The Geneva Formula: The Blueprint of Switzerland

Dag lieve mensen, 2024 noem ik het jaar van X. Dit betekent dat de ‘onzichtbare’ dimensie in het zichtbare domein is, juist omdat onze lens wijzigt als mensheid. Zien wat het mysterie van deze schepping WAS! Het is het begin van het ‘einde’ van het mysterieuze binnen deze matrix!
Het is een confrontatie tussen het bewuste, het liefdesbewustzijn en dat wat verborgen is gehouden. Het gaat echt om zichtbaarheid/onzichtbaarheid, en het vrijmaken van het mystieke domein en het volledig staan! Leven vanuit je hart. Jij bent Bron en de doorgang door de 4e dimensie!

Juist omdat dit thema zo centraal staat in 2024 voel ik dat ik in het begin van dit kalenderjaar dien te communiceren over een sleutel in het doorbreken van deze mysterie-dimensie, en dat is sleutelstad Geneve in Zwitserland. Geneve is het hoofdcentrum voor vele internationale vestigingen, beleid-en-machtstructuren. Denk hieraan aan verschillende takken van de Verenigde Naties, De World Health Organisation (waar we in 2024 extra mee te dealen krijgen), Het Rode Kruis, World Trade Organisation, UNHCR, de Wereldraad van Kerken, verschillende grote banken, CERN en nog meer.

Geneve, of Geneva, is Zwitserlands bekendste stad, in het Franstalige gedeelte van het land. Maar wat is Geneve nu eigenlijk wanneer we het informatiepakketje interdimensionaal gaan uitpakken?

De Zwitserse blauwdruk is leidend in de alchemie van wezens, omdat Zwitserland het alchemie en machtcentrum is van de kennis over het blanco canvas, en de aard van het ‘witte licht’. Wanneer de betekenis van Zwitserland werkelijk volledig door zou stromen zouden we een gerealiseerd blanco canvas ervaren van waaruit schepping vrij is. We zouden tot in detail kunnen zien hoe deze matrix-werkelijkheid als een film is op een wit doek, een projectiescherm. Zwitserland is onze doorgang door de tunnel van licht, die de astrale werelden van de Demiurg laat doorvloeien in onze werkelijkheid. De mensheid leeft hier in een vacuum.
Zwitserland is een resetknopje waarin we zelf het witte veld weer in beheer nemen, in toepasbaarheid. Hierdoor kunnen we de voorgeprogrammeerde schepping zijn, ofwel de Genesis simulatie schepping. Geneve is hiervan het hoofdkwartier. Geneve draagt de gouden sleutel in haar vlag EN wapenschild. Dit heeft te maken met onze menselijke toegang tot de werelden achter dit voorgeprogrammeerde witte doek, waarin alles al is. Het schaduwgrid die door Geneve is aangelegd is bedoeld om de wereld-frequentie dusdanig te drukken dat mensen in de beelden, de werkelijkheden blijven die door de projectoren is ingevoegd. Daarom zitten bijna alle landen (Verenigde Naties) aan Geneve gekoppeld.

Geneve is eigenlijk in oorsprong een verwezen naar ons oorspronkelijke gen, waarbinnen wij direct aanwezig zijn in het veld van schepping. Een absolute, innerlijke aanwezigheid en aandacht waardoor we volledig gebruik kunnen maken van een onbevlekt voorstellingsvermogen.

Geneve is dus een kerncentrum in het meridiaanstelsel van wezens. Een zeer grote aanwezigheid in onszelf. Een belangrijk herinnerings-en-centreringspunt waarin het aandachtspunt van het oorspronkelijke blanco canvas in ons is en vanuit ons komt.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we heel bewust werken met de verdiepingsslag van de inner Swiss blueprint, dit keer ervaren vanuit het Geneve perspectief! We gaan de formule van Geneve heel bewust in onszelf ervaren. Het is een formule, een innerlijke kaart van bekrachtiging en helderheid. We gaan de werkelijke code achter de stad, die in onszelf is, heel bewust aanzetten. Deze grootste kracht in onszelf mag aangewakkerd worden en behouden blijven. Het is een vitaal basispunt voor de blauwdruk van 2024. Let’s get deeper into X. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagavond 7 januari 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:00u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël