoelig’ is. Gekoppeld aan externe goden/godinnen. Het is een collectief aan werkelijkheden waarbinnen het wezen ‘uit’ haar creatievermogens is zonder dat volledig te beseffen. Mozes is het verhaal van het aanleggen van een schaduw-software waarbinnen parasitaire levensvormen meeliften op de menselijke lens en mainframe. In deze werkelijkheden vergaren deze Archonten ontzettend veel macht door te leven op de menselijke life-forces. En het gaat verder dan het leven op het menselijke creatiepotentieel. Het heeft te maken met hoe ‘simuleren’ is ontstaan. Het is een bandbreedte waarbinnen we tot in detail kunnen zien hoe Demiurgische/Archontische krachten werken. Mozes is eigenlijk onze toegang tot een bibliotheek hoe we kunnen zien hoe de simulatie-software in de mensheid is geupload. Dit is de reikwijdte van een schaduw-lichtlichaam die haar krachten genereert door de menselijke creatievermogens na te bootsen. Denk hierbij aan Mozes en de farao, waarin er een ‘magie-spel’ plaatsvindt wie de grootste slang kan materialiseren met de staf. Alle ‘Goden-krachten’ zijn eigenlijk onze innerlijke mogelijkheden, maar in het aanpassen van de lens wordt er een optische illusie geschapen waarin het lijkt dat wij dat niet zijn. En dat is het framework waar er naar wordt gerefereerd met de codenaam Mozes.
Mozes is de software waarin we het epicentrum van slavernij kunnen ervaren. Het ontstaan van de projectiekracht van het gouden-kalf. Heel Exodus gaat over de slavernij in Egypte en de weg door de woestijn naar het Heilige Land.

En daar gaan we induiken met Mozes. We gaan een aantal belangrijke kernpunten doorlopen om onze wezenskracht AAN te zetten, zodat we kunnen waarnemen wat Exodus eigenlijk is. En wat is Mozes precies als een fantoomrealiteit? Hoe staat het Mozes-programma in relatie tot Jezus? Wat zijn de connecties en de verschillen?
Een realiteit die bestaat omdat het onbewust wordt geloofd of is aangenomen dat het bestaat. Het is het vermogen om de simulatie-software te kunnen doorzien en ‘terug te hacken’, zodat jouw oorspronkelijke life-force veel meer gevoeld kan worden.
We zullen werken met verschillende belangrijke momenten in Exodus om feeling te ontwikkelingen met onze wezens om deze ‘dode hoekjes’ leven in te blazen. Hierin zullen verschillende mind-control spreuken worden aangeraakt vanuit de waarnemer om een nieuwe bewuste bedrading aan te leggen. In deze bedrading ben jij er altijd bij, als de keykeeper van dit Bron-Zijn, het ontstaan, en de oorsprong achter de I AM THAT I AM.

Door middel van transmissies, bekrachtiging, kennisuitwisseling en een unieke groepsdynamiek zullen we het wezen door de eerste kernlaag/schil van Exodus laten vallen. We gaan onze werkelijke oer-essentie, die achter Mozes schaduw-lichaam aanwezig is, AAN zetten. Wat en wie ben jij achter dit? Jouw unieke licht mag hier volop schijnen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagavond 9 mei 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël