The Golden Jerusalem: Spaceship Realities

Hallo lieve mensen,

Op 28 juni 2022 geef ik een nieuwe, up-to-date Zoom over de interdimensionale, gelaagde achtergrond van het Gouden Jerusalem en de blauwdruk achter Israël. Hierin heb ik besloten om echt next level te gaan ivm de reikwijdte van de oorspronkelijke blauwdruk en het schaduwgrid achter Israel.
Een gerealiseerde Gouden Jerusalem/Israël blauwdruk betekent de zelfrealisatie van jouw hologram. Het volledig aanwezig zijn als de Bron van je eigen Spirit en mogelijkheden. Het is een volledige doorstroming van jouw informatie-database. Achter de insertieprogramma’s van Israël is er een volledige toegang tot oneindigheid en jouw aanwezigheid in bewuste ruimte. In de oertoon achter Israel is er een pure geestkracht in ons aanwezig die het vermogen heeft om het gehele voorgeprogrammeerde geometrische veld te doorzien, de matrix te wijzigen. Vrije te zijn van de vormen en beelden van hier. Israel is de toegang tot de innerlijke alchemie van Al-Kennis. Achter Israël is de volledige database, de vrije doorgang aanwezig van ons Galactisch Centrum, de innerlijke Bron in onszelf die oneindige informatiesnelwegen initieert. Hiermee bedoel ik energielijnen waarin je rechtstreeks vanuit Bron met Bron communiceert. Het zijn de doorgangen door de energie-opstoppingen in de geometrieën: In het lijf, in de cellen, in de vormen. 
Om Israel werkelijk te kunnen traceren in onszelf is het belangrijk om daadwerkelijk te VOELEN en ZIEN, we dienen een tijdreis te maken terug naar de 20e eeuw, waar de staat Israel werd geschapen en er via zeer geavanceerde mind-control een self-fulfilling prophecy in werking werd gezet door de tijdslijnen heen. Dit programma werd actief via o.a. Ben Gurion, de eerste Premier van Israël. Via deze Avatar werd er achter de schermen een meestertruc uitgehaald. Het is belangrijk om deze te doorzien om terug te keren in de essentie van onszelf. 
Wat gebeurt er wanneer we werkelijk gaan inloggen in het bestand Israël? Wat wordt er dan in onszelf actief en in werking gezet? 
We gaan tijdens deze avond een link leggen tussen onszelf, het centrale command van ons Spaceship Coördinatie-Bewustzijn, dit is ons Galactisch Centrum Bewustzijn en de creatie van Israël en de 7 (8) poorten van het Gouden Jerusalem. Waar is de staat Israel en de stad Jerusalem overheen gelegd? Om hier meer inzage in te krijgen reizen we tijdens deze avond af naar het oerbewustzijn van de Jaffa Gate, één van de poorten van Jerusalem, en naar de Bijbelse self-fulfilling prophecy van Sodom en Gomorra, de twee steden aan de Dode Zee die ten onder zijn gegaan. Deze trillingen dragen frequenties over hoe prophecies in elkaar zijn gezet, ofwel hypnose programma’s en tijdsmanipulatie. Hoe konden de schrijvers van de Bijbel bv al weten wat er ging gebeuren? 
Al het bovenstaande is direct gelinkt en is één verhaal. Om de werkelijke geschiedenis (Tartaria) te kunnen zien, dien je afgestemd te zijn op de oorspronkelijke informatievoorziening, een resonantieveld, de Bron-Kronieken en je zult zien dat je overal doorheen kunt bewegen. Jouw heelheidsveld overal doorheen kunt geleiden. Jouw ruimteschip (bewuste ruimte in jezelf) hier kunt laten bewegen. 
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende bekrachtigingen doen in jou om te ervaren hoe ver jouw innerlijke Israël bewustzijn gaat en het vermogen om de Geest van deze Matrix te doorzien. Het innerlijke Israël is de Know-How hoe dit simulatieprogramma in elkaar is gezet. Jouw vrije veld kan hier doorheen bewegen, volledig vrij en volledig bewust. We gaan nog meer in op het ruimteschip bewustzijn en wat het in jou is.
Je bent van harte welkom om mee te Zoomen. Dit is een zeer galactische Zoom waarin we vanuit diepe stilte en aanwezigheid ook een beetje het ‘psychadelische’ stuk van de matrix in gaan. Met psychadelisch bedoel ik de werelden van chaos, en waar alles door elkaar heen lijkt te lopen. Het is tijd om weer een stuk te ‘ont-knopen’. 
Wie weet tot dan. 
De Zoom is op dinsdagavond 28 juni 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Wanneer je niet live deel kunt nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het forum van Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank en fijne dag.
Love, Nanco Immanuel