The Golden Jerusalem: The Sodom and Gomorra Intensive (2 delen via ZOOM)

Dag lieve mensen,
Tijdens deze zomer-equinox begint er een 2-avonden ZOOM traject over het Gouden Jerusalem en de Sodom en Gomorra matrix. Dit zijn centrale, innerlijke doorgangen door het hologram van het Einde der Tijden. Ook staat hierin de frequentie van de Dode Zee centraal. Hierin zullen we vanuit heelheid en waarneming bewust samenzijn met de RA-rassen uit Pleiaden 9, die ‘het Plan’ met betrekking tot het Gouden Jerusalem mede-initiëren in deze holografische werkelijkheid.
De Golden Gate van Jerusalem staat symbool voor volledige zelfrealisatie van de mens, waardoor je weer één bent met het wezen wie je werkelijk bent. De Golden Gate van Jerusalem symboliseert de volledige loskoppeling van onze identiteit zoals het in de matrix wordt beleefd. De Gouden Poort is de integratie en beeindiging van alle projecties. Het vrij zijn van het individuele-en-collectieve onbewuste. De Golden Gate van Jerusalem is de innerlijke samenval met het oorspronkelijke evenbeeld van de mens: van een heelheidswezen.
Deze 2 avonden intensive is een verdere verdieping en intensivering van de Gouden Jerusalem kennis, waarin we dit keer de archieven van Sodom en Gomorra ontsluiten (Genesis 18:19 oa.). Deze 2 zogenaamde steden aan de Dode Zee hebben een veel diepere alchemistische betekenis. De betekenis wordt vooralsnog weggeleid in andere energiebanen en tijdslijnen, maar het bevat wel een eigen code, een communicatiesysteem waarin het vermogen aanwezig is om de matrix te doorzien en het ‘onevenwichtige’ mensbeeld op te heffen. Het is het vrij zijn van het gewicht dat aan schaduw kleeft vanuit projecties. Het symboliseert de loskoppeling van de menselijke identiteit van deze matrix-creatie. Het is een krachtenveld waarbinnen de werkelijke dood aanwezig is, plaats vindt. Het is het vrij zijn van het leven-en-sterven mind-control programma. Achter Sodom en Gomorra is er een formule aanwezig om ‘de dood van de matrix’ in werking te zetten. Het betreden van de besturingskamer: De zwarte kubus.
Tijdens dit 2-voudige traject gaan we de innerlijke alchemie waarnemen van Jerusalem, Sodom en Gomorra en de Records of the Dead Sea. Welke functie heeft de Dode Zee binnen onszelf en het wereldgrid? Wat gebeurt er wanneer je de oorspronkelijke code betreedt achter de Dode Zee? Wat betekent het? En hoe staat het in relatie tot onszelf en het buitenaardse bewustzijn? Wat is de verborgen formule van Genesis 18:19 en hoe leidt het af van de werkelijke betekenis en onze vermogens op dit momentum, in het oneindige NU? Hoe diep gaat Sodom en Gomorra in onszelf?
Tijdens dit traject wordt er nieuwe informatie uitgewisseld over de diepte van het Gouden Jerusalem grid, the Golden Gate en de Tempelberg die centraal staat om de dualistische projectiewerelden te beëindigen.
We gaan hierin ook ontzettend veel ervaren en voelen. Er is nog veel te ontdekken in onszelf. Israël staat symbool voor de volledige ontsluiting van kennis en wijsheid. Ons vermogen om volledige zelfrealisatie te ervaren. Tijdens de meditaties gaan we de diepere alchemistische achtergrond van Sodom en Gomorra betreden, als de keyholder van initiatie. Hoeder zijn van de dood, maar dan in de werkelijke betekenis van wat-is. Ook gaan we verschillende Dode Zee afstemmingen doen, om deze alchemie binnen onszelf nog meer te ervaren en vertalen. Er zullen verschillende upgrades plaatsvinden in ons bewustzijn. Hierin zal de frequentie van de werkelijke, innerlijke lichttaal ook voelbaarder en zichtbaarder worden.
Het wordt een zeer krachtig, multidimensionaal traject.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Het traject is op maandag 21 en maandag 28 juni 2021. Het begint tijdens de doorstroming van de zomer-equinox.
De avonden beginnen beiden om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor beide avonden samen). Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro.
Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet tot tijdens de equinox!
With love, Nanco Immanuël