The Golden Dutch Tour: The Hague

Hoi lieve mensen, op vrijdag 17 september 2021 is er weer een Golden Dutch Tour dag waarin we als groep aanwezig zijn in Den Haag. Onze politieke hoofdstad mag hierin nog meer zichtbaar worden. Wat is de code van Den Haag en hoe loopt het samen met de herrijzenis van ons intergalactische bewustzijn? Waarom wordt Den Haag gebruikt als politieke hoofdstad en niet Amsterdam? Wat zijn de werkelijke redenen daarvan? Tijdens deze dag gaan we de alchemie van Den Haag in onszelf binnen. Hoe kunnen we door middel van bewuste aanwezigheid in en bij zeer vitale krachtplekken weer toegang krijgen tot informatie door voor ons essentieel is? Knowledge is power.
Den Haag, de 070, is het geheugen van de creatie van Nederland. Waarom is Nederland gecreƫerd binnen dit hologram? Hoe kun je weer bewust alligned zijn met de creatie van Nederland en aanwezig zijn in de werkelijke toon/resonantie van wat creatie gewoonweg is? Onbevlekte, pure creatie. Jouw vermogen om vanuit werkelijke vrijheid te scheppen.
Den Haag staat symbool voor het creatiepotentieel van het bewustzijnswezen Nederland en de Dutch DNA. Naast de oorspronkelijke formule zullen we op verschillende wijze ingaan hoe Den Haag centraal staat in de simulatie/controlematrix. Hoe is het schaduwgrid ingevoegd in deze matrix-computer en welke impact heeft deze disbalans op ons en op wereldschaal? Wat is het Den Haag drukpunt/meridiaanpunt binnen het lichaam hier op Aarde? Hoe ver gaat de Den Haag rabbit hole en welke mogelijkheden zijn er wanneer we dit letterlijk openbaren? Wat kunnen we met de innerlijke kracht van waarneming doen?
We gaan het drakennest binnen. Oer-drakenkracht in relatie tot de hybride alpha draconis bloedlijnen die zich manifesteren als de dutch royalties. Waarom werkt o.a. de Koning vanuit Den Haag, vanuit Noordeinde? En hoe is het matriarchische systeem van de Draco’s via een code verwerkt in de kaart van de stad? Hoe kun je dit programma ontsluiten om de Nederlandse draak en de oorspronkelijke creatie weer te laten bewegen?

Tijdens deze Den Haag tour gaan we heel bewust aan het werk met de krachtplekken/de code van de stad en hoe het zich verhoudt tot ons. We gaan o.a. naar het Malieveld, het Vredespaleis, Paleis Noordeinde, de Oude Kerk en het Binnenhof.
Naast het diepgaande bewustzijnswerk staat de dag ook in het teken van samenzijn, uitwisseling, communicatie, gezelligheid en ook gewoonweg een beetje toerist zijn.
De tour begint om 10:20u en eindigt rond 17:30 uur. De uitwisseling is 55 euro per deelnemer. Voor opgave: galacticheartcentre@yahoo.com .
Meer praktische details worden naar de deelnemers gestuurd.
Ik kijk er enorm naar uit. Wie weet tot dan…
Much love, Nanco