The Golden Dutch Tour: Haarlem

Hallo lieve mensen,

Op dinsdag 14 mei 2024 ga ik een nieuwe dag organiseren van The Golden Dutch Tour.

De Golden Dutch Tour zijn dagen op locatie, waar we met een intieme groep primaire informatievoorzieningen in beweging gaan brengen op krachtplekken/drukpunten in Nederland. Er is veel informatie over onze herkomst als wezens aanwezig, opgeslagen in onszelf, in de natuur, in kerken en musea. The Golden Dutch Tour is een bijdrage om de Nederlandse levenskracht te herinitiƫren, zodat de innerlijke blauwdruk wat je hier komt doen helderder wordt. Wat wenst hier geopend en gerealiseerd te worden?

Nederland is een bandbreedte in onszelf waarbinnen we een rode draad aanleggen vanuit Bron-oorsprong door de vallen van bewustzijn heen. De intentie is om een veld in werking te zetten waarbinnen de volledige informatievoorziening, stap voor stap, wordt geinstalleerd recht door de matrixen heen. Bron IS en beweegt recht door dit hologram heen. Jij bent Bron. Het Bron zijn weer opnieuw in de ‘ether’ zetten, zodat het hier volledig gevoeld en ervaren kan worden. Nederland is het oer-geheugen van wat initiatiekracht is. Een geboorterecht die in ons is om de koers uiteen te zetten hoe jouw realiteit is en gaat verlopen, recht door tijd en ruimte heen. De kapiteinen van het schip, levend in Bron-alchemie, bewegend door de overtuigingssystemen van geloof en new-age.

Binnen Nederland is Provincie Noord-Holland de code van veldhoederschap. Het veld stabiel houden van wat het innerlijke Nederlandse veld IS. Ook is het vol bewustzijn op wat het veld betekent, gevoelsmatig, vanuit het hart. Stemvork zijn zodat het bewustzijnsveld op alle lagen vrij door kan stromen, kan bewegen, kan materialiseren, kan wortelen. Wezens mogen volledig in hun eigen unieke kracht staan.

Tijdens deze nieuwe Golden Dutch Tour dag gaan we een prachtige stad en vortex bezoeken, namelijk de hoofdstad van Noord-Holland: Haarlem, de 023. Tijdens deze dag gaan we ervaren hoe Haarlem de innerlijke ‘opslagplaats’ is van het levensoverzicht, en het duwtje in de rug om te ervaren wie we zijn en waar we het hier voor doen. Het levensoverzicht is een bandbreedte waarin we aanwezig zijn in een wereld voorbij het horizontale en verticale, om een totaalplaatje te ervaren van jouw leven. Wie ben jij? En hoe zitten alle gebeurtenissen in elkaar? Hoe kan de volledige informatievoorziening inklikken recht door de schillen heen?
Wat betekent de 023? Wat zit er allemaal in de 023 in onszelf? Hoe werkt de kaart van Haarlem? Waarom is Haarlem de hoofdstad van Noord-Holland en niet Amsterdam? En waarom is Haarlem het van Noord-Holland en Amsterdam dat van Nederland? Waarom is de Amsterdam-Haarlem lijn binnen de simulatie de eerste spoorlijn in Nederland? Wat wordt er werkelijk gecommuniceerd? Haarlem is direct gelinkt aan Gent in Belgiƫ. Waarom is dat?

Tijdens deze dag bezoeken we de Sint Bavo-Kerk, na de Sint Jan in Den Bosch de grootste kerk van Nederland. We gaan het werkelijke innerlijke krachtenveld ‘achter’ de Sint Bavo weer aan zetten. Ook gaan we het hebben over de formule van Frans Hals, die naast o.a. Rembrandt en Johannes Vermeer de codes van de Gouden Eeuw en de Hollandse School initieerden. Welke bibliotheek bewoog er door het wezen die we hier waarnamen als Frans Hals?
Ook gaan we een toeristische route lopen om te genieten van de fijne sfeer, de oud-Hollandse herenhuizen, pittoreske straatjes. We gaan afstemmen op de watercodes van het Spaarne en sluiten we af bij de Amsterdamse Poort.
Naast dat het een gerichte dag is is er alle tijd voor gezelligheid, fijn samenzijn, uitwisseling, lunch etc.
Het wordt een prachtige dag in het bijzondere Haarlem. Een vitale innerlijke formule mag bewust AAN staan binnen jouw bewustzijn.
Ik kijk er naar uit.

Deze dag is op dinsdag 14 mei 2024. We beginnen om 10.30 uur en eindigen rond 16.30 a 16.45 uur. De uitwisseling is 40 euro per deelnemer. Dit is excl. het kaartje voor de Sint Bavo (3 euro) en lunch.
Deze dag vindt doorgang bij een minimum van 10 mensen. De maximale groepsgrootte is 17 mensen. Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com . Ik wil iedereen vragen om slechts op te geven wanneer je werkelijk een commitment voelt!