The Golden Dutch Tour: Dordrecht

Hallo lieve mensen,

Op dinsdag 3 september 2024 ga ik een nieuwe dag organiseren van The Golden Dutch Tour, waarbij er een tour door de verborgen ruwe diamant DORDRECHT wordt gehouden. We gaan de formule, de innerlijke kaart, alchemie en betekenis van Dordrecht meer voelen/zien/waarnemen.

De Golden Dutch Tour zijn dagen op locatie, waar we met een intieme groep primaire informatievoorzieningen in beweging gaan brengen op krachtplekken/drukpunten in Nederland. Er is veel informatie over onze herkomst als wezens aanwezig, opgeslagen in onszelf, in de natuur, in kerken en musea. The Golden Dutch Tour is een bijdrage om de Nederlandse levenskracht te herinitiëren, zodat de innerlijke blauwdruk wat je hier komt doen helderder wordt. Wat wenst hier geopend en gerealiseerd te worden? Hoe werkt het Nederlandse DNA in jou?

Nederland is een bandbreedte in onszelf waarbinnen we een rode draad aanleggen vanuit Bron-oorsprong door de vallen van bewustzijn heen. De intentie is om een veld in werking te zetten waarbinnen de volledige informatievoorziening, stap voor stap, wordt geinstalleerd recht door de matrixen heen. Bron IS en beweegt recht door dit hologram heen. Jij bent Bron. Het Bron-Zijn weer opnieuw in de ‘ether’ zetten, zodat het hier volledig gevoeld en ervaren kan worden. Nederland initieert een werkelijkheid waarin we alles weer communiceerbaar maken. Innerlijke alchemie, galactische geschiedenis, oorspronkelijkheid, vallen-in-bewustzijn, de ware aard van de psychologie van het bewustzijn. Nederland is het oer-geheugen van wat initiatiekracht is. Een geboorterecht die in ons is om de koers uiteen te zetten hoe jouw realiteit is en gaat verlopen, recht door tijd en ruimte heen. De kapiteinen van het schip, levend in Bron-alchemie, bewegend door de overtuigingssystemen van geloof en new-age.

Hierin is Zuid-Holland de ‘code’ van je eigen Moeder zijn, waardoor je volledig jezelf kunt individualiseren in essentie. Het jezelf bevrijden van de wereldprogramma’s om helemaal je eigen bewustzijn te zijn. Zuid-Holland is als de schoot van je eigen hologram. Jezelf volledig kunnen ‘dragen’ vanuit wie jij bent en wat je maar wenst te zijn of ‘worden’. Zuid-Holland is het bewust vrijmaken van alles wat je in dualiteit hebt gedragen.

Binnen dit Zuid-Hollandse veld ligt het prachtige Dordrecht, in mijn ogen een ruwe diamant, energetisch maar ook qua fysieke schoonheid. ‘Dordt’ is waar de meeste toeristen en zelfs Nederlanders vaak niet komen.
Dordrecht, de oudste stad van Nederland, is het fundament van de Nederlandse blauwdruk. Dordrecht is de dimensie van het oorspronkelijke draagvlak: Het epicentrum van de vrije basis. Het is de motor die in ons opstart zodat jouw informatiepakketje ‘Moeder’ open is, open bloeit om recht te doen aan wat is. De Moeder in jezelf omhult, zodat je vanuit deze kwaliteit kunt initiëren. Het is de kernkracht om het onderscheid te zijn tussen wat-is en niet-volledige informatie. Dordt, de 078, is daar waar het heelheidswezen IS en wordt gedragen zodat het vrij kan reizen binnen de rechtheid, de vrije-reis-zone van volledige informatie.
Dordt is het epicentrum van de schoot, de openbaring van het bekken des Nederlands.
We gaan tijdens deze reis vanuit een innerlijke dimensie ervaren waarom Dordt het fundament is van de Nederlandse blauwdruk. Hoe werkt en het wat betekent het in jezelf, vrij van de programmeringen?
We gaan de oorspronkelijke blauwdruk en levenskracht tijdens deze dag ervaren terwijl we bewust langs belangrijke krachtpunten wandelen. Er zal informatie worden uitgewisseld en via verschillende meditaties veel worden gevoeld. Het accent mag extra liggen op het voelen.
We bezoeken de Grote Kerk (De Onze Lieve Vrouwe Kerk) indien deze open is, het Hof van Nederland, het oude Stadhuis en omgeving, de Groothoofdspoort en de kruising van de waterwegen met o.a. de Merwede en de Oude Maas. Hoe werkt de waterformule hier van 3 rivieren die elkaar raken? Wat wordt er nu eigenlijk gecommuniceerd?
We mogen het bewuste, innerlijke, alchemistische veld/het drukpunt van Dordrecht op AAN zetten. Het mag ademen en bewegen in wat-is.
Het wordt een prachtige dag, aan het einde van de zomer.
Je bent van harte welkom om mee te reizen.

Deze dag is op dinsdag 3 september 2024. We beginnen om 10.30 uur en eindigen rond 17:00 uur. De uitwisseling is 40 euro per deelnemer. Dit is excl. lunch.
Deze dag vindt doorgang bij een minimum van 10 mensen. De maximale groepsgrootte is 20 mensen. Wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt zal ik dit iedereen laten weten!
Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com . Ik wil iedereen vragen om slechts op te geven wanneer je werkelijk een commitment voelt!

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de dag wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.