The Genesis Records: Moving through the Abraham/Isac/Ismael Program

Dag lieve allemaal,

Op zondagochtend 5 mei 2024 (Bevrijdingsdag) geef ik een nieuwe, belangrijke, interdimensionale workshop via Zoom die zal gaan over een bandbreedte waarbinnen de oorspronkelijke zaaien/oogsten-alchemie aanwezig is. Hierin is het innerlijke geheugen aanwezig van hoe het eigenlijk IS en kunnen we voelen/waarnemen hoe dit oorspronkelijke proces verstoord is geraakt door een overkoepelend mind-control programma, die Abraham wordt genoemd. Abraham wordt ook wel de stamvader van de Israëlieten en moslims genoemd. Ook Rembrandt, die de bandbreedtes initieerde om de blauwdruk van het Nederlandse DNA te stabiliseren, heeft het Abraham stuk klaargezet in 1635. (Zie het plaatje boven deze tekst). Dit is het offer van Abraham. Dit schilderij hangt momenteel in Museum Alte Pinakothek in München, Duitsland.

Ik neem Abraham waar als mind-control programma. Een ingevoegde werkelijkheid om de mensheid te koppelen aan een ander zaad, een andere afkomst dan haar werkelijke afkomst en identiteit. Abraham is een bandbreedte waarin de basis voor de matrix werd gelegd. Waar Jezus de zoon is van de artificiële Bron, is Abraham de bandbreedte waarin de rode loper wordt uitgerold voor alle religieuze programma’s. Al het geloof.
Hierin is het van essentieel belang om te doorzien hoe deze gemaakte werkelijkheid een schaduw-lichaam heeft gesimuleerd die zich voor de vruchtbaarheid van het Levenszaad plaatst.
Abraham is de bandbreedte waarin de makers van de religie (deze Anunaki-groep onder Archontisch bewind) opereren. Het is het zaad of de geestestrilling waarbinnen alles wat met geloof te maken heeft is gesimuleerd. Het is het punt in het hart-pijnappelklier waar het Oog van Ra wordt geblokkeerd. Er wordt een ‘gordijn’, een ‘scherm’ voorgezet. Daar waar de afkomst wordt ingevoegd, kunnen wezens niet meer zien. Denk bijvoorbeeld aan Isaak, de zoon van Abraham, die in een scenario terecht komt met Jakob en Esau, waar hij blind of slechtziend wordt en daardoor in de maling wordt genomen.
Tevens is de Abraham bandbreedte een inbraak op de werkelijke vruchtbaarheid van een wezen, waarin ieder zijn/haar levenszaad/levensei als één geheel in zich draagt. Jij bent deze alchemie!

Tijdens deze Zoom gaan we een belangrijke lijn in beweging brengen. We gaan als eerste Abraham waarnemen. Het programma detecteren in onze energiehuishouding. Daarna zullen we het communicatieveld van Rembrandt betreden om het offerritueel te zien. Daar waar het Jodendom aangeeft dat Abraham werd gevraagd Isaak te offeren, zegt de islam dat het juist Ismaël was die geofferd diende te worden. Isaak wordt gezien als de aartsvader van de Joden/Israëlieten, Ismaël van de arabieren en moslims. Wat heeft deze Anunaki-groep nu eigenlijk gearrangeerd? Wat gebeurt hier nu werkelijk en welke impact heeft het op het levensveld wanneer dit niet wordt doorzien? Waar gaat het nu werkelijk over? Wat zit er achter het Isaak en Ismaël programma? En achter het programma van de verschillende moeders, Hagar en Sara?
We zullen uitkomen bij verschillende spreuken (Genesis bv) waarin hypnosetechnieken zijn gebruikt die een optische ‘illusie’ opwekken waarin het lijkt dat de lichtlichamen worden uitgeschakeld. Het heeft te maken met de bandbreedte waarbinnen de Pijnappelklier ‘dicht is gezet’.
We zullen ook de relatie met het Jezus-programma gaan waarnemen.

Door middel van energietransmissies, bekrachtiging en informatieuitwisseling zullen we de oorspronkelijke levenskracht/het zaad door het Abraham/Ismael/Isaak programma laten vallen. We gaan een groots bewustzijnsveld in werking zetten om te bewegen door een schil heen. We gaan hierin de Pijnappelklier nog wat meer stimuleren. Op Bevrijdingsdag gaan we ook daadwerkelijk een aanhechting op deze gevallen werkelijkheid vrij maken. Aanraken!
Moge we vanuit liefde recht staan, recht doen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op zondagochtend 5 mei 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:10u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël