Petra: Entering the Golden Jerusalem Code of Jordan

Hallo lieve mensen, op zondagavond 10 oktober (de 10-10 code) geef ik weer een Zoom over een ander pareltje in het Midden-Oosten: Jordanië.
Dit is een Zoom die wederom in het teken staat van het Golden Jerusalem bewustzijn, waarbinnen de volledige kennisdatabase van onbevlekte ontvangenis wordt geopend. Het vermogen om jezelf volledig te kunnen zijn en te kunnen ontvangen, in alles wie je bent. Jij bent aanwezig in je volledige kracht. Jij bent de Bron van je eigen ZelfRealisatie.

Jordanië, grenzend aan Syrië, Israël, Irak, Saudi-Arabië en de Rode Zee, is de sleutel/de bibliotheek om te zien wat het Heilige Land nu werkelijk betekent. Jordanië is het trillingsveld in onszelf die het mogelijk maakt hoe alle bewustzijnsvelden in hun psychologie een poging doen om terug te keren in hun oorspronkelijke Bron. Jordanië is de stemvork waarin we de psychologie van het Heilige Land in onszelf kunnen voelen/ervaren en zien in wat het werkelijk is (Mount Nebo). Jordanië is de aanwezige en bewegende Bron waardoor we ons eigen hologram werkelijk kunnen waarnemen en zien. Jordanië is de aanwezigheid van de Heilige Land codes in ons eigen hologram. Jordanië is de stemvork om in dit grote galactische, kosmische geheugen te te zijn. Jordanië is het bewustzijn waarbinnen jij bent en weet wat te doen om bewust weder te keren in het veld-van-thuis in deze Nieuwe Tijd.
Jordanië is als een pomp die de Bron als wegkenner in jouw hologram pompt, zodat de kennis van het Heilige Land letterlijk wordt geopenbaard. Aanwezig, voelbaar, zichtbaar in alle elementen van jouw wezen. Jordanië is het bewustzijn om te zien hoe de 4e dimensie is geschapen, om je hart het kompas te laten zijn voor het heilige land. Het opslaan van Heilige Land kennis/wijsheid gaat vanuit het hart. Dit is de vervolmaking van wat het hart nu werkelijk is. Het hart heeft hierin de functie om de stevigheid te waarborgen waardoor wij als mensheid de bibliotheek van het Heilige Land herstellen, voorbij alle geprojecteerde percepties. Er is een ingang in het hart waarbinnen je als Bron de oorspronkelijke archieven van het Heilige Land op kunt slaan, waardoor ze op geen enkele wijze nog verloren kunnen raken. Deze trilling van het oorspronkelijke hart is aanwezig in een quantum-fysische realiteit van jezelf, waar alleen jij zelf in volledige afstemming toegang toe hebt. Het Heilige Land is jouw navigatiesysteem om hier het volledige besef dat je nogsteeds in de oorspronkelijke wereld bent te kunnen leven. Werkelijk landen hier op Aarde vanuit je eigen oer-bestaan. Jordanië is de bibliotheekhoeder van de heilige land archieven. De waarnemer, de ziener. Jordanië is tevens het vermogen om te doorzien hoe het artificiële script rondom het Heilige Land werkt, waarin de werkelijke alchemistische informatie buiten de mensheid wordt gehouden.
Jordanië is dus een verzamelaar, een individuele en collectieve bibliotheek waarin de mensheid de weg/de archieven/de alchemie van het Heilige Land weet te doorgronden. Het samenbundelen van de kennis, in open communicatie. Het is een vitale schakel binnen ons eenheidsveld.
Via Jordanië zijn er talloze constructies in werking gezet om de mensheid om de overtoon en grondtoon van het Heilige Land heen te leiden, als een ketening van dit 4-dimensionale reincarnatieprogramma. Het beinvloeden van het NU moment door tijdslijnen heen te bouwen waarin we er als mensheid constant naartoe dienen te werken.

De geometrische ingang van het hart, de stabiliteit van onze toon om de Heilige Land archieven te kunnen waarborgen, te kunnen doorgronden is PETRA. Petra wordt gezien als één van de zeven wereldwonderen op Aarde. Een gigantisch krachtenveld van een wonderlijke schoonheid. Aanwezig zijn in pure Rode Aarde! Petra is de opslagplaats, de resonantie waarbinnen we door de profetieën van het Heilige Land heen kunnen kijken, om te kunnen voelen/ervaren wat het NU werkelijk IS.
Jordanië is als een initiërende kracht om de gehele kosmische geschiedenis rondom het Heilige Land in werking te zetten. Een kettingreactie van de initiator, de waarnemer.
Tijdens deze avond gaan we nog veel verder in op de werkzaamheid van Jordanië en haar unieke rol in onze eigen galactische zielenpsychologie en haar rol in het Midden-Oosten. Haar rol in de code van het Gouden Jerusalem. We gaan in verschillende meditaties voelen en ervaren wat Jordanië in ons is. Een oerkwaliteit in onszelf (verder) wakker maken.
We gaan vooral werken met de ingangen van Petra, maar zullen ook andere krachtplekken meenemen zoals Mount Nebo, Wadi Rum Woestijn, Amman (hoofdstad), de Rode Zee, de Dode Zee. We gaan het binnen één context zien. Ordenen en de diepte in. Tijdens de eindmeditatie gaan we de 10-10 code, de interdimensionale bibliotheek van Petra heel bewust in beweging brengen in onszelf. Een ervaring van veel dieper aanwezig zijn binnen jouw Kronieken van het Heilge Land. Haar alchemistische betekenis leeft!
Ik kijk er enorm naar uit.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens deze bijzondere Zoom.
De Zoom is op zondagavond 10 oktober 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live kunnen/willen deelnemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. Deze is tevens 15 euro. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname.
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen. Opgeven kan via: galacticheartcentre@yahoo.com .
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot zondagavond. Hele fijne dag toegewenst.
With love, Nanco Immanuël